Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

MeL_55

ertugrul'un yabanci takim calistiracagi haberi tamamen balon haberidir.
ayrica ugur tütüneker gelirse iyi isler olabilir

CoRaqLi55

Abi lutfen birakin ertuğrul saglam işini. Zamaninda söylendi tatli dille reddetti. Hala ısrar etmemizin bir anlamı yok.

özkan

Şu an ki siyasi ortamda biz ş ligindede  olsak gelme şansı yok ertuğrul sağlamın.kaldıki olsa bile ikinci lige gelmez..

orhanbey5555

Sadece Samsunspor

T.direktor %99 belliymis. Haftasonu aciklancak tahminimce

Karabudun

Ne kadar Televoleci futbolcu varsa adı zikredilmiş. Ben de Kompela diyeyim de bari tam olsun.

orucreis

Biraz once haber1965.comda bir haber gordum yemin ediyorum samsunsporlulugumdan utandim. Dedimki icimden ben bunca zaman baska stadda baska mac izlemisim dedim haber aynen su ;

Samsunspor'da takımın tecrübeli isimlerinden Musa Aydın'ın son dört haftada kadroya girememesi akılları karıştırdı.
Kırmızı beyazlılar'da kaptan Musa Aydın'ın 4 haftadır forma şansı bulamaması kafaları karıştırdı. En son Malatya deplasmanında 16 dakika forma giyen Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Aydın'ın tıpkı savunma oyuncusu Fatih Kılıçkaya gibi son 4-5 hafta'da forma giyememesi akıllarda soru işareti bıraktı. Son Bu ikili son 3 sezonda forma giydikleri tüm maçlarda takıma büyük katkı sağlamıştı. Her iki oyuncununda son haftalarda yedek kulübesinde oturtulması taraftarları çileden çıkardı.

samsunmania

Alıntı yapılan: orucreis - 28 January 2016, 00:46:28
Biraz once haber1965.comda bir haber gordum yemin ediyorum samsunsporlulugumdan utandim. Dedimki icimden ben bunca zaman baska stadda baska mac izlemisim dedim haber aynen su ;

Samsunspor'da takımın tecrübeli isimlerinden Musa Aydın'ın son dört haftada kadroya girememesi akılları karıştırdı.
Kırmızı beyazlılar'da kaptan Musa Aydın'ın 4 haftadır forma şansı bulamaması kafaları karıştırdı. En son Malatya deplasmanında 16 dakika forma giyen Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Aydın'ın tıpkı savunma oyuncusu Fatih Kılıçkaya gibi son 4-5 hafta'da forma giyememesi akıllarda soru işareti bıraktı. Son Bu ikili son 3 sezonda forma giydikleri tüm maçlarda takıma büyük katkı sağlamıştı. Her iki oyuncununda son haftalarda yedek kulübesinde oturtulması taraftarları çileden çıkardı.

Demek günlerdir uyuyamama nedenim, agresif tutum sebebim Musa imiş. Sağolasın yerel basın :(

samsunmania

Bu takımı nasıl kurtarabiliriz, nasıl kaynak bulabiliriz, takıma sırtını dönenleri nasıl ifşa edebiliriz diyen bir basın mensubu yok. Anca saçma, asparagas haberler, teknik direktörle didişmeler vesaire. Bu şehir yıllarca gazete 3.sayfalarında gasp ve tecavüz haberleri ile her gün rencide edildi. Bu haberleri servis edenler de aynı zihniyetteki insanlardı. Bizi gurbette insanlara güldürdüler. Kimse şehrine sahip çıkmayı, basın etiğini, doğru haber zorunluluğunu umursamadı. Biri de çıkıp ne oluyor kardeşim demedi. Hala takımı karıştırmak için Musa'nın oynamamasından medet uman insanlardan ne beklenir ki? Aklın almadığı kadar bu takıma zarar vermek isteyen insanlar var. Adı da basın mensubu. Doğru ve dürüst basın mensubu duayenleri tenzih ederek yazıklar olsun diyorum.

551

SAMSUN'DA YAŞAYAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE..

Arkadaşlar genelde çiftlik caddesinde eski haşetin önünde gördüğüm yaşlı bir amca var market arabası var içinde selpak filan olan gördükçe bir tane alıp biraz para veriyorum az önce yine oradaydı bu soğukta bir yaşlı amca daha var böyle sizlerde dikkat etmişsinizdir belediyelerimizin böyle insanlar için bir hizmeti var mı acaba? Evleri var mı varsa ne durumda hiç bilmiyorum yani şu havalarda sokaklar yerine sıcak bir yatak sıcak yemek onlar için hiç fena olmaz onlara el uzatan bir yardım kuruluşu veya belediye hizmeti Samsun'da bilen varsa yazabilir mi?

GurbetciFanatik

Samsunsporum.Net admini kim ya ?
Adam Galip Öztürkü IMPARATOR yapmis.
Ivanovu YILDIZ.
Nasil habercilik yapiyorsunuz , ne demek yildiz oyuncu ne yapmis Ivanov bu Takima ne faydasi olmus.

Sadece Samsunspor

Ivanov adanademir macindan sonra Turkiye ye donmemis. Bulgaristandaymis. Baskana sormuslar kotu hava kosullari nedeniyle gelemiyor t.direktorunde r.arabaoglununda haberi var diyor ama hemen yaninda bulunan r.araboglu benim haberim yok diyor.

Vah ki vah. Yonetim fena cuvalladi bu sene. Her anlamda.

samuray

hala hoca konusunu cçözememiş bi yönetim var her zaman olduğu gibi yine geç kalınmış bence en iyisi kenan hocaya güvensinler ve hoca yolumuza seninle devam ediyoruz onada futbolcularada gereken güveni aşılasınlar bu saatten sonra playof bile zodra girmiş durumda kenan yelek benim hatırladığım kadarıyla en az 4 .5 sezondur bu takımda yardımcı hoca olarak çalışıyor camiayı tanıyor e ondan önce on sezon bu takımda top oynamış futbolcuları tanıyorr gelecek hoca futbolcuları tanıyıp sisytemini yerleştirmesi falandı filandı derken kaç hatfa daha bekleyeceğiz bence en mantıklı yol kenan yelek diyorum

eprianu

Facebook'ta Batı Yaka Grubu, CAS davalarının olduğu takvim paylaşmış.
Önümüzdeki süreçte Samsunspor ve Umar ile ilgili dava görünmüyor diyorlar.

bayfa55