ŞİRİN ANA SENİ UNUTMADIK

Başlatan Meskenler, 19 November 2008, 17:55:54

« önceki - sonraki »

SapýnaKadar 55

2 yıl önce Şirin Anamızın geldiği Oftaş maçında (2-0 yenilmiştik) Ankara'da,maç sonunda Oftaşlı futbolculara "bizi niye yendiniz" gibi serzenişte bulunması ve Oftaşlı bazı oyuncuların "napalım teyze yenmeyelim mi,biz de ekmek yiyoruz" demesini hiç unutamıyorum.
Nur içinde yat Şirin Ana...

Kais

yemin ederim onun gibi biri gelmez daha her ıdmana gelırdı ıcerdekı her maca gelırdı dısardakı maclara gelırdı her zaman desteklerdı ben boyle bırını daha tanımadım tanıyacagımıda sanmıyorum Allah rahmet eylesın bır sene ne cabuk gecmıs

seckin55

Geçen yıl geçirdiği trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Samsunspor'un Şirin Ana'sı (Rukiye Aktürk) ölümünün 1. yılında anılacak.

Şirin Ana'nın Kalkanca Mezarlığı'ndaki kabri başında 21 Kasım günü Cuma Namazı'ndan sonra anma töreni düzenlenecek. Aynı gün akşam Site Camii'nde mevlüt okutulacak, ardından Şirin Ana'yı sevenler Samsunspor'a ait halı sahada futbol karşılaşması yapacak. Merhum Şirin Ana'nın oğlu Şirinler Gurubu lideri Murat Aktürk,"Samsunspor sevdalısı olan Şirin Anamız'ın yokluğunu hepimiz içimizde hissediyoruz. Anma törenlerine tüm sevenlerini bekliyoruz" dedi.

Kaynak:www.samsun.net

since1965

Samsunspor.biz genel forumuna taşınsa daha iyi olur.Üye olmayan Samsunsporlularda görmüş olur ve katılım daha fazla olur.

ali ihsan

FaT1h

edmontdante

Zaman ne çabuk geçiyor.Allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın

MeL_55

evet ne cabuk geciyor zaman 1 sene olmus !Allah rahmet eylesin.

Donbay

Daha dün gibi..kalbimizdesin şirin anam..ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN..

Ladikli

Allah mekanını cennet eylesin Şirin Anam.Çok güzel günlerimiz geçti seninle Şirin anam,kalbimizdesin.

mehmet yılmaz

Tam bir yıl önce idi.
Milli maç oynanmıştı ( sanırım Bosna maçı idi. ) ve ben msnim açık bilgisayar başında idim. Rahmetli kardeşim Timofte girdi ve s.a. yazdı. Ardından da Rukiye Teyze vefat etmiş duydun mu? dedi. Çok üzülmüştük ikimiz de... İnsan inanamıyordu doğrusu. Ertesi gün tesislerdeki törene gittik yine... O gece çok soğuktu, ertesi gün de öyle...

Tıpkı... 24 Ocak gibi :(

Nur içinde yatın Samsunspor sevdalıları...

seckin55

Şirin ana ölmedi kalbimizde yaşıyor...Şirin ana ölmedi kalbimizde yaşıyor...

sejoe

Alıntı yapılan: SapınaKadar 55 - 20 November 2008, 11:17:58
2 yıl önce Şirin Anamızın geldiği Oftaş maçında (2-0 yenilmiştik) Ankara'da,maç sonunda Oftaşlı futbolculara "bizi niye yendiniz" gibi serzenişte bulunması ve Oftaşlı bazı oyuncuların "napalım teyze yenmeyelim mi,biz de ekmek yiyoruz" demesini hiç unutamıyorum.
Nur içinde yat Şirin Ana...

Ben de en son o maçta görmüştüm kendisini.Eşi benzeri olmayan bir samsunspor sevdalısı, b.evleri kale arkasının en renkli simasıydı. Allah rahmet eylesin.

jean

zaman nede tez geciyor oldumu hemen bir sene allah mekanini cennet eylesin bir cok kez konusma firsatim olmustu dustugumuz sene mac oncesinde trt sibikeri samsunsporun sirin ana lakapli taraftari diye soz ederken mikrofona tezahurat yaparak bizim simgemiz oldugunu gosteriyordu allah gunahlarini affetsin

Kadir ÇELEBİ

Tekrar aynı hüznü paylaştık. Allah Gani gani rahmet eylesin