Kanal S'den gereksiz bir haber

Başlatan arassahin, 09 December 2008, 20:25:56

« önceki - sonraki »

arassahin

09 December 2008, 20:25:56 Son düzenlenme: 10 December 2008, 19:36:06 samsuni
Arkadaşlar kanal s televizyonu spor haberlerinde samsunspor dan hiç haber vermezken ilk ve son haber olarak trabzonspor haberini vermiştir bizler samsunspor sevdalılar olarak bu durum karşısında kanal s televizyonuna tavır almalı hiç değilse bile kanal s nin internet sitesine girerek bir kınama e mail li atabiliriz samsun a kendi yerel televizyonuz sahip çıkmıyor bizler teoman abimizden bağrağı devralıp sahip çıkalım çünkü teoman abimizde böyle olmasını ister samsunspor teoman abi zamanında da yanlız değil teoman abiden sonrada yanlız bırakmayız lütfen her bir e mail atarak samsunsporun sonuna kadar tek yürek arkasında olduğumuzu herkese duyuralım.

HaSaNCaN

kardeşim aynı konuyo her yere neden açıyorsun.

MeL_55

sevgili arassahin,

her bölüme ayni konu acmak yasaktir !

burdan devam edelim

kuzey55

aradım az önce samsunsporla ilgili haber olmadıgı için vermedik diyor.ts haberi görmek istemiyorum şehrimin yerek kanalında diyorum onlarda günlük haber var diyor adam bana.spor müdürünü bağla dedim çıkmış galiba...lütfen herkes gerekli tepkiyi versin.uyduda urfa tv ye satmışlar zaten bi de türkiyenin ilk yerel kanalıymışlar ilk olsan nolcak görüntü kalitene bak uyduda ki yayınına bak önce.baya bi geri kalmışsınız...

mehmet yılmaz

Ben bir mail attım telefon da açacağım
duyarsız kalmayalım

Tel: 0(362) 231 55 26

eLLis

Bu arkadaşımız forumsamsundada açmıştı fazladan ama böyle duyarlı bir yazıya bir şey diyemedim genel bir forum olduğundan Samsunlu olup başka takım tutanlara biraz patlar gibi oldum posizyon gereği daha ağırını yazamadım.

Alıntıİnsanlar Samsunluyum demeyi biliyor ama kendi öz değerlerine sahip çıkmıyor anca laf anca laf icraat yok kimsede bu takım kimin takımı 700 800 km ötedeki takımı takip edeceğine kendi davanıza bakın adam gibi Samsunspor u gidin destekleyin.ts nin haberi yapılırken Samsunspor haberinin yapılmaması sizi hiçmi alakadar etmiyor bumu sizin Samsunluluğunuz Samsunun en büyük markasına bu mudur saygınız 1.5 milyonluk devasa şehirde nerede Samsunsporlular bizden kat kat küçük şehirler ligde kafaya oynarken Samsunsporun bugünkü hali hiçmi sizi ilgilendirmiyor elalem kendi şehrininin takımını tuttuğunu söyleyince nasıl utanmadan o 3 takımın adını verip bu şehri küçük düşürüyorsunuz siz Samsunlu olmayı hiç haketmiyorsunuz bu şehir Atatürk ün şehri bu şehir kurtuluş mücadelesinin başladığı şehir bu şehir Türkiye nin sayılı büyük şehirlerinden lütfen artık bir şeylerin farkına varın tepkinizi koyun!..

Bu şehirde böyle insanlar yaşadığı sürece böyle olmayanlarda tepki vermeyi bilmediği sürece hiç bir şey yapamayız...

mehmet yılmaz

az önce aradım, haber müdürümüzün tercihi, samsunspor haber yoktu kullandık diyorlar. o zaman haber müdürünüze söyleyin samsunspor haberi yoksa spor haberi koymasın, bize ne trabzonspordan dedim. küfür etmiyoruz, hakaret etmiyoruz, tepki de mi göstermeyeceğiz dedim. samsun kanalında ts haberi istemiyoruz, bize ne trabzonspor'dan diye de ekledim.

o haber müdürünün de tövbe tövbe...

ali ihsan

Bu şehire format atmak şart bence.Bu ne ya ; Belediyesinden,Valiliğine,Stk'lardan,yerel medyasına, iş adamlarından,halkına kadar herkeste alabildiğine bir ruhsuzluk ve vurdumduymazlık mevcut.
Bu kadar olmaz artık.İnsanı çileden çıkarmak için bu kadar çaba gösterilmez be.

Sadece Samsunspor

Sercan

kanal s yi kanal t yapsınlar o zaman reyting rekorları kırmışlardır umarım.Zaten sinir oldum ilkadım ilçesi için 2 önemli başkan adayı var ikiside trabzonlu.Adamlar sanki Samsunda yaşayan trabzonlulara hizmet için varlar bu ne ya yeter bee

arassahin

arkaşlar walla çok üzüldüm ben trabzonda okuyorum ts tv leri bırakın samsunu karadeniz takımlarından büyük takımlardan hiç birini vermiyolar başkaları takımına bu denli sahip çıkarlarken bizim kendi yerel tv lerimiz neler yapıyolar ama onlar sahip çıkmasa da samsunsporumaza sahip çıkacak bizler varız!!!!

YaşarDoğu

09 December 2008, 21:53:30 #11 Son düzenlenme: 09 December 2008, 21:55:42 slymnbsrn

Ali Yılmaz
kanal s tv nin sahibi

Genel Yayın Yönetmeni
Mehmet Hazındar

yazıklar olsun ne diyelim

Kaya

kanalın sahibi değişti diye duymuştum trabzon kökenli ve trabzonsporlu ise böyle bir haber yapıp bizlerin tepkisini ölçmüş olabilir,bizlere düşen görev bu olaya büyük tepki göstermek haydi e mail atalım

FaT1h

yazık yazık ztn uydudan kaldırmışlar izliyemiyoz

seckin55

Alıntı yapılan: samsuni - 09 December 2008, 20:50:39
az önce aradım, haber müdürümüzün tercihi, samsunspor haber yoktu kullandık diyorlar. o zaman haber müdürünüze söyleyin samsunspor haberi yoksa spor haberi koymasın, bize ne trabzonspordan dedim. küfür etmiyoruz, hakaret etmiyoruz, tepki de mi göstermeyeceğiz dedim. samsun kanalında ts haberi istemiyoruz, bize ne trabzonspor'dan diye de ekledim.

o haber müdürünün de tövbe tövbe...
ağzına saglık samsuni abim..gereken tepki verilmiş zaten...