Bank Asya 1.Lig 5.Hafta | Samsunspor'umuz - Güngören Belediyespor: 3-0

Başlatan bluegreen55, 21 September 2008, 23:29:45

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 29 September 2008, 00:41:45
. SAMSUNİ ilk onbir resmini koyduğun için teşekkür ederim, ilkonbirlerin devamını bekliyoruz.

Valla sırf sen istedin diye Halk Gazetesinden isteyip koydum bu resmi.

Bu arada Süper Lig özetlerine bakıyorum da, Kocaeli-Bursa, Kayseri-E.Şehir... Biz bizim stat dolmuyor diye üzülüyoruz ama her iki takım da bizden daha az seyirciye oynamış.

samsunmania

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 29 September 2008, 00:47:31
abi simdik sole bi durum sen 7-8 paket cekirdek getirince mecburen bitirmeye ugrasmıslar :) ;D :D

Abicim ben ihtiyarladım artık. İdare edin.  ;D ;D ;D

kuzey55

kocaeli 4 bin kişiye oynadı...zaten geliyolar aşağıya inş biz çıkarız da yolda görüp herkes hakettiği yerde deriz :)

supernatural_55

ben bişeyi çok merak ediyorrum neden her gelen teknik direktörle serkan yada genel olarak bu şehrin eski topçuları arasında hep problemler oluyo acaba otoritelerinin sarsılmasından mı korkuluyo?bi sorun olduğu kesin ama neden genelde böyle?.edmontdante abimin söylediği gibi serkan şov yapmış pozisyonunda olmamak ve sorunları arttırmamak için soyunma odasına koştu bence o bu coşkuyu bizlerle paylaşmak istemez miydi?isterdi tabi ama bir de 90.dakika yanlışlığı ya da terbiyesizliğini protesto etmek istemş de olabilir

seckin55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 September 2008, 00:49:55
kocaeli 4 bin kişiye oynadı...zaten geliyolar aşağıya inş biz çıkarız da yolda görüp herkes hakettiği yerde deriz :)
agzına saglık kuzey55

sunbeam

Vay be! Erciyes ve o Giresun faciasini yasadigimiz maclari statta seyredebilmistim ama artik yine yurt disindayim. Keske bu macida izleyebilseydim. :'( Bu arada kaleci Hasan nasil arkadaslar? Eray'i cok felaket bulmustum. Son maclarda Hasan'in performansi nasil? Resimlerde cok asiri kilolu görünüyorda ;)

seckin55

muhteşem bir gece..herkez super.futbolcular, taraftar, herşey ama herşey

seckin55

Alıntı yapılan: sunbeam - 29 September 2008, 00:53:14
Vay be! Erciyes ve o Giresun faciasini yasadigimiz maclari statta seyredebilmistim ama artik yine yurt disindayim. Keske bu macida izleyebilseydim. :'( Bu arada kaleci Hasan nasil arkadaslar? Eray'i cok felaket bulmustum. Son maclarda Hasan'in performansi nasil? Resimlerde cok asiri kilolu görünüyorda ;)
Hasan çok iyi.artık ole bi olmuşuzki bi yan top gelio hasan alıyo topu seyirci hemen ayaga kalkıoo helal hasan diye...:):) ah eray giitti canım puanlar

eLLis

Kocaeli az oynadığı gibi hafiften bi dağılmada varmış sanırsam hodriden ayrılan 50 kişi kale arkasına geçip bağırmış  :)

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 September 2008, 00:48:18
ya tribünü toplamışım bağırcaz diyorum baktım tribünümüzün delikanlıları çekirdek çıtlıyo.baştan kaybettik dedim :) antep fıstıgı olsun sonuçta kuruyemiş değilmi kardeşim.bundan sonra polsilere söylemek gerek.bozuk paraları alırken çekirdekleri de toplasın kızılay yararına...

Olur mu yaa desteğimizi görmedin sanırsam... O kadar hazırlıklı geldik şapkamızı getirdik.. ilerleyen maçlarda formamız,atkımız ve yüzümüzdeki kırmızı beyazla çıkacam maçlarımıza... Buradan edmontdante'ye duyurulur. Sempatik taraftar gelecek resimlerini çekmeyi unutma...

merkez

Öncelikle şimdilerde tam kıvamına gelen bu siteyi kurarak onlarca Samsunsporluyu bir araya getiren,abi ,kardeş,arkaş,dost edindiren büyük Samsunsporlu Canım kardeşim Teomandan Allah binlerce kez razı olsun,mekanı cennet olsun.Bu mübarek günlerin hürmetine günahları affolsun.

Maç ile ilgili yorumları değerli arkadaşlar yapmış söylenecek söz yok uzun bir aradan sonra böylesine bir galibiyet almak hele de bayram öncesi inanılmaz bir mutluluk.

Hele de Tribünde sayıları otuzları bulan site üylerimizin maçı beraber izlemeleri daha öncesinde iftar yapmaları gurur veriyor insana.

Teomanın vefatı ile yetim kalan bu siteye sahip çıkan,toparlayan emek veren sevgili Samsuni ,Sağol varol dostum.

Son olarak takımımıza destek veren,güç veren değerli site üyelerimize,taraftarlarımıza futbolcu kardeşlerimize,teknik ekibimize ve yönetimimize teşekkür ediyor hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.

Tufan

Alıntı yapılan: sunbeam - 29 September 2008, 00:53:14

evet kilolu ama en azından top tutabiliyor oyun kuruyor gerekirse oyunu soğutmayı biliyor en azından tecrübesi var kalede duruşu bile güven veriyor eray gibi ercü gibi değil.

Kaya

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 29 September 2008, 00:43:33
iak5529 kardeşim g.oftaşdan gelen çağatay tekindi hani bugün sonlarda oyuna giren, oktay delibalta alibeyköyspordan geldi, karıştırıyorsun ;)

evet kardeşim karıştırmışım tebrikler ve teşekkürler

supernatural_55

edmontdante

Alıntı yapılan: SPectre - 29 September 2008, 00:56:33
evet kilolu ama en azından top tutabiliyor oyun kuruyor gerekirse oyunu soğutmayı biliyor en azından tecrübesi var kalede duruşu bile güven veriyor eray gibi ercü gibi değil.

ERCÜ'yü en azından seviyorduk.Herkes kişiliği hakkında güzel şeyler söylüyordu.Çok iyi değildi hep yüreğimizi ağzımıza getiriyordu ama tribünler tam manasıyla aleyhine dönmemişti.