Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Allah seni başımızdan eksik etmesin Galip Başkan. 250 bilet alıp Samsunspor'a kaybettirdiğin süperlig ve milyon liraları bir nebze olsun affettirdin. İhya olduk. Bu para ile borçlarımızı yoluna koyar, transfer bile yapabiliriz. Bu haberi yapan arkadaşa da helal olsun. Beni haber yapsaydı 250 bilet de ben alırdım.

http://www.habergazetesi.com.tr/haber/31974/galip-ozturkten-samsunspora-destek

Sadece Samsunspor

Sehir sessiz alistikta. Forum neden boyle. Eskilerden kimse kalmadi. Eskiden cok guzel muhabbet donerdi burda. Senelerdedir yaziyorum bu kadar sessizlik olmamisti. Forumda biraz degisiklik mi yapsak goruntu olarak falan. Bi cozum lazim.

samsunmania

29 January 2016, 01:14:05 #43802 Son düzenlenme: 29 January 2016, 01:25:11 samsunmania
Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 29 January 2016, 00:22:46
Sehir sessiz alistikta. Forum neden boyle. Eskilerden kimse kalmadi. Eskiden cok guzel muhabbet donerdi burda. Senelerdedir yaziyorum bu kadar sessizlik olmamisti. Forumda biraz degisiklik mi yapsak goruntu olarak falan. Bi cozum lazim.

Klasik bir geyik haline geldi. Ah eskiler nerede... Ama o kadar haklısın ki kardeşim. Gerçekten tadı tuzu yok forumun. Kimse girmez oldu, girse yazmaz oldu. Biz burada dertlerimizi paylaşmak istiyoruz ama maalesef siteye giren arkadaş sayısı neredeyse %80 azaldı. Yeni arkadaşlar da üye olmuyor, olanlar ise yazmıyor. Bu da bu sitenin ruhuna yakışmıyor. Ben burası sayesinde dostluklar kurdum, arkadaşlıklar kurdum, dertlerimi paylaştım ama şimdi kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz neredeyse. Bir kaç arkadaş bir şeyler ortaya koymaya çalışıyor. Kişisel kırgınlıklar da işin içine eklenince site dinamiği olan arkadaşlar maalesef uzaklaştılar buradan. Tabii ki sosyal medyanın da etkisi çok fazla. Twitter ve Facebook üzerinden insanlar vakitlerini değerlendirme yolunu seçiyorlar. Eskiden buradan ne organizasyonlar ne basın bildirileri hazırlanırdı. Piknikler, yemekler düzenlenirdi. Şimdi ise kulübün şu durumuna yorum yazan, fikir üreten arkadaşımın sayısı elin parmaklarını geçmiyor maalesef. Hal hatır sormak için bile giren arkadaşım kalmadı. Bu beni çok fazla üzüyor. Dile kolay 2006 dan beri bu sitede yazıyorum ve kendimi naçizane ev sahibi gibi görüyorum. Buraya bir şeyler kattığıma inanıyorum ve aynı hassasiyeti de değerli kardeşlerim ve arkadaşlarımdan bekliyorum. Birbirimizi kırmadan, irdelemeden, eleştiri dozunu aşmadan, kibirden, ukalalıktan uzak, sevgi ve saygı temelli bir oluşum olarak bu sitenin hayatının daim olması en büyük arzum. Unutmamak lazım ki makam mevkimiz, maddi durumumuz ne olursa olsun biz zoru seçen değerli insanlarız.  Teoman'ın yarattığı ve bize emanet ettiği samsunspor.biz ruhunu yaşamak için çabalarınızı bekliyoruz değerli arkadaşlarım.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsunmania - 29 January 2016, 01:14:05
Klasik bir geyik haline geldi. Ah eskiler nerede... Ama o kadar haklısın ki kardeşim. Gerçekten tadı tuzu yok forumun. Kimse girmez oldu, girse yazmaz oldu. Biz burada dertlerimizi paylaşmak istiyoruz ama maalesef siteye giren arkadaş sayısı neredeyse %80 azaldı. Yeni arkadaşlar da üye olmuyor, olanlar ise yazmıyor. Bu da bu sitenin ruhuna yakışmıyor. Ben burası sayesinde dostluklar kurdum, arkadaşlıklar kurdum, dertlerimi paylaştım ama şimdi kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz neredeyse. Bir kaç arkadaş bir şeyler ortaya koymaya çalışıyor. Kişisel kırgınlıklar da işin içine eklenince site dinamiği olan arkadaşlar maalesef uzaklaştılar buradan. Tabii ki sosyal medyanın da etkisi çok fazla. Twitter ve Facebook üzerinden insanlar vakitlerini değerlendirme yolunu seçiyorlar. Eskiden buradan ne organizasyonlar ne basın bildirileri hazırlanırdı. Piknikler, yemekler düzenlenirdi. Şimdi ise kulübün şu durumuna yorum yazan, fikir üreten arkadaşımın sayısı elin parmaklarını geçmiyor maalesef. Hal hatır sormak için bile giren arkadaşım kalmadı. Bu beni çok fazla üzüyor. Dile kolay 2006 dan beri bu sitede yazıyorum ve kendimi naçizane ev sahibi gibi görüyorum. Buraya bir şeyler kattığıma inanıyorum ve aynı hassasiyeti de değerli kardeşlerim ve arkadaşlarımdan bekliyorum. Birbirimizi kırmadan, irdelemeden, eleştiri dozunu aşmadan, kibirden, ukalalıktan uzak, sevgi ve saygı temelli bir oluşum olarak bu sitenin hayatının daim olması en büyük arzum. Unutmamak lazım ki makam mevkimiz, maddi durumumuz ne olursa olsun biz zoru seçen değerli insanlarız.  Teoman'ın yarattığı ve bize emanet ettiği samsunspor.biz ruhunu yaşamak için çabalarınızı bekliyoruz değerli arkadaşlarım.

