Gürcan Bilgiç: "Samsunspor' u yaktılar..."

Başlatan seckin55, 01 November 2008, 03:09:28

« önceki - sonraki »

jean

1.ligi arratigiliz dogru tabikide ne yaip edip dusmememiz lazimdi atik cikmayi birakin dusmemeye oynuyoz

gozgoz yýlmaz

Asıl sana helal olsun kumköylü, fenerliyi öv, samsunsporluya söv. iyi valla!

kumköylü ahmet

vural korkmaz bolumune yazmak istedim yanlislik olmus bende simdi gordum kusura bakman

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 01 November 2008, 21:09:56
Asıl sana helal olsun kumköylü, fenerliyi öv, samsunsporluya söv. iyi valla!

kardes ben fenere cok kicik kapiyorum benim sadece dedigim adamin agzindan cikan kelimelere cumlelere yorum yapalim dedim.ve ben samsunspora sovmedim sovmemde yanlis anlasilmasin ben sadece yorum yaparken dikkat edlim adamin karakterine neyi tuttuguna degil neyi konusduguna dikkat ederek yorum yapalim dedim

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: **KaR6** - 01 November 2008, 19:55:36
gurcan bilgiçi alkıslayalım, vurala sövelim öyle mi?

kardes kimseye alkislaman vuralada sovmen yanlis yere gitti mesaj kusura bakma.enerlimidir nedir onun agzindan cikanalara yorum yapalim demek istedim karakterine ve kisiligine degil

ali ihsan

Malumun ilamı olmuş.Cümle alem biliyor zaten nasıl düşürüldüğümüzü.
yalnız o ismet arzuman .....   varya onla bu dünyada ,olmazsa öbür dünyada hesaplaşacağız.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 01 November 2008, 22:40:47
Malumun ilamı olmuş.Cümle alem biliyor zaten nasıl düşürüldüğümüzü.
yalnız o ismet arzuman .....   varya onla bu dünyada ,olmazsa öbür dünyada hesaplaşacağız.

Ogunden bu gune hep istemişimdir ismet arzumanla bir yerlerde karşılaşıp iki çift laf etmeyi ama nasip olmadı.!

alperen_55

02 November 2008, 00:58:42 #22 Son düzenlenme: 03 November 2008, 22:41:30 alperen_55
manisa-SAMSUNSPOR naçı gibi bariz ve net bir hakem faciasını, daha doğrusu hakem tarafından gasp edilen maç için, neden bir kamuoyu oluşturulamadı. sesimizi duyuramadık bir türlü .hala anlamış değilim. adeta bir çocuğun elinden şekeri çalmak gibi gasp edildi puanlarımz. >:( >:( >:(

edmontdante

02 November 2008, 13:02:29 #23 Son düzenlenme: 02 November 2008, 13:08:03 edmontdante
Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 01 November 2008, 19:54:05
vural korkmaz
hicbirzman futbolculugunu begenmemisdim o adami futbolcu yapanin diye hermacda cok küfür etmisdim.ama neyseki kurdulduk hayatinda basarilar dilerim.

Ne alakası var tam olarak anlamadım ama bir gün bjk tv de falan rastlarsan SAMSUNSPOR'un eski maçlarına iyi izlemeni tavsiye ederim.Evet ben izledim ve zamanında Vural'a gösterdiğim tepkilerden utandım.Orta kesemezdi,hep dışarı atardı vs vs ama koşardı,savaşırdı,allah ne verdiyse sahaya koymaya çalışırdı.Kapasite belliydi bu kadar oluyordu.Biz bunu yıllar sonra anladık ama anlayana kadar Vural'a çok haksızlık yaptık.Bir bak bakalım takımında 5 sezondur Vural gibisi var mı?

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 November 2008, 13:02:29
Ne alakası var tam olarak anlamadım ama bir gün bjk tv de falan rastlarsan SAMSUNSPOR'un eski maçlarına iyi izlemeni tavsiye ederim.Evet ben izledim ve zamanında Vural'a gösterdiğim tepkilerden utandım.Orta kesemezdi,hep dışarı atardı vs vs ama koşardı,savaşırdı,allah ne verdiyse sahaya koymaya çalışırdı.Kapasite belliydi bu kadar oluyordu.Biz bunu yıllar sonra anladık ama anlayana kadar Vural'a çok haksızlık yaptık.Bir bak bakalım takımında 5 sezondur Vural gibisi var mı?

