Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Manisaspor 3 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 28 September 2008, 22:27:02

« önceki - sonraki »

bluegreen55

bunlar fark yemese iyi serkanı alması lazım moralleri motivasyonları gidiyo hemen bunların gene fark gelmesin toparlasın birileri...

celebi

Burak55

tolga

GurbetciFanatik

ben böyle adeletin.
2nci golü sana armagan ediyom hayrettin bey.
Alda ...

Kaya

işte şuursuz bastırmayalım demiştim kesin kontra ataktır yediğimiz gol az kontrollü oynyaın yaa yine bize hüsran

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsunkopat - 05 October 2008, 21:12:32
Ben Hayrettin Gümüşdağa kadro seçiminde yapılan eleştrilere katılmıyorum. Bu takımın ligin lider takımı karşısında deplasmanda bu kadar baskılı ve bu denli pozisyon bularak oynamasına karşın takımı yönetinlerin ufacıkta olsa övgü almaması garip. Aksine skora bakarak eleştiriyoruz hocayı. Bence bu takımda Serkan 11 de başlarsa heleki Manisa gibi bir deplasmanda takımdaki bu tempo olmaz diye düşünüyorum.Serkan takımda olacaksa ya orta sahada koşan adamlardan birisi çıkacak, yada rakip forveti mücadelesiyle yoran ve orta saha elemanlarına yer açan Burhan kesilecektir. Geriye düşüpte risk alınabilecek dakikalarda veya evimizdeki maçlarda Serkan 11 de düşünülebilir bence. Fakat bugün kadronun doğru bir kadro olduğunu düşünüyorum.

Herşeye rağmen sana katılıyorum...

Yalnızca BİZ

edmontdante

Çok basit verdik maçı ya.Turgut boş kaleye atamamış,Burhan kaçırmış.Kaç tane pozisyon yakaladık 1 tanesini atamadık.Atamazsan olacağı budur

Sol Açık

omurkara

Recep

yarın mısır çarşısına gidecem kına alacam hayrettine gönderecem
ya bu takım senin kuklanmı arkadaş deneme tahtasımı orası
şimdi serkanı sokta nereye bilemem

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunkopat - 05 October 2008, 21:12:32
Ben Hayrettin Gümüşdağa kadro seçiminde yapılan eleştrilere katılmıyorum. Bu takımın ligin lider takımı karşısında deplasmanda bu kadar baskılı ve bu denli pozisyon bularak oynamasına karşın takımı yönetinlerin ufacıkta olsa övgü almaması garip. Aksine skora bakarak eleştiriyoruz hocayı. Bence bu takımda Serkan 11 de başlarsa heleki Manisa gibi bir deplasmanda takımdaki bu tempo olmaz diye düşünüyorum.Serkan takımda olacaksa ya orta sahada koşan adamlardan birisi çıkacak, yada rakip forveti mücadelesiyle yoran ve orta saha elemanlarına yer açan Burhan kesilecektir. Geriye düşüpte risk alınabilecek dakikalarda veya evimizdeki maçlarda Serkan 11 de düşünülebilir bence. Fakat bugün kadronun doğru bir kadro olduğunu düşünüyorum.

Sevgili kardeşim, ben senin gibi düşünmüyorum. Burhan'ın mevkiinde Serkan pekala oynayabilidi. Üstelik içerideki Erciyes maçı da çok tempolu idi ama Serkan 90 dakika oynadı. Kaldı ki, bu maçın temposu hayli düşükmüş.

İyi oyuna puan vermiyorlar, adamlar iki kere geldi iki gol attı. Bizim her boş dönüşümüz takımın psikolojisini bozuyor. Nasıl ki biz Turgut, Burhan gol atamaz diyorsak, gerideki topçu da aynı şeyi düşünüyordur.

Gümüşdağ, Serkan'ın turşusunu kur...  

celebi

samsunkopat kardeş sana hiç katılmıyorum maalesef. bize bu tip maçlarda son vuruşu yapacak oyuncu lazım

Burak55

Ya Simdi Bari Sok Su Serkan Aykut`u E be Adam Napmaya Calısıosun !! ?