Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Şu an için düşmenin en büyük adayı biziz. Bakmayın geçen sezon kulübün adı yetiyordu. Bu sezon öyle bir durum da yok. Korumaktan  bahsettiğimiz kadronun neredeyse tamamı kulübü şikayet etti. Demem o ki ortada bir ruh ya da aitlik hissi de yok. Her ne kadar dillendirmeyi doğru bulmuyor olsam da acı gerçek şu ki 89'dan sonra tarihimizdeki en kötü sezonu bekliyoruz. Yanılıyor ya da abartıyor  olmayı çok isterdim.

Sadece Samsunspor

Bu yönetim napıyor ne ediyor çok merak ediyorum. 2 haftadır açıklama yapılacak haftaya haftaya deyip duruyorlar. Mesele borç ödemekse bu senede bişey yapamayız. Tamam borçları öde ama sportif başarı ne olacak.

sadece55

15 haziranda castan olumlu bir karar gelirse kalacaklar yoksa kaçacaklar gibi görünüyor.

cembaba

CAS kararına iki gün kaldı. Artık bir sonuç bekliyoruz.
Zaten her sezona geç başlamasak olmuyor.
Ama yönetim bence kalacak.

samsunum

can sıkıntısından eski videolara bakayım dedim  bunu gördüm

https://www.youtube.com/watch?v=GQlx4-urcQU
Allahım sen bize şunlarla bir kez daha karşılaşmayı nasip et.

Sadece Samsunspor

Samsunspor yönetiminin yapacağı aslında çok şey yok..

Türkiye'nin en uyanık siyasi ve bürokratik ekibi aslında Samsun'da konuşlanmış durumda..

Neler var neler.. Parayı bunlar bulamayacak ta 'Samsunspor yönetimi bulacak'..

Bizimkiler oldukça hünerli hünerli olmasına da 'benciller'..

Yani parayı bulurlar transfer tahtasını da açtırırlar ama 'hep bana bana diyorlar'..

Bakın mesela koca araziyi 'gelin kız üzerinden' kapatıyorlar, üzerine sonra da her biri 700 bin lira olan gökdelen kuleyi dikiyorlar..

Peki kim bunlar. Başkan Yılmaz'ın en yakın çalışma arkadaşları..

Aralarında bazı siyasiler de var.. Sonra bunlar birbirine komşu oluyor, yetmedi yanında bir kaç daire bonus da kalıyor ama Samsunspor'a 'beş para yok'..

Benciller işte.. Ne olacak..

Bakın Tekkeköy'de Toros Tarım'a '400 bin liralık makam otosu bana, 100 bin yardım Samsunspor'a demiş, 'alnı açık Tekkeköy Belediye Başkanımız' Hasan Togar..

100 bin liralık araba neyine yetmiyor. 400 Samsunspor'a gitsin. Yarı yarıya yap.. Olmaz 'otonun lüksünü isterim'..

Otomobilini gören İstanbul, Ankara Belediye Başkanı sanır..

Hatta koltuğu orijinal değil diye de binmiyor. Bu kadar kalitelidir, orijinalcidir Togar..

Orijinal olmayan koltuk rahatsız eder oturmaz ve oturmadı. Çorum'a gönderip o kadar para verdik kardeşim, düzeltin diye diretti.. 

Maşallah.. Bu kadar da 'paranın, malının değerini bilir'..

Holdinglere arazileri tak tak taksitle verir,  sudan ucuz arazi vermesine rağmen o şirket 'Bu da Samsunspor'a bizden bağış olsun' demez..

Bizimkiler aslında 'istemesini bilirler de' neden olmamış ki bağış şaşırdım kaldım..

Hem de 'iş görme, iş takipçiliği gibi sıkıntılı iş olmadan'.. Şirket 'Kaptık araziyi, TMSF bile aynı yerde Kamuran Çörtük'ün arazilerinin metrekaresini 650 liradan satıyor deyip' Samsun'a  katkım olsun diyerek yapmalıydı bağışı, ama umrunda değil..

Başkan, o kıymetli  yeri 'zorla satmış gibi taksit yapınca' ticareti biraz da ayağa düşürmüş zaten..

Hani 'istesek ruhunuz duymaz filan diyorlar ya' içime bir kurt düşüyor inanın.. Nasıl yani test edildi mi 'ruhumuzun duymadığı' demek geliyor içimden..

