Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Omrum bitene kadar 1 sampiyonluk gormek istiyorum Allahim. Nasip et.

isa55

Playoff da genellikle 5, 6. takımlar başarılı oluyor. Ama bu sene tüpçünün takımı A.Demir çıkar(çıkarırlar).

muzaffer4

Konya ilk defa tribün cezası almış kıyameti kopardılar tff de özür niteliğinde vıcık vıcık mesaj yayınladı
biz kadıköyde seyircisiz oynarken tff kural buu diye bildiri yayınlamıştı.
Emegi geçenlerin......

eprianu

Merak etmeyin hocam A.Davutoğlu ile onların da bir iki seneye devri kapanacaktır.
Bundan önce ne idilerse bundan sonra da öyle olur. Bakınız A.Gül ve Kayseri takımları...

Sadece Samsunspor

Valla aklima gelen basima geldi. Ankarasporun adi Osmanli olunca demistimki. Bu takim avrupaya fln gitse yenilse yabanci gazeteler Osmanliyi dagittik yendik parcaladik diye yazarlar dedim. Aynende oyle olacak. :)

samsunum

o değilde  akp'nin yeni başkanı  binali Yıldırım oldu. Bundan sonra göztepeye dikkat edin. bize bakan takımı yaklaştirmasi yapanları  göreceğiz  yakında.

551

İlk turda elensinler su umar yuzunden seyircisiz maç yuzunden bi gram sevmiyorum

Levent ÖCAL

Adamlarda yerel medya var sahip çıkıyor. Ya bizdekiler?  :(

Sivas'ta yerel yayın yapan bir televizyon kanalı, 24 saat boyunca ekran karartma kararı aldı.

orucreis

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 20 May 2016, 18:04:09
Adamlarda yerel medya var sahip çıkıyor. Ya bizdekiler?  :(

Sivas'ta yerel yayın yapan bir televizyon kanalı, 24 saat boyunca ekran karartma kararı aldı.

Niye ole diyon abi bizdeki yerel basinin medyanin buyuk onculugu masallahi  agirligi var. Hoca kovmadan tut futbolcu kayirmaya, takimin icine edip yonetime kafa tutmaya kadar hersey var. Sadece ADAMLIK yok. Sadece SAMSUNSPOR menfaati yok. Bunlarin getirisi olmadigi icin tercih etmiyorlar zaten fazla gelir onlara agir gelir

isa55

Alanya ve Adana'daki heyecanı 19 Mayıs stadımızda yaşamak isterdim.

Sadece Samsunspor

Divan kurulu aciklamalar yapmis ama kapsamli haber bulamadim sadece oyuncu giris cikislarini okuyabildim. Kapsamli bulan varsa paylassin

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

@PTT1Lig adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/PTT1Lig/status/734876622034079744?s=09

Sunu bi izleyin. Burak calik takimini nasil motive ediyor. Inanc varsa her sey olur arkadas

ugrass

@PTT1Lig
#Samsunspor, yabancı oyuncularına ve yapılandırılmış borçlarına ödeme yapamazsa 2016-2017 futbol sezonunda en az 6 puanı silinecek.

bu haberin kaynagı ne ve bir sezonda max 3 puan silinmiyor muydu zaten?

eprianu

Silin silin bir tek Samsunspor'a çalışın. Beşiktaş'ın 1 milyar 214 milyon TL borcu var onlara ses çıkarmayın.