Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

Ben tam kavganın içindeydim.Şunu soyliyeyim büyük bir kavga çıkmadı. Araya girildi , engellendi.

Karabudun

Alıntı yapılan: Stoper - 28 December 2015, 00:58:28
Ben tam kavganın içindeydim.Şunu soyliyeyim büyük bir kavga çıkmadı. Araya girildi , engellendi.

Engellenerek en doğrusu yapılmış. Tribünde bari fire vermeyelim.

Stoper

Futbol ve tribün üzerine yeni bir forum sitesi açılmış. Forum severlerin bilgisine..

http://arkabesli.com/index.php

samsun 55

2.yarı umit hoca takımın başında olmayacak .. kaynak atilla cebeci büyük iddası var

eprianu

30 December 2015, 00:16:24 #43654 Son düzenlenme: 31 December 2015, 19:19:58 eprianu
Bu Spor 55 kadar boş bir program yok ya. Kaç saattir bakıyorum dertleri sadece Ümit Özat olmuş.
Bu arada "Ümit Özat ikinci yarı olmayacak. Olursa şerefsizim, bu programı bırakırım" dedi.  ;D

Ayrıca yumurtlamasına göre Ofeodu takımda kalıyormuşmuş, tahta da açılmak üzereymişmiş

Ey Allah'ım ya bunlar basın diye geçiniyor ya ona yanıyorum...

sersa

orucreis

atilla büyük bir yalama ve şov yapma derdinde. senin samsunspor luluğun, onun hakkında yorum yapıp millete samsunsporu sevdirmenin önüne geçmişse sende samsunspor dan vazgeçmiş maddiyat kovalıyosun demektir.

Gerçi ne kadar sevdirdiği meçhul milleti samsunspordan soğutmaktan başka birşey yapmadılar

samsun 55

İnternette trabzonspor başkanı muharrem ustanın bize 150 bin tl lik bagıs yaptığı haberleri var

Duško Milinković

Yok artık.......

beşnumara

Medical park olarak vermiştir ama kişi şuan ts başkanı olduğu için ts başkanı yardım yaptı diye geçer.

Sadece Samsunspor

Levent ÖCAL

orucreis

samsun 55

SAMSUNSPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, teknik sorumlusunun basın toplantısına katılımının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle SAMSUNSPOR Kulübünün toplam 27.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Ahmeti

insanı futboldan soğutmak için herşeyi yapıyorlar