Her Zaman Her Yerde En Büyük SAMSUNSPOR

Başlatan Tribün_ali, 01 October 2008, 12:33:25

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

01 October 2008, 12:33:25 Son düzenlenme: 01 October 2008, 12:47:33 Tribün_ali
Bu konuyu acmamın nedini size ilginç yerlerde karşınızza cıkan nerde ne olursa burda paylaşmayı istedim ben şuan askerim ist de b.çekmecede kumburgaz jandarma kampında acemi birlim çanakkale 116.jandarma eğitim alayıydı askerlim 3 gününde çanakkale askeri hastanesine sevke gittim ve tuvalate gittim duvarda cok ufak bir yazı gördüm fanyasların arasında beyaz macuna yazılmış görünce kendime geşemedim rüya zannettim ve şok oldum aynen şöle yazıyordu SAMSUNLUYSAN SAMSUNSPORLUSUN YAZISINI  gödüm ve bunu yazını cok merak ediyorum demek öel bir samsunspor lu sizde böle yazılar gördünüzmü paylaşmanızı isterim

cembaba

Samsun Meslek Yüksek Okulu' nda okurken her Tuvaletin Camlarında Yazıyor Zaten.. :) Dışarda Hiç Anım Olmadı.. Ama Ankara'da Rastlarmıyım Bilmem :)

Yalnızca BİZ

Erciyes dağında bir taşta görmüştüm. Yazı şöyleydi "Bafralı SAMSUNSPORLU"

SametYılmaz55

Türkiyenin Moldovayla deplasmanda beraber kaldığı maçta taraftarlarımıza ayrılan yerde bi taraftarda Samsunspor bayrağı görmüştüm o zman çok mutlu olmuştum.....

maço

başka takımdan bırı anlatmıstı.

hangı sehırde oldugunu unuttum askerlıgını yaparken tuvalette söğtlübahçeli çılgınlar yazdıgını soylemıstı.

Pergani 55

SAMSUNSPOR adı kutsaldır tuvalete felan yazmayın lan

HaSaNCaN

valla okulda elime kalem alınca hemen bi yerlere Samsunspor yazıyorum. alışkanlık oldu artık. hoca kafiye diyo redif diyo biz Sevdim seni bir kere   Başkasını sevemem diyoruz. :D

FaT1h

08 October 2008, 20:12:02 #7 Son düzenlenme: 08 October 2008, 20:14:44 berusa55
Samsunspor bir markadır!!!

kuzey55

kocaeli ünv sıralarında bahce kapılarında banklarında görürsünüz yolunuz düşerse :)

Pergani 55

biz SAMSUNSPORu öncelikle kalbimize yazdık

MeL_55

almanyada benim okuluma gelin hertaraf samsunspor :) az ceza yemedik ama samsunsporumuz icin canimiz fedaa !!
ve her pazartesi sinifima girince almanlar soruyor yendimi samsunspor diye :) maalesef yenildik diyorum cogunukla  :-\ bide bana 55 diyorlar hep mac oynarken :D

Mert

09 October 2008, 23:02:01 #11 Son düzenlenme: 09 October 2008, 23:02:49 berusa55
İstanbulda dolmuşun birinin arka camında Samsunspor bayrağı görmüştüm.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Mert 55 - 09 October 2008, 23:02:01
İstanbulda dolmuşun birinin arka camında Samsunspor bayrağı görmüştüm.

selo reise el sallasaydın :D

celebi

veis