Samsunspor’dan destekler çekiliyor!

Başlatan YaşarDoğu, 12 November 2008, 21:10:23

« önceki - sonraki »

seckin55

baha055

vali,belediye başkanı,bunlar samsunspora gölge etmesinler yeter..Evet İnadına Samsunspor

Kadir ÇELEBİ

Daha çok destekler çekilir...

Bursaspor taraftarı hocasını gönderdi

Ankaragücü taraftarı başkanına büyük baskı uyguluyor

Adanademirspor taraftarı Tesislerde boy gösteriyor

Göztepe taraftarı ve futbolcuları tarihleriyle alay edilği için karakolluk oluyor

Bizler Siyaset tartışmayı tercih ettiğimiz, oturduğumuz yerden eleştirip dövünmekle kaldığımız sürece bir şeyleri değiştiremeyiz..

Samsunspor.org.tr resmi sitedeki form sayfasında tanıdık kişiler olsada çoğunluk aynı renklere gonul vermiş farklı kişiler keza gurupların birlik beraberlik ortaya koyamaması tartışma konuşma fırsatı buldugumuz bu platformlarda gruplarımızdan ferdi olarak fikir beyan edenler olsada sözcülerinin olmayışı kısacası icraat makamımız yok. Benimsenen ortak fikirlerde bu sayede havada kalıyor..

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 13 November 2008, 01:29:07
Daha çok destekler çekilir...

Bursaspor taraftarı hocasını gönderdi

Ankaragücü taraftarı başkanına büyük baskı uyguluyor

Adanademirspor taraftarı Tesislerde boy gösteriyor

Göztepe taraftarı ve futbolcuları tarihleriyle alay edilği için karakolluk oluyor

Bizler Siyaset tartışmayı tercih ettiğimiz, oturduğumuz yerden eleştirip dövünmekle kaldığımız sürece bir şeyleri değiştiremeyiz..

Samsunspor.org.tr resmi sitedeki form sayfasında tanıdık kişiler olsada çoğunluk aynı renklere gonul vermiş farklı kişiler keza gurupların birlik beraberlik ortaya koyamaması tartışma konuşma fırsatı buldugumuz bu platformlarda gruplarımızdan ferdi olarak fikir beyan edenler olsada sözcülerinin olmayışı kısacası icraat makamımız yok. Benimsenen ortak fikirlerde bu sayede havada kalıyor..

tek kelime ille mükemmel özetlemisin helal olsun

red_white

ah dostum ah Samsunspora sözde destek veriyorlar ben vali olsam belediye başkanını bile öttürürüm

veis

15 tane kombineyle mi destek oluyorlarki bunlara muhtaç olucagımıza varsın iade etsinler kombineleri alnımız ak dolaşırız sokaklarda biz adamız diye biz samsunsporluyuz diye.

METE_55

veis kardeşim ben artık birdaha hiçbirşey yazmıcam artık canım sıkılıyor biz burada kuru kuruya yazıyoruz sadece ama biryerler samsunsporun üstüne acayip oynuyor baksanıza şimdide ilözel idare biz böyle durduğumuz sürece samsunspor karakedi tekerlemesine dönecek ondan sonra hu hu samsunspor nerede deriz..55 >:(

pitbul055

13 November 2008, 12:04:18 #22 Son düzenlenme: 13 November 2008, 12:08:04 pitbul055
adam gibi tepkimizi gösteremiyoruzki.alacaksın sopaları eline dalacaksın makamına bak bakalım nasıl destek veriliyor. ben sizin taaa

seckin55

bizlerde onu yapcak güç yokk... oturup burdan konuşur ve olanları ızleriz..sadece eleştiririz..tepkimizi bile koyamayız..bunları stadta bile yapamıyoruz....anca bu ailede yapabiliyoruz..gelin birlik olalım...10 kişi de olsa sesımızı illaki duyurcaz..

Nuri Asan

Yeni Yonetim seçildiğinde Vali Bey,Belediye Başkanı 1 kere gelmişmi acaba hayırlı olsuna?

HoliganSamSunLu

yazıklar  olsun  samsun şehrine 1,5 milyonluk şehir bir samsunspora sahip çıkamıyor

veis

HaLkın Takımına Halk Destek Olacak... 
KanaL PetroL Ofisi ve HavaaLanı PetroL Ofisi Benzin İstasyonLarıdan aLacağınız tüm benzin ve eurodizeLin %2 'si
İskonto oLarak Adana Demirspor'umuza destek oLarak aktarıLacaktır...

bunu adanalılar yapıyor allah aşkına tamam vali belediye başkanı suçluda bu tarz bi yaklaşım bizde niye olmuyor.koskoca samsunda böyle orhanizasyonlar yapılmıyor.adananın sitesinde çocuk yazmış.motoruma benzin alıcam aylıgımı bekliyorum aylık alır almaz dogru bu benzinlige  diyor.varmı böyle vefalı taraftarımız.kaç tane kombi ne satdık maç hasılatlarına bi bakın millet gitmiş aya biz halen yayayız.samsunda taraftar sayısı maçlara giden kemiklerin haricinde sıfır.eee böyle olunca valide pek ilgilenmez samsunla belediye başkanıda.

red_white

Yapıcağımız şey  tüm partilerin özellikle ak partinin mitinginde açıcaz pankartımızı atıcaz sloganımızı yusuf ziya yılmaz sözünde durmaz bu taraftar sana oy kullanmazz dieee

ali ihsan

Türk!