Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Karabudun - 08 February 2016, 20:16:27
Düşen kulüplerin borçlarından kurtulduğunun aslı var mı? Bana hiç mantıklı gelmiyor. Esasen bu ligden düşüp de ıslah olup gelen kaç camia var? Giden gelmiyor. Erzurum, Kocaeli, Sakarya, Ankaragücü ve Altay. Fethiye ve Tavşanlı da fena takımlar değildi ama bir daha iki yakaları bir araya gelmedi. Bir Göztepe var ki onlar da ihaleyle geldiler. Bizim profesyonel liglerde başka hiçbir takımımız olmamasından mütevellit öyle bir şansımız da yok.

Abi giden gelmiyorda biz oldugumuz yerde bi yere gitmiyoruz hatda geri geri gidiyoruz.
Kocaeli Altay Sakarya güzel örnekler ama adamlarin hic olmazsa kafalari bizden cok daha rahatdir.
Son 3 sene yasadigimiza bi bakin.
Samsun 1-Sivas 2 küme boyladik
Samsun 0-mersin 2 play off finali kaybettik
Samsun 3-Antalya 5 play off finali kaybettik

Normal bir insan bunu kaldiramaz 3 sene pes pese final kaybet.

GurbetciFanatik

TFF tam 36 Takimi PFDK sevk etmis.
üc kere okudum Samsunsporun adi gecmiyor sonra TFF aradim saka mi yapiyorsunuz diye sordum.
Sanirim haftaya Boludaki macimizda Boluspor ceza alcak.

samsunmania

11 February 2016, 00:30:37 #43832 Son düzenlenme: 11 February 2016, 00:37:06 samsunmania
Samsun TSO'dan Samsunspor'a Baklavalı Moral

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsunspor Kulübü'nü ziyaret ederek futbolculara moral verdi.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, son haftalarda talihsiz sonuçlar alan Samsunspor Kulübü'ne moral ziyaretinde bulundu.

Samsunspor Kulübü Yöneticileri tarafından karşılanan Samsun TSO Yönetimi, bir süre futbolcuların yaptığı idmanını izledi. İdmanın ardından sahaya giren Samsun TSO Yönetimi, Teknik Direktör Engin Korukır ve futbolcularla sohbet etti. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Samsunspor  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra futbolculara baklava ikramında bulundu.

MURZİOĞLU: "SİZLERE GÜVENİYORUZ"
Samsunsporlu futbolculara seslenen Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Samsunsporumuz kentimizin en önemli marka değerlerinin başında geliyor. Biz bu şehrin insanları olarak Samsunspor Yönetimi'ne teknik ekibine ve siz değerli futbolcularımıza güveniyoruz. Son dönemlerde bir şanssızlıktır gidiyor ama bu zor günleri sizlerin de gayretleriyle hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. İnşallah kısa süre içinde Samsunspor hak ettiği yere gelecek. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi.

Ziyaret sonrası Samsunspor Yöneticileri ve futbolcuları da desteklerinden dolayı Samsun TSO Yönetimi'ne teşekkür etti.

http://www.haberexen.com/samsun-tsodan-samsunspora-baklavali-moral-899343h.htm

Abi şimdi bir şey diyeceğim dilim varmıyor. Ulan koskoca TSO bir tepsi baklava ile idmana geliyor. Desenize 500 bin tl yardımda bulunduk, bundan sonraki deplasmanları karşılayacağız diye. Hepinizin niyeti reklam diyeceğim, reklam için bile belirli bir bütçe ayrılır. Bunun adı dalga geçmek olabilir ancak.

sadece55

Baklava pahalıdır bir dahakine tulumbayla gelin daha iyi reklam olur.

