Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Şu trabzon yatsin kalksin sivasa mersine dua etsin. Adamlar adam gibi mac kazansaydi trabzon kumedeydi. Duseceksede sivas mersin dussun. Biri bi hedefi yokken bizim maca deli gibi asildi ve dustuk. Mersinde zaten finaldeki pislikleri haksiz cikisi yuzunden. Beter olsunlar.

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 24 January 2016, 20:24:40
Takımımızın gol/hücum organizasyonu ve becerisi açısında oldukça başarısız, ama aynı zamanda oynanan oyunları düşününce çok da şanssız olduğunu düşünüyorum. Düşmeme mücadelesi için kadromuz çok çok iyi sayılmasa bile bence iyi bir takımız.

Önümüzdeki 4 maç sonunda düşmeme tartışmasını sonlandırmak mümkün. Karşıyaka, Şanlıurfa (D), Bolu (D), 1461 maçları var. Buradan 9-10 puan topladığımız takdirde hem alt sıralardaki takımları aşağıda tutmuş oluruz, hem de düşmemek için gerekecek 35-38 puan aralığına, önümüzde 11 maçımız varken dayanırız.

Gerçekçi olmak gerekirse, play-off şu an için mucize olur. Önümüzde 15 maç var ve play-off için 54-56 civarı bir puana ulaşmamız gerek. Yani 15 maçta var olan 45 puanın, 33-34'üne talip olmamız; daha direkt yazarsam, 15 maçın en az 10'unu veya 11'ini kazanmamız gerek...

Normal şartlarda mümkün değil, ama konu Samsunspor olunca belli de olmaz.
Yine de şu an için öncelikli ve gerçekçi hedef kümede kalmaktır...

Yukarıda yazdığım 4 maçtan 9 puan aldık ve düşme tehlikesini kalıcı olarak savuşturduk.

Şimdi sırada Play-Off hedefi var. Play-Off için halen 52-55 puan düzeylerine ulaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Şu an 31 puanımız  ve önümüzde 11 maç var. Bu 11 maçın 7'sini kazanmamız durumunda (elbette birkaç da beraberlik alırız) Play-Off'a kalırız. Maçlarımız;
G.Antep Bld. (D)     Alanya
Karabük (D)           Elazığ
Adana (D)              Göztepe
Giresun (D)            Denizli
Balıkesir (D)           Malatya
Erciyes (D)

Gerçekten zorlu bir fikstür ve minimum 7 galibiyete ihtiyacımız, maksimum 3 yenilgi hakkımız var.

Tekrar etmemde hata olmasa gerek:
Normal şartlarda mümkün değil, ama konu Samsunspor olunca belli de olmaz.  ;)

isa55

Antepten üç puanla dönersek ilk iki konuşacağız. Çünkü direkt rakiplerimizle oynayacağız ve üsttekiler sürekli puan kaybediyorlar.
Saçma goller yemezsek bu maçlar bence son üc macimizdan daha rahat geçer.

551

evolution55

Furkanın durumu nedir arkadaşlar bilen var mı?

muzaffer4

Alıntı yapılan: 551 - 28 February 2016, 23:11:00
https://m.facebook.com/SamsunSK/photos/pb.9218885567.-2207520000.1456690046./10153838652675568/?type=3&source=54&refid=17

Bu İtalyan köşe ne ya ondan öncede İtalyanca bişe yazıyordu ne saçma şeyler bunlar

tribün kültürüyle ilgili şeyler bunlar el emeği pankartlar bayraklar filan bu sene cok iyi işler cıkarıyorlar helal olsun..

551

El emegi pankart a lafım yok İtalyan köşesinin tribun kültürüyle ne alakası var.

ChucKeR

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 28 February 2016, 17:51:11
Ben birsey anlamiyorum niye biz simdiden heyecan yapiyoruz ciksak ne olcak ki ?
Yanlisim varsa düzeltin. Bu Takim bu sene Süper Lige ciksa transfer yasagai varmi yokmu.
Diyelim var bu Takim ilk devre toplasa toplasa 8-14 puan toplar yani direk küme.
Hedef borc silme ise yayin gelirlerinden ona sözüm yok ama kalici olarak bana göre seneye imkansiz, transfer yasagina düsüsnerek söylüyrum.

