Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Sitede sorun var galiba çok ağır işliyor.. geçen haftada karşılaşmıştık yetkili arkadaşlar nedenini atraştırırsa iyi olur..

Kadir ÇELEBİ

Karşılaşma Serkan aykut'un Santra vuruşu ile başladı.

Haydi çocuklar güldürün yüzümüzü..

europe_55

Bence kadro cok güzel.
bu arada KRAL´in ilk 11 de olusu beni cok sevindirdi.

Insallah bugün maci alacagiz.  :)

cem 55

gene elestriyle baslayacam ama kadroyu hiç begenmedim orta sahada sefa-turgut-zafer topu ileri tasıp son pasta cok zayıf oyuncular insallah yanılırım ama bizim için kötü bi günün habercisi bi kadro cıkartmıs hoca

MeL_55

FaT1h

europe_55

SAMSUN GOL GOL GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cem 55

murat yok oktay yok volkan çekiç yok ne var zafer şakar etkisiz eleman ömürde olsa evlere senlik 2 göbek oyuncusu

kuzey55

oktay sercan murat ve sefa daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum...

Forvetim

hayrettinin gönderildiğini yeni öğrendim..ve çok çok sevindim hayırlı olur inşallah ve bu maçta etkisini gösterir.

GençKozluklu

Oktay gibi bir oyuncunun bu takımda oynaması gerekir. İlk 11 de olmamasına şaşırdım. Umarım Serkanaşkına bu gençler feda edilmiyordur.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 November 2008, 15:06:00
oktay sercan murat ve sefa daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum...
ikinci yarı gırerler hayrettın yok tadını cıkaralım bnce

GençKozluklu

BAsketbol takımımızda Cehan Belediye deplesmanında. Onlardan da bir galibiyet bekliyoruz.

Kadir ÇELEBİ

dk.7 Serkan'ın pasında Burhan ceza sahasına girdi sert vuruşunda Karabük kalecisi Kadir topu kornere çeldi.

cem 55

kozluklu sende herseyi serkana baglıyosun be arkadasım ne alaka serkan forvet oktay orta saha oyuncusu bende senin gibi yapayım o zaman turgutu hiç sevmiyom diye turgutu oynatmak için oktayı kesiyo diyeyim olurmu hem benim ki daha mantıklı oldu ikiside kanat oyuncusu