Fortis Türkiye Kupası 2.Tur | Samsunspor'umuz - Antalyaspor

Başlatan berusa55, 09 September 2008, 15:11:10

« önceki - sonraki »

celebi

evet bende maçı heyecanla beklemeya başladım. oğlumla internet başında artık maçı takip edeceğiz

Ladikli

Çok zor bir karşılaşma olacak ama kazanırsakta şaşırmam.Çünkü bu tip maçlarda her sonuç çıkabiliyor.

Recep

antalyayı yenersek hem para hem prestij hemde huzur gelir

seckin55

Veysel iki maçta yok

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan Karşıyaka maçında sakatlanarak oyundan çıkan Veysel Aksu, bugün oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Sağ arka adalesinde ödem meydana geldiği bildirilen genç futbolcunun hafta sonu Güngören Belediyespor karşılaşmasında da oynayamayacağı kaydedildi. Kırmızı-Beyazlı futbolcunun 1 hafta dinlendirileceği de gelen haberler arasında yerini aldı.

seckin55

Samsunspor'un Antalyaspor karşısındaki ilk onbiri:

Hasan
Kenan
Hakan
Can
Turgay
Murat
Çağatay
Mesut
Ömür
Burhan
Serkan

Sakatlıkları bulunan Veysel, Turgut, Gökhan ve Sercan maçta oynayamıcak....
----

4 tane banko adam yok maçta..anlaşılan turgay yıne saç baş yondurtacak bize..yok mu bu adamında yerine başka alternatiff..

selahattin55

Alıntı yapılan: seckin55 - 24 September 2008, 13:09:47
Samsunspor'un Antalyaspor karşısındaki ilk onbiri:

Hasan
Kenan
Hakan
Can
Turgay
Murat
Çağatay
Mesut
Ömür
Burhan
Serkan

Sakatlıkları bulunan Veysel, Turgut, Gökhan ve Sercan maçta oynayamıcak....
----

4 tane banko adam yok maçta..anlaşılan turgay yıne saç baş yondurtacak bize..yok mu bu adamında yerine başka alternatiff..

inşallah bu adamlarla fark yemeyiz ama durum onu gösteriyor. :-[ :-[ :-[

Tribün_ali

Antalyaspor yener bizi boşuna heveslenmeyelim ama inşallah yanılırım

celebi

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 24 September 2008, 13:25:26
Antalyaspor yener bizi boşuna heveslenmeyelim ama inşallah yanılırım

yanılmanı temenni ederim ;)

Kais

turgut un yoklunu ne kadar arıcamızı gorıcez bu macda turgutu beyenmeyenler

bıde bıletler kaca??

HaSaNCaN

Maçı benim gibi maratonda izlecek arkadaşlar maçı hep beraber izlesek ?

samsun155

Kais

Tufan

antalyasporun kadro olarak kasımpaşadan fazla bi farkı oldugunu düşünmüyorum alt ligde olmamızdan bi rehavet olabilir onlarda çıkacak hiçbir sonuca şaşırmam farkda yiyebiliriz eleyedebiliriz. Güldür yüzümüzü be SAMSUNum....

maviay55

24 September 2008, 16:40:28 #178 Son düzenlenme: 24 September 2008, 16:55:51 berusa55
qruplara kalmalıyız..ismimizi unutanlara bizde varız demeliyiz..Antalyayı gözde büyütmemek gerek..bekleyip görecez yüzümüz güler umarım

MeL_55

ilk defa bir maca bukadar heycanlaniyorum. sanki süper ligdeyiz :) insallah yeneriz antalyayi kadro güclügü önemli degil. gördügüz gibi altay beykozu zar zor 1-0 yenio.
ankaraspor zar zor 1-0 yeniyor istanbulsporu.
kac gündür dua ediyorum bu mac icin
insallah dualarim kabul olur :)