Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Basını anlıyoruz haysiyetsizler, yapacak bir şey yok da taraftarımız içinde de camiaya zarar veren çok.
Facebook'ta bazı sayfalar "Sezon sonu Osman hoca gidecek Kalpar gelecek" şeklinde haber yaparken, bazıları da
"Osman hoca gitmeli mi kalmalı mı" diye anket yapmış.

Bir takım ancak bu kadar saha dışı olaylar ile yıpratılır gerçekten.

Musti

Osman Özköylü sezon sonu gidebilir ancak kesinlikle Hüseyin Kalpar getirilmemeli

Eğer seneye Süper lig hedefi varsa mutlaka Erkan Sözeri ile anlaşılmalı.

jean

Yillardir heyecanla bekledigim bir hoca ins aksilik cikmazda osman hocayla uzun sure calisiriz

Karabudun

21 April 2017, 23:06:29 #45183 Son düzenlenme: 22 April 2017, 11:12:31 Karabudun
Alıntı yapılan: Musti - 21 April 2017, 15:12:57
Osman Özköylü sezon sonu gidebilir ancak kesinlikle Hüseyin Kalpar getirilmemeli

Eğer seneye Süper lig hedefi varsa mutlaka Erkan Sözeri ile anlaşılmalı.

Özköylü'yü zerre sevmem ama Sözeri geleceğine Özköylü ile devam edelim.

ata55

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.

özkan

23 April 2017, 19:00:22 #45185 Son düzenlenme: 23 April 2017, 19:23:21 özkan
Zaten olanlara karşı duruşu olmayan taraftarımız,seneye ben yokum diyen osmanı ümraniye maçında rezil edip yönetimin kucağına atmazsa şerefsizdir.Kimse bu takıma gider yapamaz.

Sadece Samsunspor

Malesef bizim sehrimizde hainler var ve her iyi gidise comak sokuyorlar acik ve net

Sadece Samsunspor

Gaziantepsporlu Rajtoral evinde intihar etmis. Allah rahmet eylesin. Plezendeyken fbye karsi cok iyi oynamisti.

samsunum

Lig de kalmak adına acayip bir şekilde umutsuzluğa düştüm. Biz iki haftadır sadece maç kaybetmiyoruz. 2.yarının başlarında yakaladığımız birliği de  kaybediyoruz. Aslında kaybettiğimiz 6 puanın çok ötesinde! Sene sonunda ayrılacağım diyen ve taraftara aşırı bilenen şahısla nasıl lig de kalacağız biz? İki haftadır yaptığı değişikler resmen bizimle dalga geçercesine.
Ayrıca bizim takım da ki düşüşler 1 - 2 maç değil  çok daha uzun sürüyor. Ve bizim o kadar zamanımız yok! Bir an önce yönetimin bu işi çözmesi lazım yoksa kolay kolay bu fikstürden çıkamayız biz :(
Dua edelim Urfa kazansın yarın.Antep'in  galibiyetini düşünmek bile  istemiyorum :(

orucreis

Sosyal medyada osman ozkoylunun sezon sonunu beklemeden gidecegi ve yonetiminde degisebilecegi yonunde haberler var.

Bu durum gosteriyorki yonetimin bir soz hakki yok. Hersey ayarlanmis kurulmus sekilde devam ediyor. Kazasiz sekilde bu seneyi atlattiktan sonra onumuzdeki sene tum takim,yonetim,kisiler hocasi,malzemecisi vs. Hepsi degismeli. Adam gibi isi bilen biri gelmeli. Gerekirse basına s.ktir cekebilecek, bu iste agirligi olan biri olmali. Yoksa seneye de ben umitli degilim. Bugun klubun icinden bir cok catlak ses cikmakta,yonetim kimseyi susturamamakta ve basının takım ustunde oynamasina izin vermektedir. Umit ozattan ders alinmamis olacak ki osman ozkoylude de ayni durumu yasiyoruz.

Yonetim kendi icinde celiski yasarken yine olan taraftara oluyor. Seneye bugunleri aramayiz ins.

binikalamadım

bugün manisa ve şanlıurfa galip gelirse halimiz nice olacak...

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 24 April 2017, 12:35:06
bugün manisa ve şanlıurfa galip gelirse halimiz nice olacak...

GBB kazanmasın yeter bu haftalık ama önümüzdeki sorunlar çok düşündürüyor. önümüzdeki maçlarda 4 te 0 çekersek  :( :( :(

tactician

işte elazğıdaki deplasman tribünündeki taraftarlarımızın fotosu.
sosyal medyada çaktırmadan çaktırmadan bir kavga var.
maalesef yönetim yine sınıfta kaldı.

muzaffer4

Maç öncesi bizim tribünde açılan bize her yer Trabzon atkısı  >:(

tactician