Bank Asya 1.Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Orduspor

Başlatan MeL_55, 05 October 2008, 22:12:59

« önceki - sonraki »

red_white

oh be     bu lafı demeyeli uzun zaman olmuştu şkürler olsun   haftayaaaaaaaaaaa     boluda şenlik varrr    serkan aykut  ilkonbir de   kesin     

FaT1h

Sol Açık

Bu sezon gerçekten lig çok garip. Kaybettiğimiz bir maçı alsaydık 2. olacaktık, kazandığımız 1 maçı kaybetseydik 16.!!! ???

samsun155

samsunmania

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 11 October 2008, 12:13:50
Bence yağışlı olması Ordu'nun dezavantajı. Bizde teknik kapasitesi fazla adam sayısı az zaten. Samsunspor ayakta kalır maç sonuna kadar.Orduspor, Altay maçının 70. dk sından sonra oyundan düştü.Fizik güçleri bizimki kadar iyi değil.

Yok mu bana kuvvetli bir alkış.  :D :D

Baskent_Samsunspor

arkadaşlar isimlere takılı kalmayı bırakalım bu takım çok şeyler yapacak buna yürekten inanıyorum .....ama şunu söylemeden de geçemem serkan olsa bu maç 5 olurdu gerçekçi olmak lazıml

la hayrettin yine bizi kanser ettin    ;D

ahmet55

İşte bu.Bravo bizim topçulara.Teşekkürler Samsunspor.Bu hafta mutlu geçecek.

erkan55

bezgınbekır

haydi simdi çıkış  zamani YAŞA SAMSUNSPORUM

MeL_55

Sol Açık

Bizim takım bu sezon bize son dakika çilesi çok çektirecek gibi. Ligde attığımız 7 golün 4'ü son 12 dakikada atılmış. Hatta Güngören maçını saymazsak oynadığımız 6 maçta 68'den önce gol atamamışız (gerçi bunların 3'ünde 68'den sonra da atamamışız ya)...  :-\

hala kızı

Recep

bu takımda hayrettin efendi el freni görevi yapıyor o olduğu sürerece bu taraftara rahat rahat maç seyretmek haram
saçmalığa bakarmısınız boş kaleye topu itmekten aciz turgut ilk onbirde yedeği ise gol kralı topla ilk buluşmasında gol atma yeteneği çok yüksek olan serkan aykut
adam gülerler yaa

Akyol

o kadar mutluyum ki şu tribünler birleşse abilerimiz ikna olsa dedim fazlası oldu birde maraton tribüne geldiler muhteşemdik tribün olarak olağanüstü güzeldi mor menekşeler:p sustu kaldı işte beklenen özlenen buydu ben güngören maçına gidememiştim ama bu maç cidden muhteşem bi taraftar desteği vardı.maça gelince hayrettiiinnn :)))