Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Artvindeki olaylarda satır aralarında söyle bir laf edildi. Halk siyanür ile altın aranmasına karşı ancak biz burada siyanür kullanmayacağız Samsuna taşıyıp orada ayrıştıracağız. Eti bakır tesislerinde ayrıştıracağız. Yani siyanürü Samsunun göbeğinde mi kullanacaklar?  Eti bakira sessiz sedasız hidroklorik asit tesisi yapılması için ÇED RAPORU verilmişti. Bu pisliğin esas zararı Samsuna olacak gibi......Ben mi yanlış anladım?

kıbrıslı_mete

Boşuna futbol oynanıyor bu ülkede. Hakemler berbat, oyuncular gayriciddi ve beceriksiz. İşte gs ts maçı penaltılar verilmiyor, olmayan faul penaltı oluyor. Az önce biten alanya altınordu maçında 93. dakikada altınordu gol attı ama bir önceki pozisyona hakem faul dedi golü iptal etti. Bizüm hakemler defans oyuncusuna ve kaleciye dokunuldu mu, hele bi de yere düştüler mi hemen faul çalıyor. Peşine alanya 2 yaptı. Yazık değil mi ya, iki takım da ikişer puan kaybedecekti, bizim için iyi olacaktı. Ama yok hakemler rezalet. Bıktım artık valla bıktım

eprianu

Aynen öyle. Altınordu'nun attığı gol çok net bir gol, en ufak faul söz konusu değil.
Milli Takım hariç bu ülkede her seviyede her gün daha kötüye gidiyoruz futbolda.
Milli Takımı da gurbetçi kökenli oyuncular ayakta tutuyor.

Sadece Samsunspor

ts maçında nolmuş öyle ya 4 kırmızı penaltı falan. özeti merak ediyorum. beter ol ts. aldığın ah'lar bir yerde çıkıyor işte. olmaz lobiniz izin vermez ama bi küme düşseniz halinizi merak ediyorum. çıldırın lan çıldırın dövüşün :D

5trawberry

tsli salih hakeme kırmızı kart göstermiş  :D

mimar55

Valla beter ol demesine diyecem de ts icin gercekten insanin ici aciyor yapilanlari gorunce kimseye haksizlik yapilmasin kardesim ya anadolu ile istanbul farkini anliyor tslilerde boyle maclarda keske gercekten adalet olsa

Sadece Samsunspor

21 February 2016, 23:14:48 #43851 Son düzenlenme: 21 February 2016, 23:21:33 Sadece Samsunspor
Beyler bu hakem bize dandik bi penalti verdiginde neden kimse ses cikarmadi Turkiyede. Simdi ts ye yapilinca bu hakem degil deniyor. Kuyrugunuz aciyinca nasilda tum dunua ayaga kalkiyor. Iyi yapti. Simdi tsliler trabzon tff mudurlugunun camlarini kirdi bayragini indirdi. Biz neden yapmadik. 3 puan silindi 2 sezon sesimiz cikmadi. Simdi ts ye bi penalti calindi diye soven sovene. Bizim macta onlemini alacaktin. Samsun diye es gectiniz simdi bi yerinize girdi.

Mhk yarin olaganustu toplaniormus.

E serefszler adam bizi goztepe macinda lime lime ederken nerdeydiniz. Bide bzm mactan sonra hakeme odul vermislerdi. Turkiye trabzon bizim yanimizdamiydi hayir sesleri cikmadi. Simdi bende ts ye acimiyorum iyi oluyor.

Karabudun

Bırakın yesinler birbirlerini, ete para vermesinler. Ne acıyacağım TS'ye. Daha düne kadar meydan meydan, miting miting gezip yalakalık yapıyorlardı. Şimdi az biraz daha yalansınlar, olur belki. Ayrıca değil mi ki o Trabzon şehri içten içe Galatasaray sevdalısı.

mimar55

Trabzonu gunahim kadar sevmem ama adaletsizlig karsisinda onlar sustu diye bende susmam onlardan farkim bu goztepe macindaki ah simdi tuttu hakeme iyi oldu ates ya yandi bitti kul oldu

Sadece Samsunspor

Osman genc demiski Samsuna olurken yoktunuz simdi herkes ayakta yazmis twitterda. Altinada biri cok guzel yorum atmis. O olay varken neden sizin sesiniz cikmadi sahip cikmadiniz diye. Evet biz kiziyoruz ayni seyleri diyoriz ama bizim siyasi temsil gucumuz yok. Ama senin vardi neden o zaman belediye baskani olarak Samsunu ayaga kaldirmadan neden kamuoyu yaratmadin

Sadece Samsunspor

Al iste ne destek verecem ts ye beter olun

korayxyz

TS'e olunca ortalığı kaldırın adamın hakemliğini bitirin ama aşağıdakileri yapınca FIFA kokartı takın. Yüzsüz, şerefsizler!

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/3/kardemir-karabukspor/ilhan-parlak-11750

https://www.youtube.com/watch?v=S1rPizj6Tpg

mimar55

Trabzonda tffnin camlarını kırmışlar hani futbolda şiddet yasası vardı ya samsunda adamları evlerinden aldığınız hah şimdi onlarıda alın da adalet yerini bulsun

Sadece Samsunspor

Yok kardesim yaptiklariyla kaldilar. Ordaki liderleri aciklama yapti. Bizden kimseyi gozaltina almadilar polislerle tartismayin dedi. Yani bu ulkede hicbise degismez

kıbrıslı_mete

Facebook'da bir tsliye verdiğim cevabın açıklamasıdır yazdıklarım. Beyefendi yorumumu görünce sildi tabi ama.

"Bir TS'li, Samsunspor sayfasında, Deniz Ateş Bitnel'in göztepe maçımızdaki hatasında bizi duymayanlarla ilgili yapışan paylaşımlara demiş ki, siz nasıl Karadenizlisiniz? Fenerbahçenin bile destek verdiği durumda hala bize karşı duruyorsunuz diye. Yahu sayın tsli arkadaş, mersin finalinde seyircisiz oynarken, 3'er 3'er puanlarımız silinirken, attığımız goller sayılmaz, penaltılarımız verilmez, transfer yapmamız engellenirken, hatta ve hatta 3 büyüklerin yarısı kadar bile küfür edilmemişken taraftarımıza ceza verilirken, sen bir karadenizli olarak neredeydin? Bize neden destek olmadın? Neden kamuoyunu uyarmadın? Bak tsli kardeş, bunları okuyamayacaksın biliyorum ama sözüm aslında sen gibi düşünenlere. Biz Samsunsporumuzu önce memleketimiz diye, sonra Atatürk'ün simgesini, bayrağımızın rengini taşıyor diye sevdik. Bizimkisi şampiyonluk, galibiyet veya zenginlik sevgisi değil. Biz yıllarca ptt'de de olsak, süper ligde de olsak, o armaya gönül verdik. Biz sahipsiz şehrin sahipsiz takımına gönül verdik. Varsa sizde de cesaret hodri meydan. Lobilerinizi kullanmadan top oynayın da görelim. Samsunspor kadar haksızlığa uğrayın da görelim. Biz farklıyız. Unutma, sen daha yokken bu takım armasıyla birinci ligde idi. Sanma ki biz düştük, sadece güç depoluyoruz.. Tüm haksızlıklara karşı.. "