Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Alıntı yapılan: orucreis - 29 January 2016, 23:57:31
Erkut baskan sanirim bu yarim sezonuda takim kume dusurmeden ama cikarmadan ve kulubu fazla borclandirmadan bitirmek istiyor. O da hakli olarak istedigi destegi bulamadi seneye birakir ve halimiz icler acisiyla ptt nin demirbasi oluruz

son 10  sezonda  9  yıl ptt de oynamak demirbaş olmak için yeter de artar.

orucreis

Alıntı yapılan: muzaffer4 - 02 February 2016, 11:32:29
son 10  sezonda  9  yıl ptt de oynamak demirbaş olmak için yeter de artar.

Buda bizim ne kadar sahipsiz ve desteksiz oldugumuzu gosterir ama sanirim bunun uzerine bi 5 yil daha buralardayiz anlami cikar bu senden umidimi kestim ne cikariz ne duseriz sezon sonu transferimizde kapali kafadan 2 sene sonrasi allah kerim

isa55

Beşiktaş bizim Kemal Tokak ayarındaki iki stoperden 12 milyon avro kazandı. Ersan neyse de Atinc kimdir ya. 3-4 maç oynadı, transfer oldu. Deli oldum ya.

olcay

Atınç'a o parayı verecek kadar salak olduklarını düşünmüyorum. Orda menajer, kulüp bir para aklama olayı oldu sanki.

Sadece Samsunspor

Bu takim bu taraftarlarla dalga geciyor. Kesinlikle buna inancim %100

Bakan sende Samsunluyum diye geziyorsun utanmadan sanada diyecek bisey yok. Suat kilicin yuzde 1i bile olamadin

5trawberry

Hazırlanin çocuklar düşüyoruz.

celebi

ben hazırlandım bile. düşelim amatöre kadar ne kadar pislik ve entrika varsa kulupten temizlensin. siyesetçisiyle medyasıyla oyuncusuyla

Sadece Samsunspor

Bu takim galibiyet alana kadar foruma yazmayacagim. Galibiyet alana kadar gorusmek uzere. Zaten surda 5 6 kisi muhabbet cevirioduk o da bitti. Gorusmek uzere.

olcay

Takip etmemek mutluluk. Tavsiye ederim.

korayxyz

İnş küme düşeriz. Kulübün de kapısına kilit vururlar,hepimiz kurtuluruz. Böyle bir takım olamaz. Samsunsporlu olduğum güne lanet olsun >:(

binikalamadım

bir golle ligde kaldığımız seneye çok benziyor bu sezon...olay bitmiştir düşmezsek büyük başarı olacak...

sadece55

Artık bir karar alınmalı biz bu geriden gelen borç ile hiçbir yere gidemiyoruz.Bu takım amatörden yeni takım çıkartmadıkça her sene böyle kahır çekecek.Elinde sonunda düşeceğiz görünen o.Artık zaman kaybetmemeliyiz.

GurbetciFanatik

TFF gidilsin ne kadar silinecek puan varsa hepsini bu sene silsinler.
Bu nedir ya kurtulalim bu olaydan.
Seneye kafaya oynasak ne yazar sonucta silinecek 4 puan daha var.
Inelim 2.Lige bu ara kim bu Takima temlik koydurduysa avucuna yalar artik.
Bu Takim sonucta yine cikacak PTT Ligine ama hic olmazsa borcsuz sifirdan cikar belki yil 2030 olur ama
bizden sonrakiler rahatlar artik.
Stad da istemiyorum 19 Mayis yeter ne yapim ben 33 bin kapasiteli Stadyumu icinde oyniyacak Takim olmadiktan sonra.

Samsunlu Bakanlar Millet Vekilleri Belediye Baskanlari Zenginleri onlarada hepsine kina yolliyalim.
KINA kampanayasi baslatilsin.

Karabudun

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 08 February 2016, 18:58:39
TFF gidilsin ne kadar silinecek puan varsa hepsini bu sene silsinler.
Bu nedir ya kurtulalim bu olaydan.
Seneye kafaya oynasak ne yazar sonucta silinecek 4 puan daha var.
Inelim 2.Lige bu ara kim bu Takima temlik koydurduysa avucuna yalar artik.
Bu Takim sonucta yine cikacak PTT Ligine ama hic olmazsa borcsuz sifirdan cikar belki yil 2030 olur ama
bizden sonrakiler rahatlar artik.
Stad da istemiyorum 19 Mayis yeter ne yapim ben 33 bin kapasiteli Stadyumu icinde oyniyacak Takim olmadiktan sonra.

Samsunlu Bakanlar Millet Vekilleri Belediye Baskanlari Zenginleri onlarada hepsine kina yolliyalim.
KINA kampanayasi baslatilsin.

Düşen kulüplerin borçlarından kurtulduğunun aslı var mı? Bana hiç mantıklı gelmiyor. Esasen bu ligden düşüp de ıslah olup gelen kaç camia var? Giden gelmiyor. Erzurum, Kocaeli, Sakarya, Ankaragücü ve Altay. Fethiye ve Tavşanlı da fena takımlar değildi ama bir daha iki yakaları bir araya gelmedi. Bir Göztepe var ki onlar da ihaleyle geldiler. Bizim profesyonel liglerde başka hiçbir takımımız olmamasından mütevellit öyle bir şansımız da yok.

Duško Milinković

Alttan yedek bir takım çıkarmalıyız,  yada 3. Ligden bir takım satın alıp onu çıkarmalıyız.