Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

Kaya

ALLAHA a şükür ilk defa iki kez öne geçtik bu sezon demekki kazanacağız hocaya rağmen

Baskent_Samsunspor

ben hayrettine sallamaya devam edim bari bakarsın bi tane daha gelir ;D

Tiryakiler55

kazma turgut ulan atmi$ken bari birtane daha atda biraz kendine gel ya biraz moral depola biraz rahatlat bizi

**KaR6**

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 02 November 2008, 16:12:52
kar6 kardeş dedim size saip çıkalım turguta diye demedimmi bak az zorlasa olacak ;)

bırak kardeşim yaa, kesin ya boş kaleyedir, ya ayagına carpmıştır ;D neyse, gol olsunda camurdan olsun ;D oooh ohh ;D

kuzey55

kaleci hatalıdır yada ayağına çarpmıştır.normal şartlada turgutun gol atması imkansız gibi bişey.yoksa bu adam bundan sonra utandıracakmı bizi :)

cgr

GençKozluklu

Bende şimdi 1*1 devam ederse mutlaka gol atıp kazanırız diyecekti Gol haberini okudum. İnşallah kazanacağız bumaçı

selahattin55

vayyyyyyyyyyyyyy be ağlamak istiyorum turgut gol attı haaaaaaaaaaaaa.inşallah yemeyiz o atınca peşinden üç tane yiyoruz.

Mert

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 November 2008, 16:12:06
turgut, topcunun kralı, geleceğimiz, herseyimiz turgutun goluu ;D ben zaten demiştim çok kral topcu diye, bu cem55 anca sallıyo cocuga ;D ;D ;D

;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 02 November 2008, 16:13:32
ben hayrettine sallamaya devam edim bari bakarsın bi tane daha gelir ;D

kimse istifini bozmasın ugur yapalım abicim :) hayrettttiiiiin!!!

;)

Tiryakiler55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 02 November 2008, 16:13:46
kaleci hatalıdır yada ayağına çarpmıştır.normal şartlada turgutun gol atması imkansız gibi bişey.yoksa bu adam bundan sonra utandıracakmı bizi :)

bence utandırcak herkesi turgutun her zamanki gibi arkasındayım aslanım ;D

kuzey55

bu arada gol burah coşkun yazıyo mackolikte ? diğer gol de sercan?

harbisamsunsporlu5517

GençKozluklu

Turgut a yüklenmeyin. Çok gol kaçırıyor ancak inşallah bu gol onu kendine getirecektir. Bolu yada attı. Şimdi de attı. Yavaş yavaş gol atmayı hatırlayacak.

Atmaya başlayınca gerisi gelecektir