Burak

TSO litvanya ukrayna gürcistan a falan geziye gider genelde tamamen TİCARİ görüşme amaçlı

Sadece Samsunspor

Her gelen baklavayla geliyor. Baklava nedir ya. Para verin para. Ticaret odasi azcik Samsunsporu dusunseydi binlerce odaya uye isyeri var para toplardi. Millete artislik yapmaya gelince altlarina mercedes bmw porsche cekenler. Su samsunspora biraz para at deyince aglamaya basliyolar. Borcumuz var odeyemedim param gelmedi cart curt.

Edit: galip gelene kadar yazmayacaktim yazdiktan sonra aklima geldi. Dayanamadim boyle goz boyayanlara.

samsun 55

Ertuğrul Saglamın Göztepe ye gidecegı haberleri var inşallah yalan haberdir.

jean

Dogru olsa ne olacakki arkadas bize bu sartlarda gelmeyecegi belli adamlarda para var hedef var gayet normal gitmesi

Karabudun

Alıntı yapılan: samsun 55 - 11 February 2016, 17:29:51
Ertuğrul Saglamın Göztepe ye gidecegı haberleri var inşallah yalan haberdir.

Göztepe onu da öğütür. Ha, giderse burada hakkında yazılacak olan olumsuz iletilerden sonra kimse savunmasın. Zamanında iyi kötü şartlar lehimizeyken gelmeye sıcak bakmamıştı. Biraz da lige dudak bükmüştü.

Sadece Samsunspor

Enerji bakanı Tayyip Erdoğan'ın damatı Trabzon'u nasıl kolluyor. Sistemi nasıl eleştiriyor görün. Bizimkilerde bi laf bile söyleyemiyorlar aman Samsunspor'a yardım ediyor adım çıkmasın diye.

https://www.facebook.com/HaberTScom/videos/955779527811027/

eprianu

Beyefendi "Türk futbolunda adalet yok" demiş de 14 yıldır bu ülkeyi kendilerinin yönettiğini unutmuş.
Şike sürecini mahveden, bu sürecin cezasız olarak kapanmasını sağlayan, sırf AktifBank'ı zengin edecem diye
PassoLig'i getiren, Anadolu kulüplerinin sırtına binip üç İstanbul takımının kollayan Yıldırım Demirören'i TFF Başkanlığına getiren
kendileri değil mi? Kimi kime şikayet ediyor? Hepsini düzeltmek için hala imkan varken laf olsun diye söylenmiş bir söz.
Adalet yokmuşmuş...

Karabudun

Resmen dalga geçiyor. Ulan, bu ülkede adalet olsa sen bakan olabilir miydin?

samuray

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 11 February 2016, 15:19:23
Her gelen baklavayla geliyor. Baklava nedir ya. Para verin para. Ticaret odasi azcik Samsunsporu dusunseydi binlerce odaya uye isyeri var para toplardi. Millete artislik yapmaya gelince altlarina mercedes bmw porsche cekenler. Su samsunspora biraz para at deyince aglamaya basliyolar. Borcumuz var odeyemedim param gelmedi cart curt.

Edit: galip gelene kadar yazmayacaktim yazdiktan sonra aklima geldi. Dayanamadim boyle goz boyayanlara.
baklavayla olmaz t.s.o elinizi cebinze atın samsunspora yardım edecekseniz bi tepsi baklavayla olmaz olmaz olmaz samsundan ekmek yiyorsunuz samsundan kazanıyorsunuz bu şehrin markasına sahip çıkın biraz

yirmiuc

Bu sene idare ederiz de gelecek sezon transfer yasağı kalkmazsa işimiz çok zor.

eprianu

Tam 6 sene önce 14 Şubat'ta Kocaeli deplasmanına gittiğimiz maçın videosuna denk geldim
Süper Lige çıkmadan önceki sezon, Kalpar'la çıkış yakalamıştık. 4-0 yenip gelmiştik Kocaeli'yi.
Şu an bakıyorum da kadromuz çok iyiymiş gerçekten.

http://www.dailymotion.com/video/xc9brc_kocaelispor-0-samsunspor-4_sport