Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

No:5 banko seçilir...Sonra da öğretim görevlileri seçti diye kılıf uydurulur.Hayranım bu adamlara her türlü lobilerini gözümüzün içine sokuyorlar.

Duško Milinković

Ben linkte verilen adrese mail attım.Aklı selim kararla o renklerin gereksiz bir gerginliğe yol açacağını ilettim. Gönderebilen herkes mail atarsa faydalı olabilir.

Stoper

Ben de mail attım. Tepki alırsınız yazdım.

Levent ÖCAL

Bende attım maili, meydanın boş olmadığını nazik bir dille anlatmaya çalıştım kendilerine  8)

Ned Stark

Syn Nail ÇELİK

Sn rector yardımcımızın demokratik olarak  öğrencilere seçme şansı vermesi oldukça sevindirci bir olay ; Bununla birklikte Bulunulan şehrin kimyası nın ve kültürel yapısının hatta hassasiyetlerinin de değer yargıları içinde ayrıca düşünülmüş olması gerekmekte ; SAMSUN şehrinin yada 19 MAYIS ÜNV . kendine ait belli bir rengi zahten var iken ayrıca bir renk arayışı içinde olmanız da ayrıca düşündürücü , SAMSUN şehrinin rengi olan KIRMIZI - BEYAZ renkleri  o binalarda görmek herkes gibi benide mutlu edecektir , umarım sizde mutlu olacaksınızdır .

Saygılarımla  / İyi çalışmalar dilerim....

Doğan ATLI

Shane_Falco

Attım mailimi gösterdim tepkimi bakalım.

AhmetDenizci

Hassasiyet gösterip, vaktini ayırıp mail atan herkese teşekkür ederim.

özkan

Asıl biz sana teşekkür ederiz kardeşim.Böyle şeyleri buraya herkes taşımalı ki topluca yüklenelim.Eline sağlık.

ngonge

Fikstür belirlenmiş ilk 3 hafta kabus gibi.

Altıordu (D)
ADS
Karşıyaka (D)

forza_devil

Arkadaslar herseze selamlar. Oncelikle ramazan ayinizi ve ramazan bayraminizi simdiden kutlarim.
Suanki isimden bazi nedenlerden dolayi ayriliyorum. Cevresinde tanidigi bildigi bir is var ise beni yonlendlrebilirmi. Ist. Beylikduzu esenyurt e5 civarinda oturuyorum. 30 yasindayim. 1 pastane firmasinda sube mudurlugu yapmaktayim. Tecrubem var bu konuda, soforlugumde iyi. Veya suan isletme isleten ortak arayan var ise bana acil ulasabilirmi. Kiraciyim evli ve cocukluyum o yuzden aciliyetim. Allah kimseyi zor durumda birakmasin.
Ulasim icin: selamikoz@gmail.com hesabimdan ulasabilirler. Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

korayxyz

iletilerimize fotoğraf nasıl yüklüyoruz?

GurbetciFanatik

Allah rizasi icin bana yardim edin. Ben şuan Boludayim ama bu persembe ben esim ve kizim samsuna gelmemiz lazim. Saatin onemi yok cuma sabahi varsak da olur. Bama bilet yada kiralik arac ne varsa bulun Allah rizasi icin. Zor durumdayiz bolu otogari cok ufak cok az otobus firmalari var.

SametYılmaz55

15 July 2015, 01:04:57 #43092 Son düzenlenme: 15 July 2015, 01:16:57 SametYýlmaz55
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece 00.30 Sakarya Merzifon arabası boş.ozelden numaranı yolla abi daha net anlatayım.numaramı attım direk ara istersen.direk araba cok zor boludan.Bolu Sakarya yaparsin yakın zaten.Sakarya Merzifon yapıp Merzifondan aktarma yaparsin.

55.hakan

Passolig davası 30 Eylül'e ertelenmiş ve kartı olan kişiler 30 Eylül'de passolig iptal edilse bile kart parası ödemek zorunda kalacaklar.

Levent ÖCAL

Samsunspor eski Kulübü Başkanı İsmail Erkut Tutu dönemi ile ilgili açılan kayıp 3.5 milyon lira ile ilgili dava İsmail Erkut Tutu ve ekibinin aklanmasıyla sona erdi.

Kaynak