Samsunspor Dergisi Çıkıyor! ( abonelik bilgisi Sf.4'te )

Başlatan Sercan, 29 August 2008, 15:06:01

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

HaSaNCaN

10 October 2008, 14:48:50 #61 Son düzenlenme: 10 October 2008, 16:10:39 HaSaNCaN(streeturk)
derigiyi bugün arkadaşla aldık. Sadece tesislerde bulabilirsiniz Haber gazetesinde yazan yerlere 1-2 ay içersin geliyomuş yani yine yalan haber. ayrıca 4 4 lük bir dergi olmuş, büyük bir de porster var yanında herkes odasına asar artık.

maviay55

bnde istiroum bu dergiden..samsundan bi kardeşim yollayabilir mi bana?

CeLL-O

Dergi çok güzel 4 4'Lük. İstanbul takımlarının dergilerinden hiç bir eksiği ayrıca poster olayıda çok hoşuma gitti.

Bunun yanı sıra bugün tesislerde bu ay bayilerde satılmıcak denildi. Bu gazetelerin yüzünden kaç kere kitapçılara gittim , yanlış bilgilendirme yüzünden. Ayıptır ya biraz ciddi yapsınlar şu işi.

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: CeLL-O - 10 October 2008, 20:36:21
Dergi çok güzel 4 4'Lük. İstanbul takımlarının dergilerinden hiç bir eksiği ayrıca poster olayıda çok hoşuma gitti.

Bunun yanı sıra bugün tesislerde bu ay bayilerde satılmıcak denildi. Bu gazetelerin yüzünden kaç kere kitapçılara gittim , yanlış bilgilendirme yüzünden. Ayıptır ya biraz ciddi yapsınlar şu işi.

arkadaşım 5 5 lik yapmışlar demek istedin                       

(no 4 4 )

CeLL-O

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 10 October 2008, 20:44:29

arkadaşım 5 5 lik yapmışlar demek istedin                       

(no 4 4 )

:D:D

Evet aynen öyle :)

gozgoz yýlmaz

Genel hatlarıyla beğendim ama asla 4/4'lük değil. Eleştirilebilecek yerleri var. Mesela Samsun valisine bu kadar yer ayrılmamılydı, mülki idare amiri olarak görevi zaten, Samsunspor'a destek vermek. Ne kadar verdiği de tartışılır ama koca bir sayfaya vali beyin sezon açılışı konuşmasını koymak bence Samsunspor Dergisinde gereksizdi.

Ayrıca Fuat Köktaş'a samimi açıklamaları için teşekkür ederim. Doğru şeyler demiş fakat bu kadar çok fotoğrafının olmasını pek beğenmedim. Gerçi herkes İsmail Başkan gibi, Samsunspor için yaptığı işte mütevazi kalamaz. ( kapakta da onun resmi olması yerine bir Samsunspor maç karesi olmasını temenni ederdim. )

Dergi bir bakıma tanıtım dergisi gibi olmuş. ilk sayı olduğu için.

Milinkoviç resmi var, süper birşey. Anılarım canlandı valla.

www.samsunspor.biz adıyla hazırlanan köşe bizim bildiğimiz ama dışarıdakilerin bilmediği şeyler bu açıdan gerekli. çünkü bu takım sadece bugünden ibaret değil, şanlı bir mazisi var.

başlangıç için çok da kötü sayılmaz, ilerleyen sayılarda daha iyi olur inşallah.

teşekkürler.

cgr

bana da dErqi qeldi...poster olayı güzel olmuşşş...arkadaşın dedigi gibi kapakta maç resmi olsa daha güzel olurdu... yine de ilk sayı için beklenenin fazlasında..

Sadece Samsunspor

Stadda'da satımı yapılırsa iyi olur, inşallah satılır maça gidince alırım

Kaya

evet bence de en aızndan stadın önündeki resmi ürünlerin satıldığı yerde dergi de olmalı
hatta şehrin her yerinde olamlı bazılarını gözünün içine sokulmalı

CurvaSudSamsunspor

ewt dün akşam ordu maçı çıkışı lisanslı ürünlerin alındığı yerde dergi satılıyordu aldım ve süper di bence posterde on numaraydı ama bazı yöneticiler evlerine kadar gidip bir takım çekememişler üzerine ben butür görsel şeylere çok dikkat ederim konu SAMSUNSPOR olunca

Pergani 55

harbisamsunsporlu5517

ilk fırsatta gidip abone olacagım bende dergıler samsunsporumuza katkı saglar umarım

ramcQ_55

bu derginin neresi pahalı 10 ytl yani 2 cıgara parası pahalı demek ayıp yaa valla ayıp almayın ozaman zaten amac para kazanmak yani klübe para kazandırmak değilmii  ;)  :-X ;)

menteşoğlu55

Arkadaşlar, inceleme fırsatı bulamayanlar için dergi hakkındaki görüşlerimi sıralayayım...

1 - Derginin dört dörtlük olduğunu belirten arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum... İçeriğin yetersiz olduğunu düşünüyorum... Başkan ile röportaj yapılmış onun dışında Hayrettin Gümüşdağ ve Serkan Aykut röportajları var gibi gözüküyo ama yetersiz... İlk sayı için daha doyurucu olmalıydı...

2 - Görsel açıdan çok güzel diyemeyeceğim... Özellikle bazı sayfalarda Galatasaray'ın simgeleyen sarı-kırmızı renklerin kullanılması büyük bir hata... Genel olarak kırmızı-beyaz renklerin dergiye hakim olması gerekirdi... Sanırım hazırlayan arkadaşlar, bu konuda camianın hassasiyetleri konusunda pek bilgili değiller...

3 - Görsellik, içerik kadar fotoğraf kalitesinin de düşük olduğunu belirtmek istiyorum....

4 - Bu arada dergide kullanılan dil konusunda da ciddi bir hata var... Bunu anlatmadan geçemeyeceğim... O da şu... Samsun BK için ayrılmış bir bölüm var... Daha önce Haber gazetesinde çıkan fotoğraflar kullanılarak 'Şimdi horon zamanı' başlığıyla haber verilmiş... Horon herkesin bildiği üzere Trabzon'a ait bir oyun türü... Samsunspor dergisinde o başlığın kullanılmasının bu kulübe gönül vermiş insanları incitebileceğini düşünüyorum... Arkadaşlar bu konuda bundan sonra daha dikkatli olmalılar...

5 - Dergide puntolar normalden daha büyük kullanılmış... Bu da görüntü açısından hoş olmayan bir görüntü oluşturmuş...