Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Vergi borçlarını devlet affetse bile ciddi rahatlama olur.

eprianu

Bizim devlete ne kadar borcumuz var, bilmiyoruz ki?
Çok merak ediyorum, Galip Öztürk, Kazım Yılmaz, Adnan Ölmez gibilerden devlete ödemeye para kalıyor mu?

Karabudun

Kombineler olduğu gibi yerinde duruyor. Asırlık kulüp , bir milyondan fazla nüfusu olan kentte kombine yoluyla bilet satamıyorsa kimsenin konuşmaya hakkı yok. Bu sene desteklemeyeceksin de ne zaman destekleyeceksin? Durumu müsait olmayana lafım yok ancak ota boka yorum yapıp da önüne geleni eleştirenler bir zahmet icraata geçsin.

ask55

Neredeyse 15 senedir bir şekilde ayakta durmaya çalıştığımız sezonların sonuna geldik.
Göz göre göre küme düşüyoruz.

eprianu

Alıntı yapılan: Karabudun - 02 August 2016, 10:14:55
Kombineler olduğu gibi yerinde duruyor. Asırlık kulüp , bir milyondan fazla nüfusu olan kentte kombine yoluyla bilet satamıyorsa kimsenin konuşmaya hakkı yok. Bu sene desteklemeyeceksin de ne zaman destekleyeceksin? Durumu müsait olmayana lafım yok ancak ota boka yorum yapıp da önüne geleni eleştirenler bir zahmet icraata geçsin.

Ne icraati hocam? Kombine alarak kulübe kazandırdığımız paranın bile kime neye gittiğini bilmiyoruz.
Kusura bakmayın da böyle bir yönetim anlayışı olmaz, önce yönetim şeffaf olsun.
Geçen gün haberlerde okudum, zamanında Somali için yardım maçı yapılmıştı o maçın bilet geliri bile şu anda yönetici olan birine gitmiş.
Bu durumda kim niye kombine alsın?

Sadece Samsunspor

Tozlu.com un sahibinide almislar. Bi sponsor daha gitti. Turkcell de olmadi zaten. Insallah sponspor bulunur

samsunum

Daha  öncede  yazmıştım  Kazım yılmaz  alacaklarının büyük  bir kısmından  vazgeçecegi yönünde  çıkan  haberler zamanında.  kazım  efendi  zamani gelince  bir güzel  reklamı yapıyor. Sözü  veriyor  ama tutmuyor. Yazık  bu  adami  hala destekleyenlere... Kulübe  acil  para lazım.

Karabudun

Alıntı yapılan: eprianu - 02 August 2016, 15:37:40
Ne icraati hocam? Kombine alarak kulübe kazandırdığımız paranın bile kime neye gittiğini bilmiyoruz.
Kusura bakmayın da böyle bir yönetim anlayışı olmaz, önce yönetim şeffaf olsun.
Geçen gün haberlerde okudum, zamanında Somali için yardım maçı yapılmıştı o maçın bilet geliri bile şu anda yönetici olan birine gitmiş.
Bu durumda kim niye kombine alsın?

Şeffaflık konusunda haklısın renktaş. Daha birkaç gün önce aynı şekilde eleştirmiştim yönetimi. Bilet paraları birilerinin cebine giriyordur, doğrudur. Ancak ne yapalım? Bırakalım mı camiayı? Sen, ben, diğerleri... Hepimiz dik duracağız ki itin, çakalın çekincesi olsun. Kulübe sahip çıkmanın ilk basamağı da tribünde olmaktır. Önceki iletimde de belirttiğim gibi gücü yeten, cebi müsait olan kombineyi almalı. Önce üzerimize düşeni yapacağız ki hesap sormak bize hak olsun.

Sadece Samsunspor

4 futbolcu icin ayri ayri puan silme cezalari ve sonrasinda kume dusurme cezasi gozukuyor. Isimiz zor. 3 milyon euro yakin para lazim

samsunsporlu1994

Şimdi benim anlamadığım nokta 8 Ağustos'a kadar bu borcun tamamı mı ödenmek zorunda yoksa yapılandırma taksitleri mi ödenmek zorunda. Kulüb'ün bilgilendirme açıklamasında bir tablo belirtilmiş ancak yine de sorma gereği duydum. Yapılandırma taksitleri ödenecekse bunu çözebilirler ancak diğer türlü borçların tamamı ödenecekse gerçekçi olalım mümkün değil gibi görünüyor. Artık yönetimin de çıkıp açıklaması lazım,kulüpte ne olup ne bitiyor? Kimler destek veriyor? Çözüm yolları nedir? Artık bunları taraftar bilmeli. Olası bir puan silme cezasında bu kulübün sonu olur ve alt lige düşersek sonumuz Orduspor gibi olur.

samsunmania

150-200 milyon lira harca stad yap, takıma 10 milyon bulama. Bunlar bu parayı b u l a c a k. Mecburlar. Eğer bulmayıp bu takımı 2b ye sürüklerlerse harbiden çok şaşırtıcı bir hamle olur. Ben yeni stadımızın bizi kurtaracağına inanıyorum.

jean

Shane_Falco

Pazartesiye kadar 2.5 M Euro para lazım. Hadi bakalım ne olacak.

bayfa55

Arkadaşlar bunların hepsi aldatmaca. Samsunspor başkanı dahil bir çok yönetici Fetullahçı oldukları için şu beraatla sonuçlanan şaibeli 3.5 milyonluk dava dahil bir çok konuda kulübe inceleme gelecek. Sadece Samsunspor değil Türkiyedeki bir çok kulüp ve yöneticlerine soruşturma gelecek.Bunlar hedef saptırmaya çalışıyorlar. Şu soruşturmalar açıldığı zaman Samsunsporlu diye övündüğümüz insanların ne pislikler yaptıkları ortaya çıkacaktır.

Raqua55

Bu Takımın en büyük gücü taraftardı Ama artık taraftarda yoruldu 4 senede 3 final kaybettik.Mersin antalyaspor sivasspor maçlarından Birini kazansak Yeniden doğabilirdik.Başımızdaki yöneticiler Sürekli borç ödendiğini söylüyorlar ama borcumuz gittikçe artıyor Hep yenisi çıkıyor.Transfer yasağı 3 Puan silme cezası Küme düşme tehlikesi Daha neler görülecek bilmiyoruz.Artık iş taraftardan çıktı.Taraftar olarak Herkes Elinden geleni yapacaktır ama bu borcu taraftar Kapatamaz sonuçta.Belediyeler İş adamları devreye girmediği sürece Biz bağıralım çağıralım stadı yıkalım ama Olmuyor İşte Olmuyor.