Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Twitter'da gazeteci Selosport yazmış :

Samsunspor'da Teknik Direktör Alpay Özalan,
basın toplantısında istifanın 'i'sinden dahi bahsetmedi. Göreve devam...

ata55

bence tazminat maddesi vardır. istifa etmez, yönetim kovsun diye bekler. onlarda yapamaz. dini imanı para olan alpayla erkutun kapışmasında olan bize oluyor.

evolution55

Sabah uyandığımda inşallah istifa haberi almış olurum 🙏

Sadece Samsunspor

Kendi inatla istifa etmek isterse tek tarafli gider. Suana kadarki hocalarin hic birini bu yonetim gondermemistir

eprianu

Stadyum ve Serdar Ölmez krizi yaşandığında eğer adam gibi tepki verebilseydik bugün bunların hiçbiri olmayacaktı. Bu olaylar bir eşik noktasıydı. Stadyum ve sosyal medyadan verilecek tepkileri kâle almayacaklardır. Bu işin tek çözümü var : Adam gibi sokaklara dökülüp protesto etmek. Ona da valilik izin verirse tabi.

sadece55

Bize neyapsalar yeridir. Adamlar haklı beyler bize bunlar az bile. Bazen içki masasında bizle dalga geçiyorlardır eminim.

evolution55

55_OrHaN_55

Yenilgilere ve başarısızlıklara abone olduk, sanırım alıştık. Dünkü maçta yenileceğimize adım gibi emindim ve seyretmedim bile. Bir şeyler değişmeli artık bu şekilde durum hiç de iyiye gitmiyor.

elexir

Takım tarihinin en kötü futbolunu oynuyor hala her şey düzelecek diye bekliyorlar diyelim ki düzelecek,  bu takım 10 hafta kendine gelemez göz göre göre uçuruma gidiyoruzzzz :(

Sadece Samsunspor

Cico reis diye tabir edilen burak gulec artik 18.00da nuri asandayiz yazmis. Hadi hayirlisi bekliyoruz haberleri.

eprianu

50 kişilik taraftarımız tesislerde konuşma yapmış. Yarın saat 18:00'de yine buradayız demişler. Yarın organize bir şekilde gidelim artık.
Yürüyüşü beceremedik en azından bunu becerelim.

https://www.facebook.com/kirmizibeyazfan55/videos/10155456201260568/

Sadece Samsunspor

Bu cok iyi oldu. Yarin dahada artar sayi.

özkan

eprianu

Taraftarımız saat 18:00'de tesislere gideceğiz diyor, çorbacılar, saat 13:00'de basın bildirisi yapacakmış.
Çok zor demi sizin için "İstifa" diye bağırmak, ekmek kapınız gidecek diye korkuyorsunuz demi.
Kimse artık malum üç taraftar grupçuğunun Samsunspor menfaatine hareket ettiğini söylemesin.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: eprianu - 26 September 2017, 08:51:32
Taraftarımız saat 18:00'de tesislere gideceğiz diyor, çorbacılar, saat 13:00'de basın bildirisi yapacakmış.
Çok zor demi sizin için "İstifa" diye bağırmak, ekmek kapınız gidecek diye korkuyorsunuz demi.
Kimse artık malum üç taraftar grupçuğunun Samsunspor menfaatine hareket ettiğini söylemesin.
o kadar delikanlıysan sözünün eriysen git bunu "çorbacıların" yüzüne söyle.