Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

orucreis

hadi geçmiş olsun o zaman

yabancı oyuncu alacağımız meçhul o zaman

4 transferle kapatıp,anlaşamadık oyuncular son anda vazgeçti gibi açıklamalarla geçecek sanırım. Görüp göreceğimiz budur. Yine son hafta düşmeme çabası veririz

Sadece Samsunspor

Yerli transfer bitmis. 3 yabanciyla gorusuluyor bide denemede olan Azezz var. 2 yabanci katilir diye dusunuyorum

evolution55

Mehmet çakır da gitmiş, iyi kötü kalsa iyi değil miydi o zaman?

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: evolution55 - 12 January 2017, 17:27:52
Mehmet çakır da gitmiş, iyi kötü kalsa iyi değil miydi o zaman?

Gitmesi daha iyi oldu hocam,adam kariyerinin sonuna gelmiş. Bu ligde oynayacak kapasitesi yok. Gönderilmesi çok doğru karar,koca ilk yarı ne oynamış Mehmet Çakır? Genel olarak takım kötüydü diyebilirsin ancak ben birşey göremedim Mehmet Çakır'da.

forzasirin55

Trabzon, Türkiye'de ilk 7'de

Türkiye genelindeki havalimanları arasındaki önemini her geçen gün arttıran Trabzon Havalimanı 2016 yılında mevcut havalimanları arasında yolcu trafiğinde 7. sıraya yükseldi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın faaliyete girmesi ile birlikte Trabzon Havalimanı'nı kullanan yolcu sayısının düşeceği tahmin edilirken, bu durumun Trabzon Havalimanı'nı olumsuz etkilemediği aksine yolcu ve uçak trafiğinin arttığı gözlendi.
2015 yılında Türkiye genelinde 181 milyon 74 bin 531 kişi ulaşımda havayollarını kullanırken, Trabzon Havalimanı ise 3 milyon 362 bin 799 kişi kullanmıştı. Bu sayı ile birlikte yolcu trafiğinde 9. sırada yer alan Trabzon, 2016 yılında 3 milyon 727 bin 293 kişi ile birlikte 7. sıraya yükseldi.

Turizm bölgesi Muğla'nın Dalaman ve Milas-Bodrum Havalimanları'nı geride bırakan Trabzon Havalimanı'nda bir önceki yıla göre yolcu sayısında yüzde 11 oranında bir artış yaşandı. Trabzon Havalimanı'nı iç hatlarda 3 milyon 602 bin 377 kişi, dış hatlarda ise 124 bin 916 kişi kullandı. Uçak trafiğinde ise, 2015 yılında 25 bin 391 ile 10. sırada yer alan Trabzon, 2016 yılında 26 bin 267 uçak ile 9. sıraya yükseldi. Yük trafiğinde de yükselişe geçen Trabzon Havalimanı'nda iç hatlarda 30 bin 10 ton, dış hatlarda 2 bin 649 ton ile birlikte toplamda 32 bin 659 ton yük taşındı.

buna inanmıyorum ben

sadece55

Bu site Samsunspor taraftarı için gerçekten güzel bir platformdu. Ancak böyle bir güç bir anda nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Buranın zayıflaması farkındaysanız tribunlerimizi de etkiledi. Eskiden güzel organizasyonlar yapılırdı şimdi facebookta filan saçma sapan örgütlenmeler olmakta sadece.

brigand

Sosyal medya kullanımı o kadar çok yaygınlaşıp arttı ki ister istemez forum ve haber siteleri demode hale geldi. İnsanları tekrar aynı organizasyonda toplamak çok zor. Gerçi daha da fazla mecra olsa, teknoloji çok daha ileri de gitse, bu site kapanmaz. Bir şekilde varlığını sürdürür.

55ertan

16 January 2017, 15:04:07 #44662 Son düzenlenme: 16 January 2017, 16:23:21 55ertan
Üst düzey taraftarlar bile yazmaz oldu.

11senedir bu forumu takip ediyorum daha kimseyi görmedim.
Burdaki yorumları Facebook a kopyalıyan arkadaşlar haric  :D.

AhmetDenizci

Hüseyin Kalpar ile yollarını ayıran Alanyaspor, Ertuğrul Sağlam ile 1.5 yıllığına anlaşmaya varmış.

Yanılmıyorsam son yıllardaki teknik direktör değişimleri sırasıyla; Hüseyin Kalpar, Erhan Altın, Hüseyin Kalpar (2. dönemi) ve Ertuğrul Sağlam oldu.

jean

Ertugrul saglam sanirim politik ricayla oraya gitti yoksa ihtimal disi bir anlasma olmus

sadece55

2. devre için ucuz yollu bir kombine çalışması yapılmalı artık.Özellikle Kale arkaları çok çok ucuz fiyatlara çekilerek doldurulabilir.Bizim o eski taraftar gücüne ihtiyacımız var.

Sadece Samsunspor

Alanya ile Ertugrul anlasmasi iptal olmus

evolution55

iptal olması politik olmuş olabilir mi

muzaffer4

Alıntı yapılan: Erdinc - 18 January 2017, 08:56:20
2. devre için ucuz yollu bir kombine çalışması yapılmalı artık.Özellikle Kale arkaları çok çok ucuz fiyatlara çekilerek doldurulabilir.Bizim o eski taraftar gücüne ihtiyacımız var.

Aynen katılıyorum yeni stad için kombine kampanyası yapılmalı

tactician

Yusuf simsek tahta açılmadığı için mersin idman yurdu ndan ayrılmış. Öte yandan adana demir spor nduka transferini gerceklestirememis