Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Acaba yönetim en son puan durumuna ne zaman baktı?
Şampiyonluğu, Play-Off'u ve transferi geçtik hoca almayı düşünüyorlar mı acaba?

Karabudun

Alıntı yapılan: muzaffer4 - 23 January 2016, 23:12:41
Bu takım 8 haftadır penaltı hariç gol atamamış sizce tesadüf mü?

Evet tesadüf değil, bariz bir şekilde basiretsizlik.

Sol Açık

Takımımızın gol/hücum organizasyonu ve becerisi açısında oldukça başarısız, ama aynı zamanda oynanan oyunları düşününce çok da şanssız olduğunu düşünüyorum. Düşmeme mücadelesi için kadromuz çok çok iyi sayılmasa bile bence iyi bir takımız.

Önümüzdeki 4 maç sonunda düşmeme tartışmasını sonlandırmak mümkün. Karşıyaka, Şanlıurfa (D), Bolu (D), 1461 maçları var. Buradan 9-10 puan topladığımız takdirde hem alt sıralardaki takımları aşağıda tutmuş oluruz, hem de düşmemek için gerekecek 35-38 puan aralığına, önümüzde 11 maçımız varken dayanırız.

Gerçekçi olmak gerekirse, play-off şu an için mucize olur. Önümüzde 15 maç var ve play-off için 54-56 civarı bir puana ulaşmamız gerek. Yani 15 maçta var olan 45 puanın, 33-34'üne talip olmamız; daha direkt yazarsam, 15 maçın en az 10'unu veya 11'ini kazanmamız gerek...

Normal şartlarda mümkün değil, ama konu Samsunspor olunca belli de olmaz.
Yine de şu an için öncelikli ve gerçekçi hedef kümede kalmaktır...

samsunmania

Play off tan süper ligden önce iyi bir planlama ile şu kulüp lisansını alıp borçları yola koymak lazım. Bu borçla süperliğe çıksak bile  Mersin, Eskişehir gibi daha beter pozisyonlara düşeriz. Her sene transfer tahtası eksi puan derdinden sıyrılmamız gerek. bu gidişle ileride direkt küme de düşürülebiliriz. bununla ilgili konuşan birileri hala ortada yok. divan kurulu üyelerimiz elini taşın altına koyacaktı, onlardan da haber yok. bu işi bütün şehir beraber kolayca çözer isterlerse ama egolar ah şu egolar....

samsunmania

24 January 2016, 23:24:38 #43759 Son düzenlenme: 24 January 2016, 23:39:20 samsunmania
Dolmuş esnafı, otelciler, galericiler vb. gibi stk lar bir silkinse 3 milyonu tak diye koyarlar. Bizdeki sivil toplum kuruluşları kuru gürültü. anca bir tepsi baklava ile antrenmana gelsinler. Para konusu gelince "Samsunspor'u yediler, başkasının parasını mı ödeyeceğiz" bahaneleri. Yakında bahane üretecek takım da kalmayacak ortada. Kimse farkında değil. en kısa zamanda basının da desteği ile ortalığı ayağa kaldırıp bir kurtuluş reçetesi ortaya koymak lazım. Sevgili basınımız antrenmana girememe hassasiyeti gibi bu konuda da gereken hassasiyeti gösterir umarım.

Sadece Samsunspor

Ee nolacak bu takimin hali. Kimsede tik yok. Sehir sessiz. Yonetim hep sessiz. Herkes oylece izliyor. Onu gectim bir kamuoyu bile yaratilmadi. Takim eriyor kimse farkinda degil sehirde

isa55

Hoca konusunda top yönetimde. Ama ayağında fazla tuttu, tutmaya da devam ediyor. Kararını bir an önce vermeli. Bu ara iyi değerlendirilmeli.

s_uzunkaya

bilmiyorumda ertuğrul şimdi gelmiycekse bi daha samsuna bile gelmesin

cakir55

ertuğrul'a kaç defa gittik adam kabul etmedi kulübün bu halinde hiç gelmez gelmesinde zaten

celebi

Ertuğrul siyasi olarak gelemez zaten arkadaşlar.

sadece55

Siyasilerden ne yarar gördü ki bu takım.Ne zaman siyasilere sırt dayamaya başladık o günden beri sürünüyoruz.

551

Ertuğrul ne diye gelsin Bursa da o kadroyla battı bizde ne yapacak?

MeL_55

göz göre göre samsunspor eriyor ve bunu herkes sessizce izliyor...

yönetim bu sene fena sekilde sinifta kaldi

celebi

Alıntı yapılan: Erdinc - 25 January 2016, 16:15:48
Siyasilerden ne yarar gördü ki bu takım.Ne zaman siyasilere sırt dayamaya başladık o günden beri sürünüyoruz.

gelmek istese bile iktidardaki siyasi parti buna müsaade etmez zaten

5trawberry

Ertuğrul play off finali oynadığımız sezonun başında gelmedi de simdi mi gelecek