Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Bu sene cikamazsak seneye zaten cikma sansimiz hic yok. Tranafer yasagi kalkmaz heralde bu saatten sonra

55ertan

Alanya
Karabük
Urfa
Adanaspor
Elazığnın rakipleri.
12 Puan alırsak Playoff dayız. Balikesir deplasmanı Kader maçımız olacak.
Daha ümidimi kesmedim.

ugrass

Playoffa kalmayı bırak finale kalsa bile bu takım bu ruhsuzlukla asla ama asla lige cıkamaz.Final oynamayı bırakın play offlara bile kalmayalım cünkü üzülen taraftar oluyor baska kimse değil...

orucreis

Bizim play offa kalmamiz icin deplasmanlarda biseyler yapmamiz lazim. Deplasman karnemiz  felaket. Hadi kaldik diyelim playofaa burda rakibi 1-0 2-0 yendik bizi bu defansla kaleyle hocayla ruhsuz topcularla 5 atip geri gondrirler

isa55

Deplasmanda hep kaybediyoruz. İçeride alınan puanlar yetmez. Onun için hesap yapmaya gerek yok.

Sol Açık

Rakipler de bizim kadar puan kaybediyor.

Hesap iyice sadeleşti:
4 maçımızı alırsak Play-Off'tayız! Belki Balıkesir maçı galibiyet olmak şartıyla 10 puan da yetebilir. Aksi takdirde bizim için lig bitecek.

Play-Off'a kalırsak ne mi yaparız?
Karabük, Adanademir, Giresun ve biz kaldık diyelim.
Bu takımlarla ligdeki 6 maçımızda 4 yenilgi 2 beraberlik aldık. Ama Play-Off'ta hiç belli olmaz! Bu maçların hepsini seyrettik. Hepsinde biraz hırs, biraz taktik ve biraz da şansla kazanabilirdik.
Play-Off'a kalırsak %25 Süper Lig'e döneriz, kalamazsak %100 dönemeyiz.
Son 4 maçımıza asılmak gerek!

ngonge

Elazig in fiksturu cok zor. Balikesir le de maçımız var. Bu sekilde 4 macta 12 puan play off demek. Benim sahsen uzun suredir bu sene icin umidim yok. Ama cikmadik candan da umut kesilmez.

Baskent_Samsunspor

elazığ: sırasıyla alanya ve karabük dışarda urfa ile içerde son maç adana deplasmanı
balıkesir: dışarıda karşıyaka içerde bizle bolu deplasmanı ve 1461 maçı
gbb: adana içerde göztepe dışarda giresun iç saha ve denizli deplasmanı

altından giriyorum üstünden çıkıyorum hay ruhunuza edim balıkesiri yenin playoffa kalın çokmu zor bu taraftar için.

GurbetciFanatik

Arkadaslar moral bozmak istemem ama hesaplari birakin.
Yazin ailenizle planlar yapin daha.
Siz inaniyormusunuz 12 den gectim bu Takimin 4 mactan en az 10 puan alabilcegine.

samsun 55

orucreis

Alıntı yapılan: samsun 55 - 19 April 2016, 18:00:51
yine PFDK ya sevk edilmişiz

Hic sasirmadim nedense grcen haftayi nasil es gectiler hayret

eprianu

Adana BŞB Başkanı 2.5 Milyon prim sözü vermiş.
Bizimkiler de stadın yolunu bilmiyor...

sadece55

SAMSUNSPOR Kulübü'nün 18.04.2016 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR-SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Lanet olsun böyle düzene.Maçtaydım adamlar bize 90 dakika küfür etti.Adamları sevk bile etmemişler.Sizin artık ben ananızı avradınızı ya.Ayar oldum artık ayar nedir bu bizim kulübe karşı verilen cezalar.

Ahmeti

Nasıl yani sol tarafımızdaki tiribün 90 dakika sövdü bize bizde alkışla karşılık verdik
harbiden lanet olsun bu düzene

celebi

PLAY OFF FİNALİ KONYADA İMİŞ 27 MAYIS TA