Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

kuzey55

taraftar gruplarımız hangi tribündeydi? kalabalıkmıydılar fotograf yorum bekliyoruz...

guvensolmaz

yeri göğü inlettik kapalı da serkan diye, 78oldu hala yok, zaten 79da gol olunca hiç almazdı, almadı da, yaslandı geriye..

Yalnızca BİZ

Huzurlu ve mutlu bir şekilde staddan evimize geldik. Burhan gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüş. Artık oynatır SERKAN Aykut'u antrenör...

ahk34

sbc_emir

11 October 2008, 19:54:59 #394 Son düzenlenme: 11 October 2008, 23:26:17 samsuni
arkadaşalar samsunsporumuz çok güzel oynadı biz tribün grupları maratonun ortasında birleşerek desetiğimiz dsopnuna kadar verdikk herşey çok güzeldi sorun olmadııı mormenekşeler mormenekşeler birbirlerini  :( inledi stad inledii

maço

takili kaldi 27 de deli oldum kimse bise yazmiyo eve gelende yok herhalde :D

bengülü

Alıntı yapılan: bengülü - 11 October 2008, 00:37:32
gerçekten bizim işimiz yarın çok zor beyler doğruyu konuşmak gerekiyorsa orduspor genç koşan bir ekip  ama futbol sonucu belli olmaz inş. kazanırız samsunspor benide yanıltır benimde hiç ümidim yok açıkçası 1- 0 olsun bizim olsun

dün akşam yazdığım gibi skoru bildim 1-0 olsun bizim olsun ayrıca evde kazanmayı alıştık iç sahada kralız ama deplasmanda hiç puan alamıyoruz   
samsunspor oley oleyyy

furkan88

arkadaşlar bolu maçında hoca yüksek ihtimal oktayı 11 de oynatcak.bu durumda iki seçenek var ya turgutu forvete çekip oktayı kanada alır yada volkanın sakatlığı düzelmezse onun yerine oynar oktay.yani serkanın oynamama ihtimali yine var.

kuzey55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 October 2008, 16:00:35
sırasıyla ordu,bolu,rize....3 maç 9 puan hedef şampiyonluk olur....

elde var 1...birrrrrrrrrr.....sıra bolu'daa...

Yalnızca BİZ

Turgut'un bizlere süpriz yapacağını düşündüm ama maalesef gereken patlamayı yapamadı. Birkaç top çıkardı ama bizim son vuruş zaafımız tekrar gözüktü maçta. Burhan çok tutuktu. GEçen hafta kaçırdın yüzde yüz pozisyonu, bu hafta bari kaçırma... Son vuruşu yapacak güç ver yarabbim bize...

Sadece Samsunspor

Fincanı taştan oyarlar aman oyarlar Orduya'da böyle şak şak şak şak ;D ;D ;D ;D ;D

İşte budur ama gol atma sorunumuz var mutlak gol atan biri lazım

bengülü

sabırsızlıkla resim bekliyoruz o atmosferi görmek istiyoruz

red_white

turgutun patlayamaz arkadaşlar ondan topçu olmazz inanın ben bu adamdan bıktımmmmm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr

cembaba

Arkadaşlar Resim Çeken Atsın Ya.. Maratonu Çok Merak Ettim.. Şu An Gözlerim Doldu. İlk Defa Yokum Birleşmede :(

bengülü

çok az seyircimiz varmış duyduğuma göre 5 bin 15 kişi