Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsun 55

pazar 16 da trabzonsporla hazırlık maçı var A Spor canlı yayınlıyor

muzaffer4

Mac saati 15.00 dediler sonra 15.30 da dediler hangisine inanacağız galiba 16.00 da olacak.

Duško Milinković

Bakan var, genel başkan yardımcısı var.2. devlet üniversitesi trabzona kuruluyor. Yuh olsun.....

Kaya

Karadenizin iki başkentinin bir olup..... bla bla bla bla

Şu cümleden bile hangi kafada olunduğu ve bunun hiçbir zaman değişmeyeceği çok net.

desperate1

Euro 2016 için Fransa'ya gidecek olan var mı?

jean

Ben orda yasiyorumda bilet vermediler kuradan cikmadi

Sadece Samsunspor

muzaffer4

Üstte duran atkının yanına burası her yer değil şehri Samsun atkısı asacak BAŞKAN aranıyor.
ey gidi Ismail Uyanık bak ne hallere düştük.

551

Yahu nerden çıktı bu Samsun Trabzon muhabbeti bi anda nedir bu açıklamalar fotoğraflar maç filan hayirdir arkadaş ne alaka yani ortada kavga filanda yok karsilasmiyoruz ben suphelendim.

desperate1

Alıntı yapılan: jean - 26 March 2016, 21:05:47
Ben orda yasiyorumda bilet vermediler kuradan cikmadi

Bana kuradan Çek Cumhuriyeti maçı çıktı.Lens zaten sanırım küçük bir şehir.Orada bulunacak olan Samsunsporlularla tanışmak güzel olur diye düşündüm.Tabii varsa ;D

GurbetciFanatik

27 March 2016, 10:57:28 #44005 Son düzenlenme: 27 March 2016, 12:19:23 GurbetciFanatik
Bu sene nedense Tüpcü Trabzonspora acayip takti. Resmen adamlari katletdiler her macinda.
Bize zaten her sene takiyor tüpcü.
Adamda Karadeniz kompleksimi var cözemedim.

Bugünkü sözde baris kardeslik macina gelince. Tamam iyi karsilandik TS taraftarlarida futbolcularimizi ziyaret etmisler simdilik güzel gidiyor yakinda kokusu cikmazsa iyidir.
Iki Taraf barisirsa barissin önemi yok.
Arkadaslar bizim rakibimiz suan TFF baska hickimse degil.
Ve en önemlisi bize en cok zarar verenler Samsunun adamlari bu aci yani.
Bizim suan burda olamamsisin tek sebebi Samsunlu sahislar, ne TS GS FB BJK dir.Hicbir Takimla ugrasacak vaktim yok.

jean

Lens parise 200 km ts ile olan iliskisler cokta abartilmamali sonucta fikrimiz degismicek sadece ortam yumusasin

muzaffer4

Bu macta aramızdaki husumet son mu bulacak yoksa kardeş takım mı olacaz bu ayrımın farkına varabilmek önemli..

Sadece Samsunspor

Bizinkiler dostluk maci diye faul yapmaya bile kacinirlar. 2 gol yeriz moralimizi bozup doneriz. Cok sacma bi zamanda yapilan mac. Baska takimla olmaliydi

eprianu

Beraber yemek yemeler, meşalerle karşılamalar, bizimkilere ts atkısı takmalar...
Suyunu çıkarttılar.