Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Valinin o derece tersleyecek karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum. İgneleme maksatlı Özat'in neden gönderilmediğini sormuştur ama onun kararını da Samsunspor başkanı Erkut Tutu vermiştir zaten. Ayrıca Vali, hükümet tarafından atanmış birisidir bizden değildir. Ama Başkanımız, Samsun'da ticaret yapan Samsun'a hizmet eden ve daha onemlisi de sehrimizin tek markası Samsunspor'umuzun başkanıdır. Kimse hesap soramaz.

sadece55

Vallahi kimse hesap soramaz olayı da yalnış bence.Kongre üyelerinin taraftarın bu şehrin her kuruştan hesap sormaya hakkı vardır.Ama bunun şekli böyle değildir.

Karabudun

08 March 2016, 21:36:07 #43952 Son düzenlenme: 08 March 2016, 22:06:01 Karabudun
Valilik makamı, Samsunspor başkanına hesap sorabilecek mahiyette bir makam değildir. Bırak Samsunporlu olmayı Samsunlu bile değilsin, camiaya kattığın bir değer yok velev ki maçlara metazori geliyorsun. Tutu'yu şu zamana kadar destekledim ancak bu hadise cidden yaşanmış ve Tutu sinmiş ise yazıklar olsun. Valinin ne haddinedir Samsunspor başkanından hesap sormak? Ortada suç varsa adli makamlara havale edersin, ötesine geçmek haddini aşmaktır. Ha, bürokrattan fırça yemek Samsunlunun eski fantazisidir orası ayrı.

binikalamadım

Sadece Samsunspor

Mersin ts yi yenseydi kumeyle arasinda 4 puan kaliyor. Zar zor sansa golle aldilar. Bide mersinede boyle koyarlar demiyorlar mi. Adam olmaz la bunlar

jean

Ts zaten dusmez ne yapar eder yirtar en iyisi mersin dussun

eprianu

Salih Dursun olayında ülkeyi ayağa kaldırdılar. Dün attıkları golde el yoktu.
Niye şimdi sesleri çıkmıyor "Anadolunun Savunucusu"nun?

samuray

Alıntı yapılan: Karabudun - 08 March 2016, 21:36:07
Valilik makamı, Samsunspor başkanına hesap sorabilecek mahiyette bir makam değildir. Bırak Samsunporlu olmayı Samsunlu bile değilsin, camiaya kattığın bir değer yok velev ki maçlara metazori geliyorsun. Tutu'yu şu zamana kadar destekledim ancak bu hadise cidden yaşanmış ve Tutu sinmiş ise yazıklar olsun. Valinin ne haddinedir Samsunspor başkanından hesap sormak? Ortada suç varsa adli makamlara havale edersin, ötesine geçmek haddini aşmaktır. Ha, bürokrattan fırça yemek Samsunlunun eski fantazisidir orası ayrı.
valinin başkan tutuyu fıralamaya ne hakkı var ya doğru haber olduğunu sanmıyorum karşısında çocukmu var fırçalayacak koskoca şehrin markası samsunspor kulüp başkanı o kadar kolay değil ne haddine valinin

korayxyz

Şu Karşıyakaya nasıl yenildik benim aklım almıyor hala. Tartışmasız ligin en kötü takımı  :(

jean

Erdal acar sene basinda para basinca direk cikar kesin diyordum goztepe ile ikisine adamlar dusecek belkide

Sadece Samsunspor

Para tabiki cok cok onemli faktor ama once takim olmak lazim. Ksk tipik ornek. Yasli unluleri toplamakla takim olmuyor

ngonge

Karşıyaka bizim süper ligdeki sezonumuz gibi, dandik veteranlarla dolu bir takım.

5trawberry

3 puan silinmesi olayı ile ilgili hukuki süreç başlattık demişlerdi. Ne oldu o olay?

eprianu

İnanalım mı? :o

AlıntıAkif Çağatay Kılıç: İnşallah Samsunspor Süper Lig'e çıkacak ve maçlarını yeni statta oynayacak. 120 milyon lira civarındaki bir yatırım söz konusu. Elimizde olmayan bazı sebeplerden dolayı, dünya ekonomisindeki bazı değişikliklerden, firmalarla ilgili yaşanan sıkıntılardan dolayı istediğimiz hızda ilerleyemedik.

Sadece Samsunspor

Giresun yeniliyor. Antepde berabere. Insallah boyle biter