Terör ve Terörist Kelimeleriyle Anılmak İstemiyoruz...Hepimiz ÖZGÜRÜZ....

Başlatan kuzey55, 20 November 2008, 16:17:25

« önceki - sonraki »

kuzey55

Geçtiğimiz günlerde sevdalısı olduğu Yeşil-Kırmızı renklerin peşinden koşan Karşıyaka'lı kardeşimiz ÖZGÜR'ü vahim bir olay sonrası kaybettk.

Bu olaydan sonra basında yer alan taraftar ve terör benzeştirmeleri gönül verdiği renkler uğruna kilometrelerce yol kateden tribün kardeşlerimiz gibi bizleri de son derece rahatsız etmiştir.Taraftarların potansiyel suçlu olarak görülmesini ve basında bu şekilde haber yapılmasını şiddetle kınıyoruz...

Bu bağlamda Karşıyaka'lı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtirken;diğer tribünlerin haftasonu oynanacak maçlarda uygulayacağı 3 dk sessizlik eylemine SAMSUNSPOR TARAFTARLARI olarak katılacağımızı bildiriyoruz.

Böylece;birkez daha ÖZGÜR kardeşimizi rahmetle anıyor;kederli ailesine başsağlığı diliyoruz...

Pazar günü oynanacak Fenerbahce-SAMSUN B.K. basketbol maçında bu eylemimizi gerçekleştireceğiz...

beşnumara

çok güzel bir düşünce.gerekli tepki de verilmeli 3 dakikadan sonra.

Mert

kuzey 55 kardeşim çok iyi düşünmüşsün yüreğine sağlık.İnşallah gerekli tepki verilir.Bunu her takım taraftarının yapması gerekir.

Recep

bluegreen55

Valla tepkiyi vermeniz gereken kişiler o gruplar içindeki grubu vandalizme yönlendiren dengesiz kişiler.Televizyonda gizli kamera ile çekilmiş taraftar görüntüleri verilmişti ve dehşet vericiydi gitikleri yeri terörist gibi dağıtıyolardı yağmalıyolardı çalıyolardı.Belli ki Karşıyakalı taraftarlarda böyle bir talana girmişler güçlerini kullanarak adamda malını korumak için ateş etmiş.Kızmanız gereken o çocuğu oraya götürüp o hareketin içine sokan insan. Yoksa sizde geçtiğiniz heryeri yağmalayıp talan ediyosunuz. anma yapın başsağlığı dileyin ama tepki vereceğiniz kişiler karşıyaka taraftarlarıdır..Neymiş özgür ölmedi kalbimizde yaşıyomuş öldü işte onlar yüzünden öldü.hepsi bu sorumluluğu farketmeli ona buna suç atmamalı... üzülmüş ve kızmıştım  zaten bide sizden bu tarz yaklaşım görünce dayanamdım.kusura bakmayın...

kuzey55

olayın içyüzünü bilmeden konusmayalım...ortada yağmalama gibi birşey sözkonusu değil.hem o tesiste yağmalanacak birşey yok.illegal işler çeviren sadece benzin pompalarının bulunduğu bir istasyon burası.basında çıkan haberlere inanıp yanlış düşünmeyelim lütfen.karşı durmak istediğimiz konu da budur zaten.taraftarların yağmacı,terörist olarak lanse edilmesidir...bugün ksk yarın samsun sonra bursa sonra sakarya...sonuna kadar tepkimizi göstereceğiz kolpa basına...

FUAT ACAR

tepkimizi elbette göstereceğiz hemde sonuna kadar ama kimseleri inçiltmedem üzmeden yalnışmıyım arkadaşlar

34 SS 1965

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 20 November 2008, 20:09:50
Valla tepkiyi vermeniz gereken kişiler o gruplar içindeki grubu vandalizme yönlendiren dengesiz kişiler.Televizyonda gizli kamera ile çekilmiş taraftar görüntüleri verilmişti ve dehşet vericiydi gitikleri yeri terörist gibi dağıtıyolardı yağmalıyolardı çalıyolardı.Belli ki Karşıyakalı taraftarlarda böyle bir talana girmişler güçlerini kullanarak adamda malını korumak için ateş etmiş.Kızmanız gereken o çocuğu oraya götürüp o hareketin içine sokan insan. Yoksa sizde geçtiğiniz heryeri yağmalayıp talan ediyosunuz. anma yapın başsağlığı dileyin ama tepki vereceğiniz kişiler karşıyaka taraftarlarıdır..Neymiş özgür ölmedi kalbimizde yaşıyomuş öldü işte onlar yüzünden öldü.hepsi bu sorumluluğu farketmeli ona buna suç atmamalı... üzülmüş ve kızmıştım  zaten bide sizden bu tarz yaklaşım görünce dayanamdım.kusura bakmayın...

