Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: ceto - 21 December 2008, 15:53:42
sen baskasını övene kadar kendi memleketinle övünn boşver baskalarının yalakalıgını yapmayı
ya arkadaş bizim ne adana ile nede demirspor ile bi sorunumuz yok sen istiyosun diye demirsporu da yok sayacak değiliz

Amsterdamli

Altayin berabere kalmasi cok iyi oldu. Son saniyede %100luk gol kacirdi Altay.

Kais

kop gıt ya senden mı akıl alcam onlar kı bızı desteklıyorlar ovucem tabı zorunamı gıttı

Samsun KIRMIZI-BEYAZ  

Adana da masssssmavıdırr

CurvaSudSamsunspor

ADANA DEMİRLİLER ARAMIZA GELMEMESİ LAZIM DI ADANASPORLULAR BİZİ İYİ KARŞILARDILAR DEMİRSPORLULAR OLMASAYDILAR KİM BUNLARI BİZE DEĞİL DEMİRLİLERE YAPIYORLAR...

harbisamsunsporlu5517

bız kendı takımımıza bakalım arkadaslar ads adana cekışmesınden bizene

Kais

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: ceto - 21 December 2008, 15:44:27
,Mavi eşşek tezahuratını duyuyormusunuz :)) Bunlar böyle adi insanlar işte Adanalıyız diye geçiniyor demirsporlular. Kendi memleketinin takımının rakibini destekliyor...
Adanaspor'da böyle adilik olmaz...
Hepsi kalitesiz bu demirsporluların  >:(

İyi de ben geçen seneki ADS-TS kupa maçını hatırlıyorum, 4-5 tane Adanalı TS tribünündeydiniz. ben kişisel olara ADSlileri sevmem, bugünkü maçta olmalarına da gerek yoktu ama gelmişlerse kim bunları sadece onlRa değil oradaki Samsunorlulara da yapmışsınız demektir.

bu kadar eksiğe ve kötü futbola rağmen 0-0 bitrebilirsek iyidir.

CurvaSudSamsunspor

Bu muhabbetleri bırakıp haydi saldır KARADENİZ FIRTINAM...SAMSUNSPORUM...

erkan55

Kais

abı bı mera dır gıdıor mac basladı galıba

Recep

Lütfen kendi aranızdaki problemleri kendi forumlarınızda halledin burası bunun için uygun bir yer değil benim söylediğim
yoksa bizim için Adanaspor da Adanademirsporda aynıdır ikisine karşıda bir hasımlığımız yoktur

**KaR6**

durdum durdum 2.yarının basında yazim de ugur olsun bari.. sercan atar 1-0 biter maç..

alperen_55

bu maçtan da üç puan çıkarırsak ilk 6 dan kopmayız.

Recep

harbisamsunsporlu5517

hızlı basladılar 60dan sonra maca agırlıgımızı koyarız umarım