Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Demek ki bu maça  Fenerbahçe Galatasaray maçını izlemeyi tercih edip Samsun Karabük maçını izlemeye gelmeyenler girebilecek.

ngonge

Alıntı yapılan: Sol Açık - 31 October 2015, 10:53:15
Bu sezon lig epey heyecanlı geçiyor, geçecek.

Geçen sezonun 10.haftası itibariyle:

• Lider 24 puandaydı ve şu anki 19 puanımızla ancak 4.sırada olabiliyorduk.

• Liderle 14.sıradaki takım arasındaki puan farkı 15'di, şu anda 7.

Yani takımlar ve puanlar birbirine çok yakın.
Buna rağmen geçen sezon ilk yarı sonunda lider 34, ikinci 33 puandaydılar. Sezon sonunda ise direkt çıkan takımlar 72 ve 66 puan aldı, 3. sıradaki ise 57 puanda kalmıştı.

Devre arasına kadar önümüzdeki 7 maç:
Adana
Göztepe (D)
Giresun
Denizli (D)
Balıkesir
Malatya (D)
Erciyes

Ligde tüm takımları seyretmedim (örn.Denizli ve Balıkesir), ama Malatya, Giresun ve Erciyes seyrettiklerimin en kötüleri. Denizli ise ligin en çok gol yiyen takımı! 4'ü iç sahada olacak olan bu 7 maçın 5'ini kazandığımız takdirde (ki fazlasını bile yapmamız mümkün), devreyi 34 puanla ve kesinlikle (!) puan farkıyla lider kapatacağız. Geçen sezon devreyi 30 puanın üstünde kapatan 4 takım vardı, bu sezon 3 takım olacağını bile zannetmiyorum!

Puanların bu kadar yakın olduğu bir ligde, her puan çok önemli ve önümüzdeki 7 maç takımımızı Süper Lige çok yaklaştırabilir.

Çok Teşekkürler, bu tip mesajlar arada kaynıyor faydalanamıyoruz. Her sene zirve playoff mücadelesi yaklaşırken ilgili başlık açılıyor. Şimdiden rakiplerle mücadeleyi, hesapları ayrı bir başlıkta değerlendirsek memnun oluruz.

GençKozluklu

Puanların birbirine yakın olması benze lehimize oluyor, oldu bile. Kalan maçlarda 13-15 puan çok çok iyi olur. 7'de 7 mükemmel ötesi olur ama hiç sanmıyorum bu kalecilerle ve kısıtlı kadroyla. Hataya çok açık bir takımız.

Örneğin, Kolay gibi gözüken Adana maçı beni ürkütüyor. Hiç te sanıldığı kadar kolay maç olmayacak.

Ellibeş Numara

Bugün akşam askeri birliğime teslim olmak için yolculuk başlıyor. 14 saatlik yolcuğun ardından yarın(perşembe günü) kaza bela olmadığı takdirde, manisa merkeze ulaşmış olacağım. Bir sene boyunca peygamber ocağında olacağım. Ben tezkereyi aldığımda; canıı gönülden inanıyorum ki, Samsunspor'umuz süper ligde mücadele ediyor olacak. Benim kırdığım, üzdüğüm site üyesi abilerim veya kardeşlerim varsa bütün herkes Hakkını Helal Etsin. Benimde kırıldığım site üyesi oldu, ben hakkımı helal ediyorum. Hoşçakalın renkdaşlarım..

jean

Allah tum askerlerimiz gibi senide korusun ins

Ellibeş Numara

beşnumara

12-13 ve 14. Hafta programları açıklandı. Göztepe maçının stadı henüz açıklanmadı. Inşallah Bursada oynatırlar :)

CoRaqLi55

Bu gece rüyamda Real Madrid'le maç yapıyoduk.Maçın başında Ronalda'nun golüyle geriye düşüyoduk.Hemen peşine Kone boş kaleye gol atamıyodu. :)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: CoRaqLi55 - 05 November 2015, 11:48:26
Bu gece rüyamda Real Madrid'le maç yapıyoduk.Maçın başında Ronalda'nun golüyle geriye düşüyoduk.Hemen peşine Kone boş kaleye gol atamıyodu. :)

CoraqLi55 bir daha yatmadan önce pencereleri kapat ve üstüne kalin yorgan al.  :D ;D :D ;D
Allah korusun anlasilan uyurken acikta kalan yerlerin var  :)

muzaffer4

Alıntı yapılan: CoRaqLi55 - 05 November 2015, 11:48:26

abi kesin Kone miydi iyi baksaydın  ekigho olması lazım.

jean

Bu ruya sanirim bu tur bir maci ancak ruyanizda gorursunuz anlamina geliyor ;D

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: muzaffer4 - 06 November 2015, 08:24:14abi kesin Kone miydi iyi baksaydın  ekigho olması lazım.
Kesin Kone'ydi saçlardan hatirliyorum ;D

emre

Adese 3-1 yeniliyordu ama Burak Calik guzel atti 3-2 oldu. Burak tam formunda.

AhmetDenizci

Şu Demirspor'daki Pote ile bizim Kone çok iyi bir ikili olurdu.

GurbetciFanatik