Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Konyaspor toplam 71 trilyon gelir elde etmis. Superlig galibiyetler beraberlikler. Ziraat kupasi yari final. Uefaya katilmak. Vesaire. Hepsi toplam 71 trilyon. Bilet gelirler vs. dahil degil

jean

Adamlar kule dustu benzin alacak paralari yoktu ne hale geldiler artik bizimde adim atma vaktimiz geldi cok geri kaldi su son 10 yildir

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 12 May 2016, 13:47:02
Konyaspor toplam 71 trilyon gelir elde etmis. Superlig galibiyetler beraberlikler. Ziraat kupasi yari final. Uefaya katilmak. Vesaire. Hepsi toplam 71 trilyon. Bilet gelirler vs. dahil degil

Artı birde Torku'dan kazandıkları isim geliri var...

muzaffer4

Küme düşme potasındaki rakibine(kardeş takım ) 6 tane atarsan
sana da acımaz 7 atarlar adalet...

Karabudun

13 May 2016, 22:18:10 #44179 Son düzenlenme: 13 May 2016, 22:24:19 Karabudun
Bu saatten sonra babayı alır Konya. Davudoğlu döneminde sürdükleri saltanat bitti. Birkaç seneye enkazını zor toplarlar. Aksini iddia edecek arkadaşlar Gül-Kayseri, Unakıtan-Eskişehir kombinlerini hatırlasın. Önce Torku çekilecek, sonra diğerleri. Yaprak dökümü yakındır. Buna itirazı olacak arkadaşlara da yaşı yetenler KOMBASSAN'ı anlatsın.

Trabzon'a da bir gram acımazdım ya Antalya'dan yemeleri pek hoşuma gitmedi. Akdeniz takımlarının neredeyse tamamı itici, Antalya ise feriştahları. Fethiye, Akdenizli sayılmaz; Adanaspor ise istisna. En basit örneği ADS'nin bugün şike konusunda şikayetçi olup savcılığa gitmesi. Ulan bitmedi mağdur edebiyatları. Sorsan devlet desteği de almıyorlar.

Sadece Samsunspor

7dirdiler bitirdiler trabzonu ;D

Av yasagi baslamamismiydi :D

Sadece Samsunspor

Maclar boyle biterse giresun playoff disinda kaliyor

Sadece Samsunspor

Yazar yazmaz giresun 2 gol atti ve onde. Inanmak boyle bisey iste. Malesef bizde o yok

kıbrıslı_mete

Alanyanın 2 gol yemesine sevinen bir ben miyim?
Her ne kadar Karabük'e de bu sene gıcık olsam da, Alanya'yı hiç sevmiyorum

kıbrıslı_mete

Sadece Samsunspor

Haydaa giresun son dk yedi playoffa kalamadi. Ins alanya cikmaz

GurbetciFanatik

Bence A.Demir Elazigi cig cig yer.
Finalde Balikesir gelirse onuda yer.
Alanya gelse zor da olsa onuda yer.
Benim favorim burda A.Demir
ama
Play off larda nedense favori hic cikamiyor  :( :( :(

muzaffer4

Ben alanyanın çıkmasını istiyordum pttnin kalitesini düşürüyor
eskişehir gelsin o da iyi olur
Ads de ptt de kalsın ligin zevki artsın
keske g.antep bld. de  çıksaydı da kurtulsaydık.

eprianu

Alanyaspor bu moral motivasyon ile çıkamaz.
Ads maçlarını çok gergin oynuyor. Bence sürpriz olacak.
Elazığspor bizim gibi çok çekti. Ben onların çıkmasını isterim.

Kaya

Balıkesir çok kötü bir takım..
Adanademir'i oyun yapısı gereği hiç beğenmiyor playoff'a uygun görmüyorum.
Kafalarını toparlayabilirlerse yine favori en iyi takım görünümündeki Alanya olur.
Benim çıkmasını istediğim ise,lig serüveninde hemen hemen aynı zorlukları yaşadığımız ve askerlik sebebi ile gönlümde yatan  takım Elazığspor

Hee bir de iki sene üstüne rahat rahat izleyeceğimiz bir playoff.. Oynaması bi dert oynamaması bi dert.