Zamanında bir müteahhit vardı, taş ocağından taş taşıyorum diye 'günde bilmem kaç defa aynı aracı kantardan geçirmişti'  ya o hesap.. Ne zaman dava açıldı, şapka düştü kel göründü..

Bizim uyanıklar aslında 'ruhumuz bile duymadan işleri bitirmiş, son aşamada da olsa araç Çorum'da orijinal koltuğu değiştirilirken', biz zahmet anlatmak zorunda kaldılar.. 

Yani diyeceğim şu..

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor yönetimine ne demiştir, ne dememiştir, ne kadar bir bütçe sözü vermiştir bilmiyorum..

Yönetimin çözüm yolları 'ağızlardan çıkacak yardımlarla sınırlı olduğuna göre'.

Transfer tahtası kapalı bir Samsunspor, hedefinin ne olduğu bilinmeyen bir takımdan 'nasıl bir yeni sezon bekliyorsunuz' kimsenin anladığı yok..

Bu kadar uyanık siyasilerin yer aldığı Samsun'da, vatandaşın tesadüfen haberinin olduğu bu kadar fırıldakların dönmesine rağmen
bu takım bu kadar sıkıntı yaşıyorsa, 'bencildir bunlar' arkadaş..

Başka izahı yok..

Halen Büyükşehir'in Toros Tarım'dan aldığı rakamı kimse zikretmedi dikkat edin..

Benim duyduğum rakam doğruysa, 10'da biri Samsunspor'a ilaç olurdu..

Cip ortaya çıkmasa 'Büyükşehir'in yüzde 6'lık dop paylarını sattığını kimse bilecek miydi?..

Tekkeköy'de meclis üyesi bize anlatmasaydı, ortalıkta olmayan cip'ten nasıl alındığını 'başkanın itiraflarını' kimsenin ruhu bilecek miydi?..

Bakın yineliyorum..

Bizim uyanıklar Samsunspor'un bu parasal işini hallederler..

Bozdum imarı planını, iptal ettim ruhsatlarını, mühürü çakarım kapına ha, yolunu keserim derken, işi bitirirler..

Önce kötü polis, 'sonra iyi niyet göstergesi', 'biz hallederiz' derken gelsin bütçeler..

Dedim ya, çözüm ortada, denenmiş uygulanmış, sonuca ulaşmış..

Ama sorun bencil olmaları...

Hep bana, hep bana..

Samsunspor'a sadaka..

Yoksa hiç kimsenin ruhu duymadan halledebilecek yetenekteler..

MAŞALLAH, MAŞALLAH..

Karabudun

CAS'in kararı ne zaman belli olacak? Bir saati var mı bunun?

Shane_Falco

Cas'dan işimize yarayacak bir karar çıkmayacağı için hiç merak etmiyorum kaçta ne zaman açıklanır diye...

Karabudun

Ne yaparsın? Umut fakirin ekmeği.

Sadece Samsunspor

Cevap bile vermezler ya kim salliyor bizi. Iyice kuculduk biz eskisi gibi degiliz artik bunu artik ben kabullendim. Oyuncak olduk milletin elinde. Gelenler aldilar paralari gitti fabrikalar yatlar katlar aldilar. Bizde onlarin biraktigi enkazi cekiyoruz enayi gibi. Nasilsa mal cok gozuyle baktiklari icin bizim gibi cafekar taraftara. Daha cok gelen para hortumlayip gider. Ondan sonra elalemin ulkesindeki Cas taki hakimin 2 dudagi arasina bakariz surekli

Karabudun

Hala açıklanmadı mı? Ne CAS'mış arkadaş!

MeL_55

gün bitti bitecek hala karar aciklamasi yok.. bende anlamadim :-X

yirmiuc

Böyle bir saçmalık olamaz. Herkes Cas'ın kararını bekliyor ama ne kulüpten bir açıklama var ne de haber sitelerinden..

Sent from my iPad using Tapatalk

GurbetciFanatik

Belki bizi yine oyalama operasyonu idi  ???
Gerci Ramazan ayinda kimsenin günahini almim ama CAS ta herkes suan Fransa macina bakiyordur kimse Samsunsporla suan ilgilenmez  :D

Sadece Samsunspor

Bu kadar olur ya sonucta bu bi mahkeme degilmi nasil sonuc aciklanmiyor. Aciklanma ertelendiyse neden ertelendi haberi gelmiyor. Bu nasil is ya. Nerde antin kuntin is varsa bize mi denk geliyor arkadas