Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Devre arasına bir şey kalmadı. Ne yapıp ne edip yönetim yine kalacaktır. Devre arasında önüne geleni almaya dayalı bir transfer politikası ile tepkileri azaltıp bu seneyi de bitirirler. Gitmeye niyetleri yok. Bizim taraftarı biliyorsunuz çabuk unutma özelliğine sahiptir. Ben bu yönetimin sene sonuna kadar kalıp bu seneyi de perişan edeceğini düşünüyorum. İnşallah seneye kalmazlar.

Sadece Samsunspor

Tamam yonetim istifa da. Bu oyuncularin da birilerini yollamak icin oynamadiklari apacik ortada. Cunku bu kadro isterse bu ligden tikir tikir cikabilecek bir kadro ama karakterlerini gorduk.

GurbetciFanatik

Niye bizim Taraftarlar 500 bilemedeniz 1000 kisi birlik olup kulubeye gidip Yönetimi istifaya davet etmiyor.
Ortaligi inletmiyorlar yani haber olmuyoruz.
Yanlis anlamayin kimse taskinlik yada yasal disi birsey yapsin demiyorum.Herkesin evi barki sorumlulugu var kimsenin basi agrimasin.
Elestiriyoruz ama kendimiz hicbirsey yapmiyoruz sadece yaziyoruz konusuyoruz.
Ben Gurbetde yasiyorum sizin kadar bilgim yok gruplardan anlamam.
Sehzadeler Sirinler Sögüklü bahceliler ve daha bilmedigim gruplar.
Herkesin derdi sevgisi ayni degil mi SAMSUNSPOR.

Bu sezon gördügüm kadariyla taraftarimiz küme düsmüs bile yanlisim varsa düzeltin.
Yönetimde Teknik Ekipte ve Futbolcularda Taraftar baskisi yokki.
Bir Kulüp bu kadar rahatca batiralamaz Futbolcular bu kadar rahatca vurdum duymaz oyniyamaz.

Bu ara bana bassagligi dileyen bütün kardeslerime teskkürler ediyorum ALLAH razi olsun sizden.

orucreis

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 03 December 2017, 12:54:08
Niye bizim Taraftarlar 500 bilemedeniz 1000 kisi birlik olup kulubeye gidip Yönetimi istifaya davet etmiyor.
Ortaligi inletmiyorlar yani haber olmuyoruz.
Yanlis anlamayin kimse taskinlik yada yasal disi birsey yapsin demiyorum.Herkesin evi barki sorumlulugu var kimsenin basi agrimasin.
Elestiriyoruz ama kendimiz hicbirsey yapmiyoruz sadece yaziyoruz konusuyoruz.
Ben Gurbetde yasiyorum sizin kadar bilgim yok gruplardan anlamam.
Sehzadeler Sirinler Sögüklü bahceliler ve daha bilmedigim gruplar.
Herkesin derdi sevgisi ayni degil mi SAMSUNSPOR.

Bu sezon gördügüm kadariyla taraftarimiz küme düsmüs bile yanlisim varsa düzeltin.
Yönetimde Teknik Ekipte ve Futbolcularda Taraftar baskisi yokki.
Bir Kulüp bu kadar rahatca batiralamaz Futbolcular bu kadar rahatca vurdum duymaz oyniyamaz.

Bu ara bana bassagligi dileyen bütün kardeslerime teskkürler ediyorum ALLAH razi olsun sizden.

Abi iyi hoş diyorsunda taraftar gruplarının hicbiri istifa diye bagirmadi. Bi kac kisi bagirdiktan sonra herkes gaza gelip 5-10 saniyelik bir istifa sesi duyuldu baska yok. O tarafar gruplari dk 60-70 de staddan cikti. Diger gruplarin da cikmasi icin isaret yapti. Ben ilk defa gruplarin erken ciktigini gorsum. Daha oncede boyle sikintilar yasadik ama hicbiri erken cikmamisti. Simdi ne olduda erken ciktilar. Madem boyle islere karismican daha onceden neden yapmadin ? Herkes biseler yemenin derdine dusmus. Yonetim taraftari,gruplar corbasini,futbolcular takimi ve bizde kafayi.

eprianu

s_uzunkaya

kazım yılmaz denen adam artislik yaparak geldi iş bilmemezliğiyle maşa olarak kullanıldı 5 senenin kahrından sonra süper lig den gelen kaynakla belki yeniden ayaklarımızın üstünde durabilecekken takımı borç batağına soktu ve sonra alacaklarını alacaklılar hesabına utanmadan yazdırıp bedavadan reklamını yapıp çekti gitti. biz şu an bu haldeysek kimse tutu başkana yönetime laf atmasın arkadaş. erkut tutu yoklukta bizi süper lige çıkaran kazım yılmaz tekrar bizi cehenneme atan adamdır.
gurbetten olayları çok yakından takip edemiyor ve analizlerimde de yanılıyor olabilirim. uzaktan gördüklerim bunlar. bence kazım yılmaz için bi başlık açılmalı ve süper lige çıktığımız seneden ve başkanlığa geldiği dönemden ne varsa yazılıp çizilmeli ve kazım yılmaza haddi bildirilmelidir!!!

eprianu

04 December 2017, 09:16:18 #46131 Son düzenlenme: 04 December 2017, 09:20:22 eprianu

bayfa55

Kulübü kayyuma bırakmazlar. Çünkü yedikleri paralar ortaya çıkacak. Niye bu yönetim  kulübü bırakmıyor sebebi çok net!!!!. Samsunpor başkanı olmadan önce durumları kötü olanlar, şimdi 1milyonluk evde oturuyorlar. Diğer yöneticilerde işlerini büyüttü. Samsunspor ne bereketli bir kulüpmüş gelen yönetimler zengin oluyor.Bu taraftara, bu şehire çok yazık oluyor....

evolution55

kongre kararı alınmış diye haberler var internette

Sadece Samsunspor

Tutunun oglu tekkekoyde kaza yapmis. Gecmis olsun iyimis son durumu. Tir a carpmis galiba. Ama baya buyuk bi kazaymis.

eprianu

Kongre kararı alınmış sanırım bugünkü toplantıda. Gazeteci Selosport yazmış. Eğer iyi bir aday çıkıp rakip olmazsa bundan sonra bunlara tek bir laf deme hakkımız kalmaz. Ne zaman laf etsek "Başka aday mı vardı da biz başkan olduk" diyecekler.

Desiqner

inşaAllah doğru düzgün bir aday çıkar artık yoksa bunların elinde takım diye birşey kalmayacak.
Atakum Belediyespor bizden daha kurumsal hale geldi...

Shane_Falco

Eğer bi kongre kararı alındıysa Vali demiştir bunlara kongre yapın diye. Aksi taktirde bi yerden baskı gelmedikçe bunlar kesinlikle kongre yapmaz. Bekleyip göreceğiz.

GurbetciFanatik

Uyanik gelmedigi sürece kim gelirse gelsin birseyler degismez.
Emin Kar , Adnan Ölmez , Kazim Yilmaz gelse ne yazar.
Ilk konusulacak konu maddi durumun kötü oldugu olur.
Aday cikmaz bence sonucta bu yönetimi yönlendiren siyasi gücler var.

Sadece Samsunspor

Samsunspor'da Ercan, Furkan ve Halil İbrahim hariç tüm futbolcular alacakları için federasyona başvurdu.