Fortis Türkiye Kupası 2.Tur | Samsunspor'umuz - Antalyaspor

Başlatan berusa55, 09 September 2008, 15:11:10

« önceki - sonraki »

celebi

ya bu turgut ne zaman patlayacak bilemedim ki yoksa elimizde mi patlayacak

esedullah

arkadaşlar maçtan abi aradı takımımız iyimiş güzel oynuyolarmış

55__Gurbet__55

harbisamsunsporlu5517

turguta verılen sanssın yuzde bırını sercana tanısalardı forvette daha verımlı olurduk

cem 55

24 September 2008, 21:06:00 #289 Son düzenlenme: 24 September 2008, 21:15:36 **KaR6**
senin hayrettin gibi ben hocalıgına .... .... adam volkan ı cıkarıp ömürü alıyo ömür kim gene gitti maç

Recep

Antalyaspor'da Hakan'ın yerine Sergei, Korhan'ın yerine Volkan oyuna giriyor.

Samsunspor'da Volkan'ın yerine Ömür takımda yer alıyor.

55__Gurbet__55

SametYılmaz55

sercanın sakatlığı ne kadar sürecek bilen var mı?

**KaR6**

ikinci yarı volkan cıkmış ömur girmiş, antalyada ise yabancı forvetle volkan aslan oyunda..

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: cem 55 - 24 September 2008, 21:06:00
senin hayrettin gibi ben hocalıgına sıçam mal adam volkan ı cıkarıp ömürü alıyo ömür kim gene gitti maç
eyvah şimdi yandık ömur kımkı volkanın yerıne onu alıyor bu adam ne yapmak ıstıo

55__Gurbet__55

SametYılmaz55

hoca gene bi şeyler deniyo inşallah giresun maçı gibi patlamaz elimizde >:(

selahattin55

Alıntı yapılan: cem 55 - 24 September 2008, 21:06:00
senin hayrettin gibi ben hocalıgına sıçam mal adam volkan ı cıkarıp ömürü alıyo ömür kim gene gitti maç

panik yapma cem.gerçi doğru diyorsun bu adamın bir bildiği vardır desem adam bir şeyden anlamıyor.arkadaş veteriner geldi bizim takıma hoca olduya vah halimize turgut gol atacak da
biz maç kazanacağız.zor dostum zor.

cem 55

hala kaç hafta oldu turgut oyunda onun dokunulmazlıgı var aynı mallıgı karsıyaka macındada yaptı 2.yarı hiç bişey yapmayan turgutu oyunda tuttu volkanı almıstı yine aynısını yapıyo takımı tek ileriye tasıyacak adam onu cıkarıyo bu adam gercekten sorunlu adamlar yüklenmeye baslamıslar bile cok kötü cok