Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

İyi bir teknik direktörün bu ligde ne kadar önemli olduğunu yine anlamış olduk. Eskişehir bu ligi bilen bir hoca ile seneye başlasaydı o kadroyla 10 puan farkla lige çıkardı. Hadi Alpay Özalan'ı hatayla buldunuz getirdiniz, Mustafa Denizli nedir abi? Tıpkı bizim o muhteşem kadroyu Erhan Altın'a emanet etmemiz gibi...

sadece55

Göztepenin çıkması iyi oldu seneye bize yine güçlü rakip olacaklardı,Ben Eskişehir bu sene aynı takımı kurabileceğine inanmıyorum bir senelik son barutları vardı o da bitti.

Sol Açık

Eskişehir'den çok değil, Erkan Zengin'i çıkarttığında Eskişehir sıradan bir takıma döner. İsimli, kariyerli oyuncuları var ama kötü bir takım. Para sorunları da varsa, seneye başarılı olmaları güç.

Ama Göztepe her sezon bu lig için bol para harcayan bir takımdı, bence de çıkması iyi oldu.

Sol Açık

Bu arada lütfen birisi bana anlatsın (cidden soruyorum);

Tek maçlı bir finalde, maçın 10.saniyesinde oyunu 10 dakika durduracak kadar meşaleyi sahaya atmanın mantıklı açıklaması var mı? Hakikaten soruyorum, bilmediğim birşey mi var diye?..

özkan

Hoca farkı yedi eskişehiri iyide oldu beter olsunlar.Parayı yönetmeyi bilmeyen takımlara hiç acımıyorum çektikleri ızdırap hak.Sen ofoedunun ne işe yaradığını bilmeyen bir hoca olursan oyuncunu tanımazsan böyle kalırsın işte.Dakika olmuş 75 kontraya çıkacaksın adamlar deli gibi bastırıyo dönen topu kim ileri taşıyıp gole çevirecek hoca.İyi oldu iyi siyasetle hoca getirirsen eses böyle olur.

Karabudun

Alıntı yapılan: Sol Açık - 05 June 2017, 13:36:10
Bu arada lütfen birisi bana anlatsın (cidden soruyorum);

Tek maçlı bir finalde, maçın 10.saniyesinde oyunu 10 dakika durduracak kadar meşaleyi sahaya atmanın mantıklı açıklaması var mı? Hakikaten soruyorum, bilmediğim birşey mi var diye?..

Mantıklı bir açıklaması yok. Yunan tribünlerinden araklanmış bir hareket ve sidik yarıştırmada ilk etap.

samsun 55

Yeni sezon beinsporttan yayinlanacak 25 tl ye :( :(

jean

Belki trt ye kiralayacaklar tekrar

Karabudun

Alıntı yapılan: samsun 55 - 14 April 2017, 12:42:43
Yeni sezon beinsporttan yayinlanacak 25 tl ye :( :(

Tribündekiler bitti sıra tv başındakilere geldi. 25 TL'den kaç adam izleyecek 1.Lig'i? Göstere göstere birilerini zengin etmektir bunun adı.

eprianu

14 April 2017, 14:39:03 #45564 Son düzenlenme: 14 April 2017, 14:49:38 eprianu
TFF 1. Lig'in bulunduğu Ailenin Yıldızları paketinde Süper Lig yok. Ona rağmen fiyatı 25 TL.
Ama pakette Premier Lig var. Çok ilginç :)

Bana göre çok sayıda kişi alacaktır. Çünkü TFF 1. Lig artık insanlara Süper Lig'den daha keyifli geliyor.
Ayrıca 1. Lig'deki takımların hepsi taraftarı olan takımlar, şehir takımları.

Sadece Samsunspor

Tff 1.lig derken trtdeki yayini kastediyor olabilirler. Kanallarda trt oldugu icin olabilir mi. Pek anlayamadim

Karabudun

Yine şehit var. Son iki haftada dördüncü şehidini verdi Samsun.

samsunsporlu1994

07 June 2017, 23:11:35 #45567 Son düzenlenme: 07 June 2017, 23:15:47 samsunsporlu1994
Adanaspor
Adana Demirspor
Altınordu
Ankaragücü
Balıkesirspor
Boluspor
Denizlispor
Elazığspor
Erzurumspor
Eskişehirspor
Gaziantepspor
Gaziantep B.B.
Giresunspor
İstanbulspor
Manisaspor
Rizespor
Samsunspor
Ümraniyespor

Son yılların en kaliteli sezonu olacak bence. Bir zamanlar Süper ligin gediklisi olan bir çok camia bu ligde mücadele edecek. Bu takımların arasından sıyrılıp kendimize ilk 2'den yer bulmak kolay iş olmayacak. Transfer sezonundan sonra az çok takımlar hakkında fikir sahibi olabiliriz. Ancak şurası kesin,çok kaliteli bir kadro kurmamız gerekiyor. Yoksa işimiz çok zor.

binikalamadım

2 İstanbul
2 Adana
2 Antep

deplasmanı  :-\

samsunsporlu1994

Beyler TFF 1.lig'in yayın hakkını Digitürk'un almasının  kulüplere ne gibi bir katkısı olacak? İnsanları futboldan soğutuyorlar. TRT iyi kötü yayınlıyordu yıllardır.