Tamam haklisin ben sadece futbolculugunu begenmedim dogru son 5 sezonda onun gibisi yok ama vural hirsliydi canla basla oynardi buraya bende katiliyorum.ama futbolunu hic birzaman begenmedim.birgun samsunspor sariyer macinda 2-0 arkadaydik o ara elektirikler gitti ve mac durdu.ve ben tek basima vural disari diye bagirmaya basladim sonra bana kizanlar olmusdu bende dedimki bu adam cikmazsa bu mac gider dedim.ve sonra hep bir agizdan bagirdik vural disari diye sonra cikdi vural elektirikler geldi ve mac basladi mac 2-2 bitmisdi herkez beni teprik etmisdi ozman.sariyerin teknik adami yilmaz vuraldi ozman.

Dedigim gibi vuralin sadece futbolunu begenmedim ama mucadelesi caniyla basiyla oynardi orada alkislar lutven .futboldan yararlanamadik

cuneytavar55

02 November 2008, 14:02:55 #25 Son düzenlenme: 02 November 2008, 14:06:06 cuneytavar55
 Gürcan  BİLGİÇ'in bilgelik tasladığı konu zaten o günlerde bilinen ve takip edilen konu idi.Bunun gibi günün şartlarına göre konuşan gazeteci oldukça fazla.İsim vermeye gerek yok.Bu saatten sonra bunun çıkıp söylemeninde mantığı yok.Zamanında bunların çoğunu SAMSUNSPOR adam yaptı.Ali SAMI ALKIŞ,Zeki ÇOL,Gürcan BİLGİÇ,Levent ÖZÇELİK,vs vs vs.Şimdi SAMSUNSPOR 2.LİGTE sen çık gazeteye SAMSUNSPOR'A şöyle yapıldı,yok böyle yapıldı.Bunların içinde adam gibi adam Emin ÇÖLAŞAN çıktı.
1985'te koalisyon takımlarının yaptığı tezgaha isyan etti ve o zamana kadar spor haberciliği yapan ÇÖLAŞAN o zaman oluşan düzene isyan edip kalemini duvara çaktı.Daha sonrada futbolla ilgili hiç bir haber yazmadı.

eLLis

Onları biliyoruz zaten şimdi ise Samsunsporu yakanlar tribündeler.

cuneytavar55

Valla ben yakmadım. YAKANLARIN ÇOĞU YA DEVLET DAİRESİNDE yada büyük şirketlerde.Ben hala simit satıyorum.

AntZ

Gürcan Bilgiç, Vural Korkmaz vs. vs....

Düşmedik düşürüldük evet bunu sadece biz değil bütün Türkiye biliyor.

Bence bu haberde öne çıkması gereken Gürcan Bilgiç değil, düştüğümüz sene Adnan Ölmez in başkan olması ve onun gazetesinin Adnan Ölmez i aklaması...

Düşürüldük, haksızlığa uğradık doğru, ama uçurumun kenarında dolaşırsan birileri seni itip aşağıya düşürebilir.

Aynı sene aynı hatalara maruz kalıp uefa ya gidemeyebilirdik ya da başka bir hedefe ulaşamayabilirdik, ama düşmemeye oynadığımız için bu hatalar bizi küme düşürdü.

Haber Gazetesi istediği kadar bu konuda haber yapsın benim gözümde mazeret değil bunlar. Zaten kendilerinde hiç suç yok, ya eski başkanlara saldırırlar ya da başkalarına

mehmet yılmaz

02 November 2008, 21:20:14 #29 Son düzenlenme: 02 November 2008, 21:22:24 samsuni
@ant55

Konuya yaklaşımın ve haber-aklama çabasını çok iyi tespit ettiğin için şahsım adına teşekkür ederim.

"Bizi paketlediler" mazeretini "paketlenmemek için ne yaptın?" kontrasıyla sürdürmek lazım.

Haber Gazetesi Samsunspor konusunda ısmarlama haberleri çok sever, görmezden gelmeleri de. Bir de bunların meşhur bir spor yazarları vardı hani, Samsun'a gelince Samsunsporluluğu tutmuştu, Curvalı murvalı yazılar yazıyordu. Şu an Fotospor'da Galatasaray yazıları yazıyormuş.  ( Yerine göre Fenerli, Beşitaşlı, Trabzonsporlu hatta İstanbulsporlu da olabiliyor kendisi...)

Bu adam Samsunsporlu değil diye diye dilimizde tüy bitmişti halbuki.