Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

brigand

Avrupa işini ve rakiplere küçümseyerek biz daha şanslıyız olayını rafa kaldırmak lazım. İmkanlarımız aynı değişen bir şey yok. Bugün ara transfer dönemi başladı. Bu dönemde başarısız olanlar kadar başarılı takviyeler yapanlar da olacaktır. Daha zor bir devre geçireceğimiz kesin. Ve maalesef gevşemeye lüksü olmayan ilk takım biziz. Buna sadece oyuncular değil, taraftar da dahil elbette. Biz bu şekilde davranırsak sahaya yansımalarından nasıl kurtulacağız. Daha temnkinli ve soğukkanlı kalabilmeyi az da olsa öğrenmekte yarar var.

ugurozkan

Taraftar her zaman iyimser ve hayalperesttir. Ligin ilk yarısını 3. bitiren takım taraftarı her halükarda hayal kurar. 18 maçta iki puan ortalamasını tutturduk. Bu ortalamayla devam edersek Avrupa kupalarına gitme hayali gerçek olur. Tabii sezon boyunca bu ortalamayı tutturacak sürekliliği sağlamak çok zor.
Bu hayal için iç saha maçlarında taraftara önemli görev düşüyor. İçerde takımın rehavete kapılmasını engellemeliyiz.
Muja'nın sonradan oyuna girdiği maçlarda skor katkısı vermesi gerekiyor.
Dimata'nın kafayı toplaması çok önemli.
Umarım rakipler de bol bol berabere kalarak puan baremini düşürürler.
Bjk, Ts, Eyüp, Basaksehir, Göztepe asıl rakiplerimiz ve yalnızca Eyüp ile içerde oynayacağız. Bu maçlarda en az beraberlik ve bir iki galibiyet bizi potada tutar.
Icerde Gs hariç görece kolay maçlar oynayacağız. O maçlarda hata lüksümüz yok.
Reis ve taraftar almalı o maçları.

cembaba

TARAFTAR GRUPLARI GÜNEY KALE ÜSTTE BİRLEŞMELİ

Son oynadığımız Beşiktaş maçında, maçı TV'den seyreden biri olarak taraftarımızla bir kere daha gurur duydum. O kadar iyi tribün yapıldı ki maç sonundaki videolarını sürekli beğeniyorum. Çoğu zaman ev sahibi takım taraftarını bastırdı. Özellikle Süper Lig'de diğer yaptığımız deplasmanlarda da sesimizin çok yüksek olduğu maçlar oynadık. Peki iç sahada bu birlikteliği neden sağlayamıyoruz? Neden maçın en az 50-60 dakikasını tribün etkisi olmadan yaşıyoruz? Tiyatro seyreder gibi seyretmek bize yakışmıyor. Eski 19 Mayıs Stadyumu'nda maraton tribünün üstü kapalı olması ve sahaya yakın olması sebebiyle, maça gelen rakip takımın ayakları titriyordu. Çünkü hem homurdanma, hem ıslık, hem de ses anlamında ses direkt sahanın içindeydi. Yeni stadyumumuzda maalesef durum böyle değil. Akustik açıdan bağırsan da sesin çıkmıyor gibi geliyor. Maraton alt-üst ve batı alt-üstte maç seyretmiş biri olarak bunu net olarak söyleyebilirim. Peki bunun için çözüm ne?

Çözüm kesinlikle güney kale arkası. Çatının en yakın olduğu tribün güney üstte. Bu yüzden de ses en iyi buradan sahanın içine geliyor. Baktığımız zaman en kalabalık tribün de güney üstte. Stadyumda en iyi baskıyı da Şirinler'in bulunduğu kale arkası sağlıyor. Şimdi şöyle bir örnek vereyim. Akustik açıdan eski 19 Mayıs Stadyumu'nda kalabalığın tam ortasında bulunan Söğütlübahçe'den 100 kişi tezahürat yaptığı zaman bütün maratona yayılıyordu. Bütün maraton tezahürata katılma eğilimi gösteriyordu. Eski stadyumda Şirinler'in en kalabalık olduğu sezonda bile maraton işin içine girince daha bir başka oluyordu. Bunun sebebi stadyum akustiği.

Sadede gelecek olursak Samsunspor Taraftar grupları 100-200 kişi ayrı ayrı tribünlerde kendi tezahüratlarını yapmaya çalışıyor. Tabiri caizse ne futbolcuya, ne stadyumdaki diğer insanlara ne de TV başında izleyenlere bir etkisi oluyor. Ama bu 200'er kişi stadyum akustiğinin en iyi olduğu yer olan güney üstte birleşir ve tüm pankartlar yan yana asılırsa tüm Türkiye bizi konuşur. Zaten tezahürat tek bir yerden yayılacağı için zaten diğer tribünler bu tezahüratlara eşlik etmek zorunda kalacak.

Bu durumun yeni tezahüratlar üretmede de faydasının çok olacağını düşünenlerdenim. Eski maraton müdavimi olan ben bile ses çıkmadığı için güney kale arkasında maçı izlemeyi tercih ediyorum. Grupların birleşmediği her maç bize eksi olarak yazıyor. Gittiği her deplasmanı bir arada durduğu için 19 Mayıs'a çeviren Büyük Samsunspor Taraftarı bu durumu kesinlikle düşünmeli. Aksi takdirde ben grupların tek başlarına yeteri kadar büyüyebileceğini düşünmüyorum. Zaten bu zamana kadar tek başlarına büyük kalabalıklara kavuşabilseler kavuşurlardı zaten. Birlikten kuvvet doğar.

Stoper

Temmuz 2024'de, takım sezon öncesi kampına girdiğinde, ligi 14. sırada bitireceksiniz deseler, okey derdik.

Ocak 2025 ve aylardır ilk üç içinde olan Samsunspor'u izliyoruz.

jean

ercan0655

Bir tribün amigosu Nasıl olurda tüm takımı karşısına alıp ahkam keser. Kim izin verdi nasıl bir anlayış profesyonellik bu. Adam takımın içindekilere salladı amacı ne başkanın söylediği şeyler yetmezmiş gibi aynı yoldan rencide edici suçlayıcı konuşmasına nasıl müsade edildi takımı karıştırmayın.... Sözde takıma moral motivasyon olsun diye yapılmaya çalışılırken olanlara bak çok yazık.

Lusage

Her anlamda dibe doğru gidiyoruz.

futbolcu

Formada ön sponsoru hâlâ açıklanmadı.
Bu konuda bi bilgi var mı sizde?
Boş mu kalacak?

brigand

Başkanın açıklamalarından yola çıkarsak bu sezon forma sponsor veya sponsorlarımız olacak. Bize yakışan ve ağırlığı olan bir firma olur umarım.

kıbrıslı_mete

Biletinial üzerinden kombine başvurusu yapıyorum ama bana "taraftarın bildirilmemiş kartı var" uyarısı veriyor. Dijital kartım var oysa. Bu adımdaki hata nedir, nasıl geçeceğiz burayı?

_SoN_

Alıntı yapılan: kıbrıslı_mete - 22 August 2025, 00:49:24Biletinial üzerinden kombine başvurusu yapıyorum ama bana "taraftarın bildirilmemiş kartı var" uyarısı veriyor. Dijital kartım var oysa. Bu adımdaki hata nedir, nasıl geçeceğiz burayı?

Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi aldınız mı? Destek kısmından size yardımcı olacaklardır.