Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

1-0 olsun bizim olsum.     Haydi!   ŞİMŞEKLER(FORZA)

veis

futbolcularımızın bilmesi gereken tek şey var oda malatyay karşı bizim besledigimiz duygulardır bunun bilincinde çıkarlarsa sahaya istedigimiz sonucu alıcagızdır diye düşünüyorum.

cem 55

macı nerden takip edecez beyler haberexen yazılı olarak anlatacak mı haberi olan varmı geçen sene malların radyodan dinlemiştik macı bu senede yayında olacak mı acaba radyoları

Baskent_Samsunspor

guvensolmaz

Ben futbolcuların bizim hislerimizi taşıdığına bizim ruhumuzu yansıtacaklarına inanmıyorum. Böyle bişey olsa şu an bu halde olmazdık, ayrıca kabiliyet de gerekli, maalesef bu da yok !

selahattin55

tek rakibimiz hayrettin.takımı saldırttmıyor.serkan aykut oynuyormu arkadaşlar.

selahattin55

AHHH MENTEŞOĞLU SAĞ OLSAYDI.
SAMSUNSPORA BAŞKAN OLSAYDI.
ELİNDE BÜYÜK BİR SOPA.
HAYRETTİNİ TESİSLERDEN KOVSAYDI. ;D ;D

veis

abi hayrettin hocayla bu son sayıdaki dergide röportaj yapılmış dergiyi alıp okudum ve bi not dikkatimi çekdi.hayrettin hoca 3 sezondur samsunsporun kapısından döndüğünü ve şimdiye kısmet oldugunu yazıyor yani yıllardır istemişiz adamı.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: cem 55 - 02 November 2008, 14:40:05
macı nerden takip edecez beyler haberexen yazılı olarak anlatacak mı haberi olan varmı geçen sene malların radyodan dinlemiştik macı bu senede yayında olacak mı acaba radyoları

Evet site uzerinde reklamı yapılıyor fakat daha canlı anlatım sayfası açılmamış..

Mert

Haydi Samsunum ya haydi güldür yüzümüzü.İnşallah hayrettin mantıklı oynar onda mantık yok ama umut dünyası işte...

CurvaSudSamsunspor

maç başladı allahın izni ile alırız inşallah...

Kadir ÇELEBİ

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=5940

açıldı haydi Hayırlısı...

Malatyaspor: Emrah-Mustafa-Gökhan-Fatih-Ramazan-Güngör-Eren-Hakan-Murat-Celil-Mehmet

Samsunspor: Hasan-Gökhan-Turgay-Burhan-Turgut-Murat-Can-Kenan-Hakan-Sefa-Sercan

Hakemler: Fethi Serkan Koçak, Ayhan Akgöz, Baki Yiğit

Mert

kuzey55

haydi hayırlısı başladık umarım stressiz bir 90 dk geçirirz.

Mert

iyi ya sefa oynuyomuş ama oktay yok ne diyelim hayırlısı olsun..