süleyman hurma, turgut'u izlemeye gelmiş

Başlatan atakan, 02 December 2008, 13:53:44

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AlıntıTURGUT DOĞAN ŞAHİN   
Kişisel Bilgiler 
Doğum Yer  : TARSUS 
Doğum Tarihi  : 2 Şubat 1988 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilci : ANIL ÇOLAK 

Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 871223 
Kulüp  : SAMSUNSPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 16 Kasım 2006 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011

Turgut'un bizimle daha 3 yıllık mukavelesi var; öyle kolay değiş gidişi. Yalnız menajeri Anıl Çolak, yani Tanju'nun oğlu...

Kaya

hayatım boyunca uyuz olduğum isimlerden birisidir nemrut herif staddan içeriye girmesi bile bizim için onur kırıcı,bildiğin akbaba zor günlerimizde  üşüşüyor işte terbiyesiz

nomak55

valla bence gitsede kalsada farketmez ama iyi para verirlerse gitsin hakan akman var forvet daha yüzünü göremedik maşallah adam ümit milli takıma çağırılıyor biz adama forma vermiyoruz beyler gördükki iyi ve ucuza adamlar bulunabiliyor misal murat yıldırım,misal volkan çekiç misal oktay...yani iillaki yeri dolar hemde ucuza dolar

tuzlalı

Uzunca süredir içinde bulunduğumuz maddi ve buna bağlı idari sıkıntı süreci devam ediyorken  oyuncu  satılmasından yana olmak mümkün değil. Hele şu dönem zaten transferle yeni adam alma ihtimalimiz yok denecek kadar azken.
Satılan oyunculardan gelecek paranın bu kulübün yarınlarına faydası olacağını düşünmüyorum. Günü kurtarma adına heba olup gider. Miktarı ne olursa olsun (mantık çerçevesinde).
Hem bu durum, sezon başında bu genç oyuncuların Samsunspordan kopmaması adına, alacaklarını karşılama fedakarlığını gösteren insanları enayi yerine koymak olmaz mı?.

Evet para bizim için büyük sıkıntı ve ihtiyaç, ama bunu inşallah oyuncu satarak karşılama düşüncesinde olmazlar.

seckin55

ewt hoca ikinci yarılarda hakan akmana şans vermeli.takıma alıştırmalı..o çocuk super golcu super teknik..ama kullanamıyoz...burhanın yerine girmeli artık...

beşnumara

Alıntı yapılan: seckin55 - 03 December 2008, 13:26:45
ewt hoca ikinci yarılarda hakan akmana şans vermeli.takıma alıştırmalı..o çocuk super golcu super teknik..ama kullanamıyoz...burhanın yerine girmeli artık...
ercüment hoca hakanı da oynatacağını düşünüyorum ama devre arasını bekliyor heralde.2. yarı daha şans  bulacak ben de beğeniyorum hakan akmanı.özellikle antalya maçında çok beğenmiştim.

esedullah

güzel oyuncular yetistiriyoruz fakat yararlanamıyoruz elimizden kuş gibi uçup gidiyolar.Hedefleri olan bir takımda ilk oyuncuyu elinizde tutmasını bileceksiniz

veis

güzel oyuncu yetiştirmek kadar vefalı ve ahlaklı oyuncu yetiştirmekde çok önemli.sen seni adam eden kulübünü düşünmeden en zor gününde yanlız bırakıp kaçacak kadar karaktersizsen zaten sen SAMSUNSPORLU OLAMAMIŞSIN.