Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

Arkadasa katiliyorum bu miktarin iki katida borclari olsa yinede islerini yuzdururler biz kendi basimizin caresine bakalim

eprianu

Doğru, iş sadece Türkiye ile kalsa her türlü hallederler de Avrupa'ya hayali kuracaklarsa bodoslama UEFA duvarına çarparlar. Barcelona'ya bile cezayı yapıştırmış bir UEFA'dan bahsediyoruz. Geçen sene Fenerbahçe, Boluspor ile Ertuğrul Taşkıran üç kağıdını boşuna mı yaptı? Bunlar yine iyi günleri, daha da beter olacaklar :)

eprianu

Az önce Trt Spor'dan 1988-89 yılına ait Samsunspor-Trabzonspor maçının özeti verildi. Sanırım Karşılaşma kazadan önce oynanmış. Muzaffer, Mete, Tomiç, Kaleci Fatih, Orhan gibi isimleri duydum. Maç 0-0 bitmiş.

Peşine de Ankaragücü deplasmanında oynadığımız maç gösterildi. 1-0 kaybettik.

evolution55

DÜn akşam da samsunspor beşiktaş maçını verdi yine 88-89 yılıydı

salihcakir

Kombine fiyatları belli oldu. Başkanımız onayladı. Passolig tarafındaki sistemlerin hazır edilmesini bekliyoruz.
Kısmen gecikmiş gibi olunsa da 3-5 gün içerisinde ilan ile birlikte satışa çıkacağız.

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: salihcakir - 01 August 2018, 20:12:42
Kombine fiyatları belli oldu. Başkanımız onayladı. Passolig tarafındaki sistemlerin hazır edilmesini bekliyoruz.
Kısmen gecikmiş gibi olunsa da 3-5 gün içerisinde ilan ile birlikte satışa çıkacağız.

Hocam toplamda 17 transfer yapıldı, daha transfer düşünülüyor mu acaba ?

altunay

Alıntı yapılan: salihcakir - 01 August 2018, 20:12:42
samsunspor store ne zaman aktif olacak antreman esortmanlarıda satısa cıkacakmı strelerde acaba tskrler

salihcakir

satış noktalarında da bir tasarım ve tadilat süreci başlatıldı.
Sanıyorum sezon açılmadan önce oralarda da çalışmalar neticelendirilir. Bir çok ürün satışa çıkacak bildiğim kadarıyla. Direk içerisinde bulunduğum bir süreç değil. O nedenle kesin şeyler söyleyemiyorum.

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 01 August 2018, 21:39:35
Hocam toplamda 17 transfer yapıldı, daha transfer düşünülüyor mu acaba ?

ishak ile anlaşılmış sanırım.
bir iki transfer daha olabileceğini hissediyorum ama kesin bir şey bilemiyorum.
transfer komitesi o süreçleri oldukça gizli yürütmeye gayret ediyor, haklı olarak.

sms555

Sadece Samsunspor

minci

Sadece Samsunspor

Kombineler aciklanmis. Yalniz ailr tribununu goremedim. Kapali yazan yere aile tribunu dahilmi

salihcakir

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 06 August 2018, 19:27:02
Kombineler aciklanmis. Yalniz ailr tribununu goremedim. Kapali yazan yere aile tribunu dahilmi

Kombineler henüz açıklanmadı
Klasik içeriden sizma olmuş yine
Kombine fiyatları Yarın açıklanıyor resmi olarak
Hemen akabinde de satışa çıkacak
Öte taraftan aile tribünü kavramı kullanılmayacak bundan sonra
O kısım batı alt olarak şu anda zikrediliyor

jean

Abi transferlere ne kadar harcandi toplam bilgi alabilme imkanimiz varmi

Ahmeti

Alıntı yapılan: Ahmeti - 13 July 2018, 09:52:50

Mesela kale arkaları çok boş kalıyor  55tl.  yapılarak kale arkaları aktif hale getirebiliriz.
Maraton tribünü de 100 TL. yaparsak kombine rekoru kırarız.

Yani fiyatlar ucuz olsun sürümden kazanalım

kombine fiyatları harika. Özellikle bayanlar ve 15 yaş altı için 55 tl. olması çok güzel

Taraftarın sesine kulak verdiğiniz için teşekkürler sevgili yönetim
Bu güzel fiyatlar sizden kombine rekoru bizden.