şöyle düşün çıkamazsak seneye yabancılar gider, kiralıklar gider, sevgi falan da gidebilir bir anda 2 b ye düşmeme mücadelesi yaparız. bu sene denk gelir de çıkarsak bu adamlar kalır kalmazsa da en fazla yine bu lige düşeriz :D

MeL_55

Koreografimiz cok güzeldi, baslik olarak 89 ruhu tam anlamiyla süperdi.
herkesin eline emegine saglik.

fakat bir tane elesitirim olacak. Koreografide iki tema kullanilmis. üst taraf ana tema kirmizi yazi beyaz,
alt taraf iste ana tema beyaz ve yazi kirmizi. alttaki RUHU daha göz alici oldugu icin yukarda da kirmizi odakli bakildi ve
kirmizi odakli bakinca da ortaya 89 cikmadi. bu yüzden 89 beyaz oldugunu bilmeyen ilk basta göz yanilmasi yasadi.
bu konuda biraz daha dikkat edilmesi gerekir bence.

muzaffer4

Alıntı yapılan: 551 - 29 February 2016, 12:09:01
El emegi pankart a lafım yok İtalyan köşesinin tribun kültürüyle ne alakası var.

Italyanın ateşli tribünlerini örnek almış olabilirler malum tribün denince akla avrupada -balkanları saymazsak- italya gelir.

Karabudun

Alıntı yapılan: muzaffer4 - 29 February 2016, 15:35:34
Italyanın ateşli tribünlerini örnek almış olabilirler malum tribün denince akla avrupada -balkanları saymazsak- italya gelir.

Balkanları da saysak İngiltere epey bir önde diğerlerinden ve o İtalyan hesabı bence de olmamış. Ortada emek var, istek var ve bu saydıkarımız saygıyı fazlasıyla hak ediyor ancak "İtalyan Köşe" yazıp öykünmek bana da pek hoş gelmedi. Oysa yine aynı yerde sallanan çubuklu bayraklar gayet hoş bir görüntü verdi. Bu arada o pankartı yapan Şehzadeler grubu muydu?

Grup demişken deplasman tribününde iki ya da üç kişi üzerlerinde Samsunspor forması ile "Şehzadeler" yazan atkı açmıştı. Bu vatandaşlar bizden miydi? Dahası Şehzadeler grubunun Trabzon taraftarı ile olumlu münasebetleri mi var? Görüntü o şekildeydi. Bilen biri cevaplarsa sevinirim.

Furkan

Alıntı yapılan: Karabudun - 29 February 2016, 19:47:22
Balkanları da saysak İngiltere epey bir önde diğerlerinden ve o İtalyan hesabı bence de olmamış. Ortada emek var, istek var ve bu saydıkarımız saygıyı fazlasıyla hak ediyor ancak "İtalyan Köşe" yazıp öykünmek bana da pek hoş gelmedi. Oysa yine aynı yerde sallanan çubuklu bayraklar gayet hoş bir görüntü verdi. Bu arada o pankartı yapan Şehzadeler grubu muydu?

Grup demişken deplasman tribününde iki ya da üç kişi üzerlerinde Samsunspor forması ile "Şehzadeler" yazan atkı açmıştı. Bu vatandaşlar bizden miydi? Dahası Şehzadeler grubunun Trabzon taraftarı ile olumlu münasebetleri mi var? Görüntü o şekildeydi. Bilen biri cevaplarsa sevinirim.

Tribünde İngiltere mi gelir? Yıllardır Epl izliyorum hocam tiyatroyla felan karıştırmış olma. Tribün kültüründe İngilterenin esamesi bile okunmaz şahsi kanaatim. Ayrıca o pankartı da tasvip etmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sadece Samsunspor

Ne oldu bugün toplantı vardı Samsunspor için. Basında bile sadece toplandılar yazdığına göre makara gırgır çay sohbeti kıvamında olmuştur. Önemli bir karar alsalar duyardık heralde.

Duško Milinković

Zirvenin sonucu ne oldu?