Bi biskrem versemmm Serkan'ı oynatır mısın?

Başlatan samsun155, 12 October 2008, 08:56:14

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bolu'da dk. 65, 3-1 gerideyiz ve hayrettin gümüşdağ, ısttığı Serkan'ı oyuna almamakta direniyor. Deplasmandaki 150 kadar taraftarımız Serkan Aykut diye bağırıyor, burada 6.000 kişi Serkan Aykut diye bağırıyor adamın umurunda değil. Kimseyi takmıyor,i kendi bildiğini okuyor. 

Kais

en guzel cevabı boluılular vermıs ohh olsun

beşnumara

yaaa bu adam kendini ne zannediyor serkanla ne alıp veremediği var da ısındırıyo ısındırıyo oynatmıyo veya son dakikalarda oyuna alıyo.serkanı zaten son 3 senedir bu kadar istekli gördüm.yeter artık hayrettin. ben bilirim tavırlarını bırak

MeL_55

Yalnızca BİZ

Ömrüm Tribünlerde Geçti

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 12 October 2008, 14:52:48

Hayrettin Gümüşdağ, Serkan, Sefa ve Sercan'a takmış kafayı. ( Üçünün de bizim çocuğumuz olması ayrı bir ilginçlik. )

Hakan Akman isminede takmış kafayı aynı zamanda.Ne kadar enterasandır ki Hakan'da Samsun'un öz çoçuğudur ve para için Diyarbakırın,Denizlinin tekliflerini ret edecek kadar da SAMSUNSPORLUDUR.Rahmetli babası aynı zamanda SAMSUNSPOR tribundendir.

kuzey55

manisa maçında turguttan daha iyi oynadı son 20 dk hakan akman ama adamda turgut takıntısı var.

HoliganSamSunLu

adam egosunumu tatmin ediyor işte ben buadamları oynatmam yenilir gene oynatmam ayağımı yapıyor anlamadım

europe_55

bence de serkan aykut bu takimin en iyi futbolcusudur ve mutlaka oynamasi lazim

34 SS 1965

boluda hayrettınle turgutun babası baya yuz yuze konustular dısarda vardır belkı aralarında bısey

SamsunluReis

hayrettin bi biskrem versemm istifa edermisinn  :-\  >:(  ;D

Kaya

yao istifa etsin samsun da biskrem kalmaz herkes kapısına bırakır bi tane merak etme

METE_55

23 October 2008, 08:10:33 #42 Son düzenlenme: 23 October 2008, 15:30:18 **KaR6**
günaydın samsunspor için canını veren samsun sevdalısı arkadaşlarım gelin bu hafta rizespor maçında 90 dakika serkan aykut diye bağıralım sahtekar hayrettin gümüşdağa inat çünkü serkan aykut dedimi duracaksın niyemi çünkü o bir KRAL KRAL KRAL kemde samsunumuzun öz çocuğu o galatasarayda şampiyonlar ligi oynamış ve samsunumuzun göğüsünü kabartmış biri yani, >:(

selahattin55

23 October 2008, 12:49:15 #43 Son düzenlenme: 23 October 2008, 12:53:38 selahattin55
bu hayrettin gitmez.neden mi.bu zamana kadar çalıştırdiğı en büyük takım samsunspor.anlaşılan bu adam ilhan cavcav ın bizim başkana yapmış olduğu rica üzerine ona kariyer yapsın diye göz yumuyorlar.adamın yaptıkları hata veya yanlış karar bile değil.çünkü kasıt bu.
adam bile bile kendi dediğm olsun veye takım üzerinde deney yapıyor.böyle olsa nasıl olur.şöyle olsa ne olur gibi sadece deney yapıyor ve kasıtta var bu işin içinde.
Çünkü 3.0 gerideyiz giresun maçında çıkanlar sercan ve serkan.
Manisada 3.0gerideyiz serkan alıyor dkk80.
Boluda3.1 gerideyiz çıkanlar.murat giren ömür.serkan giriyor dakika 76.
Güngöreni yeniyoruz 2.0 dakika 89.oyuna giren serkan.maç.3.0.
şimdi sana sorarım .................hoca boşluktaki demek istediklerimi anlayan anlar.
mağlup takım hücuma çıkar saldırır defansı riske eder forvet oynatır.sen üçmaçta geridesin üç maçtada ikinci yarının başında serkanla başlayıp zaten yeniliyorum  deyip niye takımı saldırtmıyorsun serkan niye yok.madem bu adamda iş yok.güngöreni yeniyoruz dakika 89.serkanı niye alıyon oyuna.dalgamı geçiyon taraftarla serkan aykutla evet dalga geçiyorsun.
serkan son bir dakikanın oyuncusu değil serkanın kariyeri altında ezilirsin.ben serkan aykut olsam o takımkda sen hoca iken değil son dakikada oyuna girmeyi 5 penaltı verse hakem onu bile gol yapmam.çünkü senin serkan aykuta vere bilecek aklın futbol bilgin yokki.akıllı adam 8 hafta turgutu 90 dakka oynatmaz.yönetimin kredisi olduğu ve başkan sıkıntısı yaşadığımız için sana sabrediyor bu taraftar.ama nereye kadar.inşallah en yakın zamanda gidersin.ve tribünlerde senin içinde kimse ninni söylemiyor söylenenlere kulak ver biraz sonuçta insanız biraz grurlu olalım.