oncelıkle yas ıtıbarıyle benden buyuk oludugunu bılıyorum fakat bu baslık altında karsıyakayı kotulemene bızzaat uzuldum bu olen sende olabılırdın bende olabılırdım sen bılmedıgın ıcın tanımadıgın ıcın ozguru bu sekılde dusunebılırsın fakat o ınsanı tanısan emınım kı bu cumlelerı kurmazdın sıgara ıcmeyen bırak sıgrayı alkolu dahı agzına surmeyen bı ınsandı ozgur gercek taraftardı trıbuncuydu benım arkadasımdı ozgur aıle terbıyesıyle buyumus taraftardı sıvastan ızmıre goc etmısler ve yassadıgı semtın takımını tutmus gonul vermıs ıstanbul yalakası olmamıs ozgurr..
o olay kesınlıkle yagmalama gasp degıldı olay otobus ıcınde kendı aralarında cıkan tartısmalardan dolayı olan olay otobus soforude musaıt bı yere cekıp olayın sakınlesmesı ıcın verılen bır mola ve serefsız ısletmecının ısyerının onunde oldugu ıcın cıkan bu olaylar lutfen olayı bılmeden bu sekılde taraftarları gurupları takımları kotuleme lutfen

Mert

bluegreen olayın içeriği basında yansıyan haberler gibi değil.bu olayı bana bizzat ksk lı arkadaşım anlattı.sadece şunu diyim tamamen acımasızca ve haksızca bir infaz bu.
Başın saolsun ksk.

Nuri Asan

AlıntıBu olaydan sonra basında yer alan taraftar ve terör benzeştirmeleri gönül verdiği renkler uğruna kilometrelerce yol kateden tribün kardeşlerimiz gibi bizleri de son derece rahatsız etmiştir.Taraftarların potansiyel suçlu olarak görülmesini ve basında bu şekilde haber yapılmasını şiddetle kınıyoruz...

Mustafa kardeşim çok güzel özetlemiş her şeyi.İstanbul yalakası basın,Tvleri ve gazeteleri (özellikle Hürriyet) ile tüm kinini kustu peşinden giden takım taraftarlarına.Aslında sadece KSK taraftarlarına değil tüm Anadoluya idi bu kin.

Yazılacak çok şey var ama ne yazık ki kullandığım klavye F.Bu kelimeleri bile zor yazdım.

HEPİMİZ ÖZGÜRÜZ,HEPİMİZ TRİBÜNCÜYÜZ...

veis

acı çekmek ÖZGÜR lük ise bizde ÖZGÜR üz

grup istanbul 55

basket maçındaki pankartımız bu şekliyle hazırlanmışdır.

bluegreen55

Ben Özgüre ve onun gibilere bişey demedim zaten buna sebep olanlara kızdım.Özgürün üniversite mezunu fln olduğunuda biliyorum.Olaya sebep olanlarda kendini taraftar zanneden bu tür olayları çıkarmaya müsait insanlar.Durup dururken kavga çıkarıp dengesizlik yaratan tipler yokmu..var.İşte esas suçlu onlar.Ama sizin hareketiniz onların hareketine destek veriyor.Benzinci adamı hiçbirzaman savunmuyorum asla mal candan önemli değildir.Ama benzincide yoldan geçerken onları taramadı heralde pompalıyla ...O tip dengesiz serseri adamlar değilmi zaten futbolu çirkinleştiren. Ben gizli kamerayla bir takımın taraftarının deplasmana giderken yaptıklarını deşifrede izlemiş ve dehşete kapılmıştım.Burdaki olayın görüntüsüde öyle gözüktü bana... Herneyse bizim taraftarımız arasında böyle tipler olmadığı için neyi kastettiğimi anlayamamış olabilirsiniz yada ben anlatamamışımdır. Şimdi siz ogün arabada gereksiz yere kavga çıkaran sonra kavgayı büyütüp işi bu noktaya getiren adama destek vermeyin, ama Özgür gibilere destek verin tabiiki.Bu aradaki dengesizleri ayıklamakda artık onların işi...

veis

ya inanılmaz tahrik edici bir demeç ve gerçekden yazık medyada bile bu tarz yorumlar yer alıyor sa vay haline ülkedeki futbolun.

kuzey55

bu adamlar ölmüyo işte ölenler yine özgürlerimiz,timoftelerimiz oluyo...yazık çok yazık.hiç düşünmüyomusun o arkadaşların ailelerini duydukları üzüntüyü nasıl bir karaktersin sen be...

karsiyakali85

arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz öncelikle bu konuya karşı duyarlılığınız için.Yalnız olayı bilmeden atlayan ve ağır cümleler kullanan samsunlu arkadaşın olayın iç yüzünü öğrenmesini rica ediyorum ki zaten birçok arkadaşım da yazmış olayı.Arık olay karşıyakalılara başsağlığı boyutundan çıktı.Türkiye genelinde özellikle medyanın tribüncüleri terörist olarak lanse etmesine vardı ki bu saatten sonraki tepkiler de bunun için.Bu tepkiyi hepimiz vermeliyiz ki bu muameleden kurtulalım.çünkü aranızda (yada aramızda) yıllarını tribüne vermiş kişiler bile hala medyanın gazına gelip taraftarları vandalizmle suçluyorsa durum vahim boyutlara varmış demektir.O yüzden bütün trübüncülük adına seviyeli bir şekilde tepkimizi belirtelim bugün başımıza gelen bu olay yarın da sizin başınıza gelebilir (allah korusun)Tekrar ediyorum olay karşıyaka boyutunu aştı tüm türkiyedeki trübüncülük davası oldu.Hepinize teşekkürler samsunlu kardeşler iyi ki varsınız