Samsun, SAMSUNSPOR' LUDUR!

Başlatan berusa55, 24 August 2008, 00:14:08

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: ozkan17 - 24 August 2008, 15:41:00
ama bır tane samsun formalı bı allah kulu yok sokaklarda normal gunlerde..bu mu samsun samsunsporluluk anlayısı.bana karsı fıkırler mutlaka cıkacakdır ama buda ghercek degılmı arkaslar.şu kadarcık ben samsunsporluluk ruhu oldugunu düşünmüyorum sehırde normal halkda

evet yok ama bizim milletimiz birazda başarı bekleyen bir millet. oda olursa inşaallh o da arkasında gelecektir.

maço

valla ben goruyorum meydanda olsun cıftlıkte olsun formalı ınsanlar

eLLis

Ben azda olsagörüyorum bazen arabaların aynasında küçük flamalar görüyorum ön cama ve ya arka cama atkı açılmış Samsunspor etiketleri filan görüyorum bunları eskisine göre dahamı iyi yoksa benmi dikkatimi onlara yoğunlaştırdım bilmiyorum.

Kaya

ben forma dan çok samsunspor ambleml tişörtlerin maliyeti düşük bir fiyattan satılıp şehirin her yerinde görülmesinden yanayım formaların maç günü daha çok yakıştığına inanıyorum ama giyen insanlara helal olsun diyorum

Kais

Samsun samsunsporludur ama en ufk bı ynlgıde veya hatda hmen yuhalıorlar dunkı macda gordmuz gıbı utndım kacdım oradan ymın ederım kı ya  nabıor bunlar dedım ya kendı kendıme kalecıye bagırıorlar t.dırktore baırıorlar sacmalıorlar ısde cok sey blıorlarmıs gıbı samsun bence cok ıyı bı durmda su anda hll olsun gercek samsunluda 1 2 mac ynldımı bole bı yonetımı ve baskanı flanda ıstıfaya caırmaz akılı olun azck  1 2 sene sabredın hıc olmazsa lutfen

bezgınbekır

bugun Gazi Caddesinden gectim HER YER kırmızı beyaz olmus bayraklar cok yakişmis valla ğöğsüm kabardı kımın fıkrı kımın calısmasiyla helal olsun sonuna kadar. Aklımdan süper lige çıkmişiz gibi gecti :'(  o zman Çiflige ve Mecidiyeye de sart ayni operasyondan  ;D

Pergani 55

Başarılı olsada olmasada SAMSUNSPOR forması giymek gerekiyor diger kulüplerin formasını giyen görünce sinirim bozuluyor. herkes mümkün oldugunca kırmızı beyaz giysin dünyanın en güzel renklerine sahibiz ayyıldızlı bayragımla renktaş olmak çok güzel