Samsunspor'dan yardım kampanyası!

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 December 2008, 20:23:07

« önceki - sonraki »

CeLiL_55

Düştüğümüz senede Yardım Kampanyası yapılmıştı Samsun Halkı hiç ilgi göstermedi..

red_white

inş bu kampanya ilgi görürde şu taksitler ödenir

55.hakan

ajansspor.com a camot adlı kullanıcının yaptığı bir yorum inşallah doğrudur

aziz atikten 10.000 ytl galip öztürkten 200.000 ytl turgut tüfenkten 250.000 ytl bugün samsunspora yapılan yardım. ilgililere duyurulur........

celebi

ali ihsan

Futbolcu alacaklarını ödersek çok ıyı olur.Bedelsız hıç bır yere gıdemezler o zaman.

celebi

bizde istanbulda kim yapacak bunu ben şahsen tahmin etmiyorum bu şekilde olsun

jean

ne gunlere kaldik kapi kapi 5 bin ytl isticez artik adam gibi destek gelmiyor bir turlu isin sonu bakalim neye dayanacak

harbisamsunsporlu5517

rezıl rusva olduk ılce takımları kadarda olamadık yazıklar olsun yıllardır aynı kampanyalar bununda sonu aynı olur

CeLiL_55

helal olsun Malatyaspor'a ne kadar güzel düşünülmüş bi çalışma biz koca şehir Samsun boş adamlarla dolu bi şehir yazık..

veis

anadolu kulüplerinin genel sorunu artık bu çok yanlız ve kendi hallerine kalmak.geçen sene erciyes maçına samsuna geldigimde çiftlikden taksiye bindim ve stada gitmek istedigimi söyledim.adam ilk önce bugün maç mı var dedi.evet dedim sonra aynı geyik geldi ya bu samsun ne olucak böyle.laa arkadaş dedim maç varmı yokmu diyebilecek kadar duyarsızsın sonrada ne olucak bu takım diyorsun diyince adam haklısın ya samsuna kimse sahip çıkmıyor dedi.yani anlatmak istedigim başkan tabandan tavana kampanya yapıyor ama tabandan tavana degil kimse memleketinin takımına sahip çıkmıyor.

red_white

adamlar şu 55 numara kim die bağırıo yaa  :-\

Recep

Dört günde 200 bin YTL toplandı!
Samsunspor Kulübü başkanı Fuat Köktaş, başlatılan yardım kampayasının ardından 4 günde 40 iş adamından 400 bin YTL yardım dopladıklarını söyledi.

Başkan Köktaş yaptığı açıklamada, futbolcu alacaklarının Cuma'ya kadar ödenmesi için var güçleri ile çalıştıklarını gittikleri her kapıdan olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. Bu zamana kadar 40 iş adamından 200 bin YTL toplandığını dile getirdi.

Ayrıca kombine bilet fiyatlarınında değiştiğini dile getiren Başkan Köktaş, Kapalı için 50 YTL, Maraton için 40 YTL, Kale arkası için 25 YTL, VİP için 300 YTL, Protokol için 600 YTL fiyat belirlediklerini bildirdi.

18 Aralık 2008 / 17:37
Samsunspor Kulübü başkanı Fuat Köktaş, başlatılan yardım kampayasının ardından 4 günde 40 iş adamından 400 bin YTL yardım dopladıklarını söyledi.

Başkan Köktaş yaptığı açıklamada, futbolcu alacaklarının Cuma'ya kadar ödenmesi için var güçleri ile çalıştıklarını gittikleri her kapıdan olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. Bu zamana kadar 40 iş adamından 200 bin YTL toplandığını dile getirdi.

Ayrıca kombine bilet fiyatlarınında değiştiğini dile getiren Başkan Köktaş, Kapalı için 50 YTL, Maraton için 40 YTL, Kale arkası için 25 YTL, VİP için 300 YTL, Protokol için 600 YTL fiyat belirlediklerini bildirdi.

18 Aralık 2008 / 17:37

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=7257

jean

hangisi dogru bunlarin 4 gunde 400 bin yaziyor baskanda 200 bin diyor

kuzey55

400 toplanmışsa futbolcu alacaklarının bir kısmı için yeterli olabilir...

Kadir ÇELEBİ

futbolculara ve teknik kadroya     1.010.000,- YTL
Bonservis bedeli olarak                161.000,- YTL

Toplamda fazla bir rakam teşkil etmiyor başkanın söylemine göre değerlendirirsek futbolcu ve teknik kadroya verilecek ilk taksit tutarını toparlamak zor olmicaktır.

Süperlig takımlarından beşiktaş dahil olmak üzere bir çok takım futbolcularına sezon başından bu yana ödeme yapmamış ekonomik krizi göz önünde bulundurursak futbolcuların birazdaha anlayışlı ve sabırlı olmaları gerekir..

Kalıcı gelir sağlamak amaçlı tek bir proje olarak sunulan Tekkeköyde spor kompleksi inşaatına başlanması söz konusuydu basından takip ettiğimiz kadarıyla hiçbir gelişme gözlemlemiyoruz.. en azından bu anlamda belediye yada gençlik spor il müdürlüğüyle irtibata geçilip bu projeye start vermek için çalışmalar yapılmalı çözüm kalıcı gelirden geçmekte yapılan bu çalışmalarla sadece günü kurtarıyoruz daha farklı projeler üretilmelidir..

Y.z.y halen sessiz kalıyorsa Samsunsporumuz için duyarsızlığı devam ediyor demektir acaba halk aynı duyarsızlığı göstericekmidir bu yerel seçimlerde ? inşallah istenmeyen olmaz