Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: 55.hakan - 26 June 2015, 11:33:27
Kalıcı olmadığı için isim hakkına karşı değilim en azından samsung samsunspor gibi anlamlı bir şey olsun olacaksa.Tabii ki isim alınsın ben de istemem ama belki milyon dolarları götüren samsunlu iş adamları biraz utanır o zaman.
Hocam öyle büyük markaların sponsor olacağını pek sanmıyorum büyük ihtimal Metro-Yeşilyurt ikilisinden birisi olur.

55.hakan

Allah'tan bu sezon Erkut Tutu yönetimi kaldı.Asıl facia bu yönetimin bırakması ve sonrasında yaşananlar olacaktı.Kongreler aday çıkmamalar,son dakika transferler.Bence dün derin bir nefes aldık.Takımın önüne isim alma,transferlerden önce ben böyle düşünüyorum.

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: 55.hakan - 28 June 2015, 13:45:18
Allah'tan bu sezon Erkut Tutu yönetimi kaldı.Asıl facia bu yönetimin bırakması ve sonrasında yaşananlar olacaktı.Kongreler aday çıkmamalar,son dakika transferler.Bence dün derin bir nefes aldık.Takımın önüne isim alma,transferlerden önce ben böyle düşünüyorum.
Kesinlikle haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum.Yönetimde aklı başında bir başkan olması gelecek adına her şeyden daha önemli.Gerekirse bir iki sene süper lige çıkamayalım.

MeL_55

cikmayalim diyorsunuz da 10 senedir su lanet ptt liginde ugrasiyoruz. siradan ptt takimi olduk.
begenmedigimiz sivas,kasimpasa,ibb avrupa kupalarinda oynuyor/oynadi biz daha hala pttde sürünüyoruz.
yakisiyor mu hic bizim gibi büyük kulübe? bir an önce cikmaliyiz ve kalici olmaliyiz süper ligde.

CoRaqLi55

28 June 2015, 21:51:21 #43069 Son düzenlenme: 28 June 2015, 22:07:10 CoRaqLi55
Alıntı yapılan: MeL_55 - 28 June 2015, 18:13:36
cikmayalim diyorsunuz da 10 senedir su lanet ptt liginde ugrasiyoruz. siradan ptt takimi olduk.
begenmedigimiz sivas,kasimpasa,ibb avrupa kupalarinda oynuyor/oynadi biz daha hala pttde sürünüyoruz.
yakisiyor mu hic bizim gibi büyük kulübe? bir an önce cikmaliyiz ve kalici olmaliyiz süper ligde.
Tabi ki de yakışmıyor bu takıma bu taraftara 2.lig ama süper lige çıkmak ve kalıcı olmak istiyorsak maddi yönden sağlam bir yapımızın olması lazım.Aceleci davranıp daha fazla borç yaparak pahalı transferler yaparsak birde süper lige çıkamazsak vay halimize o zaman.

binikalamadım

beşnumara

"Trabzonlu" hocadan ziyade giray gelsin denmis. Bizim çocuk dedikleri giray. Yeşilyurt her yıl tsye para verirken de bu şekilde istekte bulunmuş mu? Yapabilir mi öyle bir şey

Karabudun

02 July 2015, 20:15:20 #43072 Son düzenlenme: 02 July 2015, 23:36:56 Karabudun
Alıntı yapılan: binikalamadım - 02 July 2015, 12:02:32
yok artık

http://www.samsunozelhaber.com/trabzonlu-hoca-mi-istedi/

İlla Trabzonlu olsun diyorsa Mustafa Reşit Akçay'ı getirsin de dua alsın. Kendi adıma Yeşilyurt'un böyle bir laf edeceğini sanmıyorum. Muhtemelen ticari kaygılarının  da etkisiyle kente sempatik görünmenin peşinde ve bunun yolu da kulübe büyük bir kıyaktan geçiyor. Büyük olasılıkla Yeşilyurt az bir para ile işi kapatmanın derdinde. Giray desen fazlasıyla vizyonsuz, vasatın aldında bir hoca. Velhasıl kelam Yeşilyurt için biçilmiş kaftan.

binikalamadım

arkadaşlar İstanbul'da beyaz zeminli armamızdan buldum kumaşa nakışlı... armasız kumaş ürünlerin üzerine dikilebilecek kalitede ancak fiyatına 16 tl dedi Samsun'da bu tip bir ürün kaç tl acaba bilgi verebilir misiniz ? yoksa bu fiyat iyi mi ?

beşnumara

Nasıl bir şey ki hocam?

binikalamadım

normal formaların üstüne dikilen kumaş armalardan silikon değil yani

özkan

16 tl çok pahalı,en fazla 8-9u geçmemeli o arma dikimi.

kamuri

12 July 2015, 03:44:03 #43077 Son düzenlenme: 12 July 2015, 03:51:55 kamuri
Yildirim demiroreni tff baskani kuddusi muftuoglunu mhk baskani papauyeniginede bile yapmazlar yazik ya gel de bu futboldan bisey bekle sonra grup elemelerinde sekiz puanin altisini o da zorla.kazakistandan alan milli takimin olur tabi

AhmetDenizci

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 12 July 2015, 18:28:05
http://www.omu.edu.tr/duyurular/universite/lojmanlarin-rengini-birlikte-seciyoruz

Resim No:5 'in renkleri  >:( >:( >:( >:(

Mubarek gunlerdeyiz... Secenekler arasina bordo maviyi koyarak  i...ligin luzumu ne ? Bu mesaji okuyan ts'liler yuklenip bordo maviye oy kullansa ankette boyle ciktimi diyeceksiniz?