Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

fanatik.samsunlu

bu altay maçı cevırdı aklıma samsunspor kartal maçı geldı 3-0 dan 3-3 nasıl olmustu ya ne kadar uzmustu buızı

maviay55

samsunmania

Alıntı yapılan: maviay55 - 07 September 2008, 17:54:48
hata mata yok ne yüklenionuz adama..şakadır bu o kadar da büyütülmez!..

Canım kardeşim sinir yapmana gerek yok.Bak ben sakin yazıyorum. Bu hatadır. Böyle bir şey olmaz. Sakince şu maçı takip edelim ne dersin?

Kafkasoglu

alırız bu maçı sezon başı bu takım ilistir olu diyenlere kapak olsun her geçen hafta daha iiiye gitcez bizle dalga geçenler şimdi ödleri kopuyo samsunspor geliyoooo açın ula yolları zirve için en az 2 fark lazım hayriiii göster kendini olm

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ozkan17 - 07 September 2008, 17:51:42
samsuni abicim sana saygım sonsuz sana cevap yazmıyorum saygımdan..neyse ya ınsanı sogutuyonuz bısey yaptık ıykı..

Sorun bana saygın olmasında değil, sorun diğer kullanıcılara saygın olmamasında.
Yaptığın davranış çocukça, bir de üste çıkmaya çalışıyorsun.
Seni daha evvel başka bir konuda da ikaz etmiştim hatırlarsın.
Bil ki, bizim de sana sevgimiz olmasa çoktan ceza almıştın.

maviay55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 07 September 2008, 17:56:58
Canım kardeşim sinir yapmana gerek yok.Bak ben sakin yazıyorum. Bu hatadır. Böyle bir şey olmaz. Sakince şu maçı takip edelim ne dersin?
abicim ben sakinim..adamı sogutuyorsunuz bişi yazmış hata-saçmalama falan olmuyo böle hepimiz kardeşiz samsunsporluyuz armanın peşindeyiz gelmişiz cafelerde şu foruma bişiler katmak amacımız..

HaSaNCaN

55__Gurbet__55

Kafkasoglu

ya uzatmayın şunu ramazan günü tadımızı bozmayalım haydi samsunnnnnnnnnnn

mehmet yılmaz

İlk devre 0-0 bitti. Haberexen'e kızıyoruz belki niye güncellemiyorlar sayfayı sürekli diye ama maç çok zevksiz, kora kor bir orta saha mücadelesi şeklindeymiş. Rakibin hemen hiç atağı yokken bizim de birkaç atağımız olmuş.

Maç başladıktan sonra giren Samsunsporlu taraftarlarla birlikte sayımız 3.000'i bulmuş.

Turgut, yine ileri geri gitmekten dolayı bitap düşmüş. 60'dan sonra Volkan Çekiç alınabilir bence.

Maçın gidişatı 0-0 ya da 1-0 bitecek gibi. İnşallah 1-0 olur ve biz kazanırız.

samsunmania

Volkan Çekiç yorulan Kartal savunmacılarını ekarte eder. Kısaca bu maç fizik kondisyonu üst seviyede olanın kazanacağı bir maç gibi görünüyor.

maviay55

altay 6 puanla liderliğe oturdu samsunsporumuzda 6 puan olcak inş.

kral dan bi gol bekliorum

Cagdas Ünver

Bu macin sonucunu takimlarin kondisyon durumu belirler gibi geliyor.

Bu konuda Samsunsporumuza güveniyorum.Insallah alacagiz bu maci.

MeL_55