Aynen öyle bende 2006dan beri yazıyorum. Bekliyoruz eskiler :-X

55_OrHaN_55

29 January 2016, 11:31:23 #43804 Son düzenlenme: 29 January 2016, 11:38:43 55_OrHaN_55
Alıntı yapılan: samsunmania - 29 January 2016, 01:14:05
Klasik bir geyik haline geldi. Ah eskiler nerede... Ama o kadar haklısın ki kardeşim. Gerçekten tadı tuzu yok forumun. Kimse girmez oldu, girse yazmaz oldu. Biz burada dertlerimizi paylaşmak istiyoruz ama maalesef siteye giren arkadaş sayısı neredeyse %80 azaldı. Yeni arkadaşlar da üye olmuyor, olanlar ise yazmıyor. Bu da bu sitenin ruhuna yakışmıyor. Ben burası sayesinde dostluklar kurdum, arkadaşlıklar kurdum, dertlerimi paylaştım ama şimdi kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz neredeyse. Bir kaç arkadaş bir şeyler ortaya koymaya çalışıyor. Kişisel kırgınlıklar da işin içine eklenince site dinamiği olan arkadaşlar maalesef uzaklaştılar buradan. Tabii ki sosyal medyanın da etkisi çok fazla. Twitter ve Facebook üzerinden insanlar vakitlerini değerlendirme yolunu seçiyorlar. Eskiden buradan ne organizasyonlar ne basın bildirileri hazırlanırdı. Piknikler, yemekler düzenlenirdi. Şimdi ise kulübün şu durumuna yorum yazan, fikir üreten arkadaşımın sayısı elin parmaklarını geçmiyor maalesef. Hal hatır sormak için bile giren arkadaşım kalmadı. Bu beni çok fazla üzüyor. Dile kolay 2006 dan beri bu sitede yazıyorum ve kendimi naçizane ev sahibi gibi görüyorum. Buraya bir şeyler kattığıma inanıyorum ve aynı hassasiyeti de değerli kardeşlerim ve arkadaşlarımdan bekliyorum. Birbirimizi kırmadan, irdelemeden, eleştiri dozunu aşmadan, kibirden, ukalalıktan uzak, sevgi ve saygı temelli bir oluşum olarak bu sitenin hayatının daim olması en büyük arzum. Unutmamak lazım ki makam mevkimiz, maddi durumumuz ne olursa olsun biz zoru seçen değerli insanlarız.  Teoman'ın yarattığı ve bize emanet ettiği samsunspor.biz ruhunu yaşamak için çabalarınızı bekliyoruz değerli arkadaşlarım.

Can-ı gönülden katılıyorum. Özellikle de koyulaştırılmış olan kısma...

samsun 55

jean

_SoN_

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 29 January 2016, 00:22:46

Bu konuyu yönetim bölümünde ben de dile getirmiştim,ama ses soluk çıkmadı,birşeyler yapılmalı,site gün geçtikçe kan kaybediyor,artık selam vermek için bile giren kalmadı.

MeL_55

engin korukir nedir ya? allah askina erkurt baskan neler düsünüyorsun ne yapmak istiyorsun HIC ANLAMIYORUM!!!!!

Sadece Samsunspor

Cas hala tarih belirlememis. Yani transfer isi bitti. Kesin.

orhanbey5555

bahcivan engin korkukir...torpile gelen adamdan ne bekliysn ayni erhan gibi heryerden kovulmus hedef anlasildi 14.ci olmak

diocid

Erkut Tutu Samsunspor' un çıkarlarını korumuyor artık, her ne olursa olsun bu teknik direktör ile anlaşmak bence budur..

orucreis

Erkut baskan sanirim bu yarim sezonuda takim kume dusurmeden ama cikarmadan ve kulubu fazla borclandirmadan bitirmek istiyor. O da hakli olarak istedigi destegi bulamadi seneye birakir ve halimiz icler acisiyla ptt nin demirbasi oluruz

samuray

kenan yelekle deyvam edilse daha iyi olurdu ne yapacak engin korukır elinde sihirli değnekmi var değdirecek takımı tanıyacak futbolcuları tanıycak oo mevsimiler geçecek hplayof bile hayal oldu nerdeyse dilerim bu kan değişikliği lehimize olur yoksa halimiz kötü

Sadece Samsunspor

01 February 2016, 23:23:05 #43814 Son düzenlenme: 01 February 2016, 23:44:38 Sadece Samsunspor
Su trabzona verilen maddi yardimlarin sadece 3de 1i bize verilse. Ottururuz resmen ligi. Adamlar top yapamiyor. Trilyonlarca para harcadilar. Ne ligde ne kupada bir basarisi yok. Yazik verilen paralara.

Edit: yenildiler ;D