Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 13 March 2016, 15:45:16
Giresun yeniliyor. Antepde berabere. Insallah boyle biter

bitti  ;D oley güzel hafta oldu .

jean

Lan tff gelde kizma puan silinmese 6.ydik bari sene basinda sil gecen senede ayni halti yediniz

eprianu

Bir de silinecek olan 4 puan daha var. Onu da tam sezon sonuna denk getirirlerse şaşırmayın.
Ne de olsa torpilimiz var bizim!

Duško Milinković

Bir sezonda 2 kez puan silinemiyor.

Sadece Samsunspor

Ankarada yine patlama yuzlerce yarali ve olu. Ne olacak bu ulkenin hali. Ortadogu ulkesinden farkimiz kalmadi. Allah sonumuzu hayir etsin

SametYılmaz55

Bugün çarşı izninde gezdiğimiz yerler hep :(

emre

Sabah sabah ogretmenler odasinda ayar oldum. Kendisi Samsunlu olan Feneri tutan arkadas yakiniyor bi de is Samsun'a gelince iyi oluyor Samsun'a diyor kendi aralarinda.

Anadoludan calip cirpip avrupaya gidermisin iyi oluyor bu takimlara dedim. Turkiye de olurken bisey yok avrupaya gidince baslarina gelince naralar atiyorsunuz deyince çıt yok. Keske 10 defa oynasalardi, onunda da hakem katletseydi maci.

551

Hakem istedikleri gibi olmayınca çok çabuk sinirleri yıprandı halbuki bizim ligden biraz alışkın olsalar bu kadar olmazdı tepkileri bana göre penaltı da net penaltı.

Karabudun

Alıntı yapılan: emre - 18 March 2016, 10:15:18
Sabah sabah ogretmenler odasinda ayar oldum. Kendisi Samsunlu olan Feneri tutan arkadas yakiniyor bi de is Samsun'a gelince iyi oluyor Samsun'a diyor kendi aralarinda.

Anadoludan calip cirpip avrupaya gidermisin iyi oluyor bu takimlara dedim. Turkiye de olurken bisey yok avrupaya gidince baslarina gelince naralar atiyorsunuz deyince çıt yok. Keske 10 defa oynasalardi, onunda da hakem katletseydi maci.

Madem söyleyin de biraz da bizim takımlarımızı tutsunlar. Empati namına fena olmaz.

özkan

Allah aşkına bizim trübünler deplasman yapmasın ya..Bu başlığın altına 1000 tane ornek yazarım rezilliğe gerek yok.Gelmeyin be kardeşim ne iç saha maçına ne dışarıya.vallaha bak istenmiyosunuz.

Sadece Samsunspor

Sezon basi hic ihtimal vermedigin adana cikti sayilir artik. Cikar ama duserler tutunacaklarini sanmiyorum. Ahh su 7 hafta galibiyet nasil alamadik yonetim nasil el koyamadi anlayamiyorum.  >:(

isa55

Playoff 49-50 puan olur diye tahmin ediyorum. Balikesir bu puanlara ulasabilir. Biz içerideki tüm maçları alıp dışardan 3-4 puan getirmeliyiz. Disardaki Balıkesir maçı çok önemli.

Karabudun

Elazığ, Giresun ve Balıkesir üçlüsünü yenmedikten sonra geri kalan tüm maçları kazansak da nafile. Ha, bu arada GBB taklaya gelsin diye de Yasin falan okuyacağız artık. Kendi adıma ligde kaldığımıza seviniyorum. Play-off olursa ne ala diğer taraftan üzüldüğümse bu ligi bir daha bu şekilde yakalayamayız. Çok da efor sarf etmeden, mütevazı kadrolarla çıkılabilecek bir sezon oldu.

eprianu

Son yılların en rahat ligi ama maalesef fırsat kaçtı gidiyor. İçerideki dört maçı da taraftar baskısı ile alırız da hocanın bu kafasıyla dışardan bir puan bile alamayız. Karabük maçında Furkan önledi farkı. Bu şekilde oynamaya devam edersek adana ve Giresun çuval eder bizi. İlk şutu 90+2 de attık daha kötü ne olabilir ki?

jean

Tam cikilacak seneydi yazik oldu