Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

harbi kardeşim sakin olalım lütfen oyun belli yine herzamanki gibi hocayı istememe olayı beyler biz sakin olalım .....mümkünmü ama  >:( biz kime patlayacaz hayret yaa

harbisamsunsporlu5517

edmontdante

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 13 September 2008, 21:22:20
turgut galiba antremandan kovulup ağlamıştı bizim gençler bile bunu yapıyorsa kesin sonuç hayrettin kesinlikle istenmiyor hoca bana kalırsa fazla direnme

Turgut ona buna 100 USD bahşiş vermeyi bıraksın önce.Milletin piyasasınıda yükseltiyorlar

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 13 September 2008, 21:24:37
harbi kardeşim sakin olalım lütfen oyun belli yine herzamanki gibi hocayı istememe olayı beyler biz sakin olalım .....mümkünmü ama  >:( biz kime patlayacaz hayret yaa
abı dayanamıyorum hastalıga sabrederken bırde buna dayanamam ya butakımın buhalı kahredıyor benı ınanın suan aglıyorum hırsımdan

AllydeenleaR

5-6 yielim de daha acı olsn biz yine üzülelim ama hocayı da futbolcuları da üzsünler.
ah başkan ben olsam hepsine eşek yüküyle basardım cezayı...

umuttekin55

yok ya hep göz boyamaca!!! bunlardan hiçbişy olmaz!!!!

GençKozluklu

Burad hocanın üzerinde bir durum var arkadaşlar. Kesin futbolcular komplo kurdular hocayı göndermeye kararlılar. Bir takım bir hoca bir haftada bu kadar değişemez.
Geçen yılda oldu. Oyuncular isteyince it gibi koşup kazanıyorlar. İstemeyince bir katırdan farkları yok.
Bence bütün futbolcualrı kesecen PAF takımı çıksın oynasın.
Hocayı da gönder. Hepsinin hesabını dürecen.
Koca takımı rezil ettiniz .Allahınızdan bulun.

harbisamsunsporlu5517

5 atmayalım ya yazık onlarda bizden bu lafa karsı ne dıyebılırsınız

umuttekin55

çiftlikte filan arabayla hawa atmaya gelince üzerlerine yok!!!

Baskent_Samsunspor

yani bir takım sahasında bu haftaya kadar 5 gol yiyen takımdan 4 gol yeyip 1 tane atamıyorsa kusura bakmayın ama ne hakem hatası ne şansızlık kocaman bir sorun vardır bu bi gerçek ancak hoca kovulursa yerine gelecek adamada oyuncular yine istediklerini yaptıramazlarsa yine aynı senaryoyu izleyeceğiz yani hocadan çok sorun bence futbolcuların aklını başlarına almasıı ne dersiniz beyler

yk55

tamam arkadaşım anladık 4-0 geridesin ama insan biraz oynar gol atmaya falan çalışır ama nerdeee herkese geçmiş olsun. bu takım dan ne köy olur ne kasaba. gene küme düşmemeye oynayacaz.

harbisamsunsporlu5517

bunların harcı bellı abı herhafta bır futbolcuyu döveceksın

guvensolmaz

GençKozluklu

İnşallah 10-0 olurda SAMSUN ayağa kalkar. Fubolcuları da bir güzel döverler. Hocayı da kovalarla. Belki takım silkelenir kendinbe gelir.

55.hakan

kendi sahanda taraftarlarına bu eziyeti yapıyosun hakkın yok