Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, "Paniğe gerek yok...

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 October 2008, 14:37:10

« önceki - sonraki »

Recep

burası şanlı Samsunspor futbol öğrenilecek yer değil eğer turgut futbolu bilmiyor öğrenecekse yeri burası değil alt yapıda öğretirler haaa o kabiliyet varmı yok mu onuda her hafta toplara vuramamasından belli
bizde futbol oynayacak adam lazım

red_white

bu kadar eleştirenler yanlış sen doğru olduuu   adamıda kötülemiorum ben kapasitesi bu kadar ve SAMSUNSPOR da top oynucak bi adam değil gökhan kaba bile daha iyiydi be bundan boluya bir gol atışı wardı arkadaşlar ayağını yere vurdu gittti gol oldu böle topa vuran birini gördüm bilek milek hiç bişey yok anca arap atı gibi koşsun

mehmet yılmaz

Arkadaşlar Turgut mevzuunu bir kenara bırakalım ve Tahsin Kosif'in açıklamasına odaklanalım.

Tahsin Kosif, hedefimize ulaşacağız diyor. Şayet hedeften kasıt 10.luk ise -ki öyle deniyor- onun bile çok zor olduğu kanısındayım. Hoca konusunda ısrar etmek yönetimin kendi kalesine attığı bir goldür. Takımın fizik-kondisyonu çok iyi zaten. Burada gereken takımı motive edecek, sözde sertlikle değil insani ilişkilerle onların kapasitesini artıracak bir hocadır.

İsmi önemli değil, eski ve iyi bir futbolcumuzun şöyle bir sözü vardı; futbolcu hocasına göre oynar. Eğer hocayı sevmiyorsa vasat oynar ama seviyorsa forma için, arma için ve hoca için oynar.

Hayrettin Gümüşdağ'ı seven ve sempatik bulan insan sayısı çok az. Taraftar sevmiyor, medya sevmiyor, duyduğumuza göre futbolcuların mühimce bir kısmı da sevmiyor.

Bu yüzden Sn. Kosif, neden bu kadar sahip çıkıldığına bir türlü anlam veremediğim bu hoca ile yolları ayırmalı. İyi niyetli bu yönetimin şu aşamada kredisini bitirecek tek husus budur çünkü.

cem 55

Alıntı yapılan: tanju55 - 29 October 2008, 16:22:09
bak turgut su 1-2 hafta icerisinde 2-3 gol atinca
yavrum turgut kral turgut diye yalakalik yaparsiniz
ya cocugu bi rahat birakin daha genc serkandan ögrenecegi cok sey var kolay mi bu yasta ilk 11 de oynamak bide samsunspor gibi takimda
birakin yavas yavas kendine gelecek
serkanda anasinin karninda ögrenmedi futbolu
konusmalarına dikkat et arkadasım konusurken lafın nereye gidecegini ölç öyle yaz burda fikrimizi söylüyoruz sende fikrini adabınla söylersin katılan katılır katılmayan katılmaz sonra burda bizde senin tarzında yazı yazarız kalbin kırılır gerek yok böyle şeylere

gozgoz yýlmaz

ya cocugu bi rahat birakin daha genc serkandan ögrenecegi cok sey var kolay mi bu yasta ilk 11 de oynamak bide samsunspor gibi takimda

1- Turgut o dediğin golleri asla atmaz
2- Diyelim ki atınca biz yalakalık yapacağız ama sen daha atmadan başlamışsın yalakalığa
3- Serkan, anasının karnında öğrendi gol atmayı evet... Minik ve yıldız takımlarda iken bir maça 10 gol atmışlığı var. 19 yaşında Süper Ligde forma giymeye başladı F.Bahçe de dahil yarım sezonda 6 gol attı.
4- Nasıl yazarsan öyle cevap alırsın.

edmontdante

Evet Serkan anasının karnında öğrendi futbolu.O zamanlar paf maçları A takım maçından önce satadda oynanırdı.Kral yine yapardı yapacağını o maçlarda da.Multescu son 15 dakikada oyuna koyardı kupada falan Serkan hiç boş geçmezdi hemen hemen.

Turgut sdezonu 10 küsür gollede tamamlasa benim gözümde topçu falan değil.Hem de öyle değilki ben bile  yanlış zamanda dünyaya gelmişim diye hayıflanıyorum.Arkadaşlarımdan süper yetenekli olup da profesyonel olamamış çocukları düşündükce kahroluyorum.Turgut ise bırak profesyonelliği adam SAMSUNSPOR forması giyiyor ya inanılır gibi değil

Turgut başlığı değil ama Turgut dendimi dayanamıyorum

Mert

Arkadaşım turgut buraya tecrübe kazanmak için geldiyse zamanı yanlış belirlemiş.Zaman ve topladığımız puan bizim için önemli Samsunspor deneme tahtası değildir.Tecrübe kazanmak istiyosa gitsin çorumspora,amasyaspora,yozgatspora.... Ya da alt yapıda oynasın.Bizim için zaman önemli artık.İlk haftalar dedik daha vakit var dedik ama sezon sonu geldiği zaman sıkışıyoruz.Devre arasında turgutun yerinde iyi ve tecrübeli bir forvet alonması lazım.

Kais

Turgut yeterki GOL atsın biz ona yalakalıkda yaparız her tütlü şeyi en azından şahsım adına konuşuyorum

veis

takımında yıldızsan sen taraftarın için çok önemliysen her maça sahaya yüregini koyuyorsan taraftar seni zaten bagrına basar ama bunun adı yalakalık olamaz.ayrıca serkanda olsa turgutda olsa binlerce samsunlunun gözünde parasını alan birer profosyenellerdir.taraftar onları giydikleri o şanlı forma için sever bagrına basar.yoksa bugün serkan aykuta yalakalık adını verdigin durmu yapsa menfaatine ne turgutu sevmese menfaati ne.demek oluyorki her iki durumdada sevgi formaya.yanlış yazmışsındır diye düşünüyorum çünkü samsunspor taraftarı kadar vefakar taraftar yokdur ve olamaz.

yusuf celebi

Yönetim kurulu üyemiz Tahsin Kosif'in açıklamalarını analiz ettiğimizde belli şeylerin düşünüldüğü bu açıklamaların arkasının boş olmadığını çıkarabiliriz.

Yönetimin gümüşdağ'ın bu kadar ısrarla arkasında durmasının bilmediğimiz kendi açılarından haklı nedenleri olabilirmi acaba düşünmüyorda değilim.

Alınan başarısız sonuçların yönetim kurulundaki bazı üyeleri oldukça rahatsız ettiğini gözlemliyorum fakat nedenini bilmediğimiz iç faktörler bazı adımların atılamamsına neden olabilir diye düşünüyorum.

Takım içinde bazı olumsuzlukları oluşturan nedenlerin ortadan kaldırılmasına yönelik büyük bir mücadelenin verildiğini biliyorum,geçen yıllarda oluşan ciddi olumsuzlukların yarattığı sorunlar bugünlere kadar geldi bu nedenle kolej takımı havasına bürünmesi zaman alıyor bu çok ciddi bir konu,yönetiminde bu konuda başarılı olacağını umud ediyorum.

Teknik direktör ile ilgili düşüncelerimi o konu başlığında beyan ettim ve etmeye devam ediyorum.

jean

kumköylü ahmet

arkadaslar panige gerek yokmus oyle diyomusya o yonetim hedefimize ilerleyecekmisiz ilerki haftalarda hedifimiz varda sanki

daha ne denirki

Kaya

Turgut konusuna gelince yetenekleri sınırlı bir genç istemezmi oda çok gol atmayı ister ama atamıyor yani kapasitesi bu kadar attığı gol bile büyük bir kaleci hatası çok çalışması lazım demiştim yyine diyorum çok çalışması lazım çoooook
Tahsin kosif olayına gelince zaten sene başında yönetim tarafından konuşlan saçma hedef doğrultusunda bir açıklama yapmış bu kadar abartıp kendimiz yormaya gerek yok çünkü sonunda en çok üzülen biz gerçek SAMSUNSPOR lular oluyoruz

guvensolmaz

Bu yönetim hangi hedeften bahsediyor.. Bırakın turgut malını da uyanın artık, bu adamlar resmen dalga geçiyor, memleket işgal altında çözümü ise BİZ iz.. Kuvayi Milliye misali engel olmak zorundayız bu adamlara, kimsenin umrunda değiliz biz. BİZ en alt kademedeki vasıfsız elemanlarız onların nazarında, destek vericekmişiz.. Sen taraftarı mal yerine koy, maraba yerine koy.. Tahsin seni bu taraftar almadı mı aşağıya, unuttun mu, bi iki güne onu da hatırlatırız.. Dip Not olmasa maraba nası gitcek bu araba ?

celebi

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 03 November 2008, 11:50:23
Bu yönetim hangi hedeften bahsediyor.. Bırakın turgut malını da uyanın artık, bu adamlar resmen dalga geçiyor, memleket işgal altında çözümü ise BİZ iz.. Kuvayi Milliye misali engel olmak zorundayız bu adamlara, kimsenin umrunda değiliz biz. BİZ en alt kademedeki vasıfsız elemanlarız onların nazarında, destek vericekmişiz.. Sen taraftarı mal yerine koy, maraba yerine koy.. Tahsin seni bu taraftar almadı mı aşağıya, unuttun mu, bi iki güne onu da hatırlatırız.. Dip Not olmasa maraba nası gitcek bu araba ?

adam hedefsiz ve bu hedefsizlik için bizden destek bekliyor. biz bu hedefsizlikte yokuz biz arma için SAMSUNSPOR için oradayız. ve armanın ve SAMSUNSPOR için hep olacağız. hedefsizliğin  yanında değiliz bu böle biline. bizi hedefsizliklere bakıpta maça davet etmeyin >:( >:( >:( >:(